ÖĞRETMENLERLE TOPLANTILARA DEVAM

Eğitim 26.09.2018 - 12:35, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3945+ kez okundu.
 

ÖĞRETMENLERLE TOPLANTILARA DEVAM

Ordu Millî Eğitim Müdürü Kutlu Tekin Baş, Fatih Projesi BT Rehber Öğretmenlerinin biraraya geldiği toplantıya katıldı.

Ordu  Millî Eğitim Müdürü Kutlu Tekin Baş, Fatih Projesi BT Rehber Öğretmenlerinin biraraya geldiği toplantıya katıldı. Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen toplantıya, İl Millî Eğitim Müdürü Kutlu Tekin Baş, İl Millî Eğitim Şube Müdürü Yüksel Çetin, Fatih Projesi-BT İl Koordinatörü Ömer Çağdaş ATASU ve Fatih Projesi-BT Rehber öğretmenleri katıldı. İl Millî Eğitim Müdürü  Kutlu Tekin Baş başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, Fatih Projesi BTR öğretmenlerinin görevlendirme esasları, görevleri ve tereddüt edilen hususlar, Fatih Projesi süreçleri (Öğretmen Eğitimleri, Erişim, Etkileşimli Tahta, Altyapı, Arıza Bildirimleri ), Yerli ve Millî İşletim Sistemimiz olan PARDUS İşletim Sistemine göç edilmesi hakkında fikir alışverişi, EBA kullanımının artırılması için yapılabilecek çalışmaların görüşüldü. Öğretmenlerin talep ve önerilerini de dinleyen İl Millî Eğitim Müdürü  Kutlu Tekin Baş, okullarda yapılan çalışmalar konusunda öğretmenlerden de bilgi aldı. Yaptığı değerlendirmede okumanın ve okuduğunu anlamanın önemine değinirken,öğretmenlere tasiyelerde bulundu.Ayrıca, eğitimde başarının arttırılması ve teknolojinin faydalı kullanılması kapsamında yapılan çalışmaları dinledi.  
Ordu Millî Eğitim Müdürü Kutlu Tekin Baş, Fatih Projesi BT Rehber Öğretmenlerinin biraraya geldiği toplantıya katıldı.
Ordu  Millî Eğitim Müdürü Kutlu Tekin Baş, Fatih Projesi BT Rehber Öğretmenlerinin biraraya geldiği toplantıya katıldı.
Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen toplantıya, İl Millî Eğitim Müdürü Kutlu Tekin Baş, İl Millî Eğitim Şube Müdürü Yüksel Çetin, Fatih Projesi-BT İl Koordinatörü Ömer Çağdaş ATASU ve Fatih Projesi-BT Rehber öğretmenleri katıldı.
İl Millî Eğitim Müdürü  Kutlu Tekin Baş başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, Fatih Projesi BTR öğretmenlerinin görevlendirme esasları, görevleri ve tereddüt edilen hususlar, Fatih Projesi süreçleri (Öğretmen Eğitimleri, Erişim, Etkileşimli Tahta, Altyapı, Arıza Bildirimleri ), Yerli ve Millî İşletim Sistemimiz olan PARDUS İşletim Sistemine göç edilmesi hakkında fikir alışverişi, EBA kullanımının artırılması için yapılabilecek çalışmaların görüşüldü.
Öğretmenlerin talep ve önerilerini de dinleyen İl Millî Eğitim Müdürü  Kutlu Tekin Baş, okullarda yapılan çalışmalar konusunda öğretmenlerden de bilgi aldı. Yaptığı değerlendirmede okumanın ve okuduğunu anlamanın önemine değinirken,öğretmenlere tasiyelerde bulundu.Ayrıca, eğitimde başarının arttırılması ve teknolojinin faydalı kullanılması kapsamında yapılan çalışmaları dinledi.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.