OKTAY ÇANAK’TAN PERŞEMBE’YE MÜJDE

Siyaset 15.10.2016 - 21:36, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 2443+ kez okundu.
 

OKTAY ÇANAK’TAN PERŞEMBE’YE MÜJDE

AK Parti Ordu Milletvekili Oktay Çanak, Perşembe ilçesinde Ramazan bayramında yaşanan sel felaketi sonucu kullanılmaz hale gelen spor tesislerinin bakım ve onarımının yapılması için Spor Toto Teşkilatından 690 bin TL ödenek aktarılacağını açıkladı.

Yaşanan sel felaketi sonucu Perşembe ilçesinde bulunan spor salonu ile çim sahanın çamur deryasına dönüşerek kullanılmaz hale geldiğini belirten AK Parti Milletvekili Oktay Çanak, tesislerin bakım ve onarımı için gerekli olan ödeneğin aktarılması amacıyla bir süredir Gençlik ve Spor Bakanlığı bünyesinde temaslarda ve girişimlerde bulunduklarını belirtti. Perşembe spor salonu ve çim sahanın aktif kullanılan tesisler olduğunu belirten Milletvekili Çanak, “Perşembe spor salonunda 2016 yılında sel felaketine kadar 340 müsabaka oynandı. Yine amatör futbol maçların oynandığı sentetik çim sahasında ise 62 tane futbol karşılaşması oynandı. Ordu’ya yakın olduğu için birçok alternatif müsabaka ulusal ve il müsabakaları Perşembe ilçemizde yapılıyor. Bu anlamda aktif kullanılan bu iki tesisimizin bakım ve onarımının yapılması için Gençlik ve Spor Bakanlığı’nda yaptığımız girişimlerden olumlu sonuçlar aldık” dedi. Milletvekili Çanak, şu açıklamayı yaptı: “Gençlik ve Spor Bakanı Çağatay Kılıç ile yaptığımız görüşme sonunda Bakanlık bünyesindeki Spor Genel Müdürlüğüne talimat verildi. Perşembe ilçemizdeki bu iki spor tesisinin bakım ve onarımı için gerekli olan 690 bin TL Spor Toto teşkilatı gelirlerinden gönderilerek gerçekleştirilecek. Bu iki tesisimizin sel felaketi sonucu kullanılmaz hale gelen parke zemini ve çim sahası en kısa s ürede yeniden yapılacak ve gerek amatör, gerek ulusal hatta uluslar arası organizasyonlara ev sahipliği yapacaktır”
AK Parti Ordu Milletvekili Oktay Çanak, Perşembe ilçesinde Ramazan bayramında yaşanan sel felaketi sonucu kullanılmaz hale gelen spor tesislerinin bakım ve onarımının yapılması için Spor Toto Teşkilatından 690 bin TL ödenek aktarılacağını açıkladı.

Yaşanan sel felaketi sonucu Perşembe ilçesinde bulunan spor salonu ile çim sahanın çamur deryasına dönüşerek kullanılmaz hale geldiğini belirten AK Parti Milletvekili Oktay Çanak, tesislerin bakım ve onarımı için gerekli olan ödeneğin aktarılması amacıyla bir süredir Gençlik ve Spor Bakanlığı bünyesinde temaslarda ve girişimlerde bulunduklarını belirtti.

Perşembe spor salonu ve çim sahanın aktif kullanılan tesisler olduğunu belirten Milletvekili Çanak, “Perşembe spor salonunda 2016 yılında sel felaketine kadar 340 müsabaka oynandı. Yine amatör futbol maçların oynandığı sentetik çim sahasında ise 62 tane futbol karşılaşması oynandı. Ordu’ya yakın olduğu için birçok alternatif müsabaka ulusal ve il müsabakaları Perşembe ilçemizde yapılıyor. Bu anlamda aktif kullanılan bu iki tesisimizin bakım ve onarımının yapılması için Gençlik ve Spor Bakanlığı’nda yaptığımız girişimlerden olumlu sonuçlar aldık” dedi.

Milletvekili Çanak, şu açıklamayı yaptı:

“Gençlik ve Spor Bakanı Çağatay Kılıç ile yaptığımız görüşme sonunda Bakanlık bünyesindeki Spor Genel Müdürlüğüne talimat verildi. Perşembe ilçemizdeki bu iki spor tesisinin bakım ve onarımı için gerekli olan 690 bin TL Spor Toto teşkilatı gelirlerinden gönderilerek gerçekleştirilecek. Bu iki tesisimizin sel felaketi sonucu kullanılmaz hale gelen parke zemini ve çim sahası en kısa s ürede yeniden yapılacak ve gerek amatör, gerek ulusal hatta uluslar arası organizasyonlara ev sahipliği yapacaktır”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.