ÖĞRETİM ÜYELERİ KİTAP YAYINLADI

Gündem 06.04.2021 - 16:07, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 4084+ kez okundu.
 

ÖĞRETİM ÜYELERİ KİTAP YAYINLADI

Ordu Üniversitesi Öğretim Üyeleri Tarafından “Covid-19 Pandemisinde Temel ve Klinik Çalışmalar” Kitabı Yayımlandı

Ordu Üniversitesi Öğretim Üyeleri Tarafından “Covid-19 Pandemisinde Temel ve Klinik Çalışmalar” Kitabı Yayımlandı Tıp Fakültesi hekimleri tarafından Covid-19 sürecinde hazırlanan en kapsamlı bilimsel çalışma özelliği taşıyan “Covid-19 Pandemisinde Temel ve Klinik Çalışmalar” kitabı yayımlandı. Rektör Prof. Dr. Ali Akdoğan’ı ziyaret eden kitabın editörlerinden Prof. Dr. Ahmet Kaya ve Doç. Dr. Kaptanı Derya Tayfur, yayımladıkları kitabın içeriğinde dünya genelinde Covid-19 hastalığına karşı yeni yaklaşımların yer aldığını belirterek kitabın Türkiye’deki en kapsamlı çalışma olma özelliği taşıdığının bilgisini verdiler. Rektör Prof. Dr. Ali Akdoğan, “Üniversitemiz Tıp Fakültesi hekimleri içinden geçtiğimiz bu zor pandemi süreci ile mücadelesini sürdürürken diğer yandan gerçekleştirdikleri önemli bilimsel faaliyetleri ile de tıp literatürüne katkı sağlamaya devam etmektedirler. Bu kapsamda hekimlerimizin hazırlamış olduğu “Covid-19 Pandemisinde Temel ve Klinik Çalışmalar” kitabı da bu süreçteki yeni tıbbi yaklaşımların derlendiği ve ülkemizde en kapsamlı çalışma olma özelliği bakımından önem arz etmektedir. Hekimlerimizin özverili çalışmaları sonrasında hazırlanan bu kıymetli çalışmanın tıp dünyasına faydalı olacağı inancıyla, emeği geçen tüm hekimlerimizi tebrik ediyor, kendilerine çalışmalarında başarılar diliyorum.” dedi.  
Ordu Üniversitesi Öğretim Üyeleri Tarafından “Covid-19 Pandemisinde Temel ve Klinik Çalışmalar” Kitabı Yayımlandı

Ordu Üniversitesi Öğretim Üyeleri Tarafından “Covid-19 Pandemisinde Temel ve Klinik Çalışmalar” Kitabı Yayımlandı
Tıp Fakültesi hekimleri tarafından Covid-19 sürecinde hazırlanan en kapsamlı bilimsel çalışma özelliği taşıyan “Covid-19 Pandemisinde Temel ve Klinik Çalışmalar” kitabı yayımlandı.
Rektör Prof. Dr. Ali Akdoğan’ı ziyaret eden kitabın editörlerinden Prof. Dr. Ahmet Kaya ve Doç. Dr. Kaptanı Derya Tayfur, yayımladıkları kitabın içeriğinde dünya genelinde Covid-19 hastalığına karşı yeni yaklaşımların yer aldığını belirterek kitabın Türkiye’deki en kapsamlı çalışma olma özelliği taşıdığının bilgisini verdiler.
Rektör Prof. Dr. Ali Akdoğan, “Üniversitemiz Tıp Fakültesi hekimleri içinden geçtiğimiz bu zor pandemi süreci ile mücadelesini sürdürürken diğer yandan gerçekleştirdikleri önemli bilimsel faaliyetleri ile de tıp literatürüne katkı sağlamaya devam etmektedirler. Bu kapsamda hekimlerimizin hazırlamış olduğu “Covid-19 Pandemisinde Temel ve Klinik Çalışmalar” kitabı da bu süreçteki yeni tıbbi yaklaşımların derlendiği ve ülkemizde en kapsamlı çalışma olma özelliği bakımından önem arz etmektedir. Hekimlerimizin özverili çalışmaları sonrasında hazırlanan bu kıymetli çalışmanın tıp dünyasına faydalı olacağı inancıyla, emeği geçen tüm hekimlerimizi tebrik ediyor, kendilerine çalışmalarında başarılar diliyorum.” dedi.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.