OKTAY ÇANAK'IN 10 KASIM MESAJI

Yaşam 10.11.2016 - 09:40, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 2243+ kez okundu.
 

OKTAY ÇANAK'IN 10 KASIM MESAJI

Oktay Çanak: “Yeni Türkiye vizyonuyla Atatürk’ün işaret ettiği muasır medeniyetler seviyesine son 14 yılda hayata geçirilen reformlarla 2023 hedeflerine adım adım yaklaşıyoruz”

AK Parti Ordu Milletvekili Oktay Çanak, 10 Kasım Gazi Mustafa Kemal’i ölümünün 78. Yılı münasebetiyle bir mesaj yayınladı Milletvekili Oktay Çanak, mesajında Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün milletimizi müşterek bir ideal etrafında birleştirmeyi başardığını ve Türkiye’nin bağımsızlığı ülküsünü benimsettiğini belirtti. Cumhuriyet dönemi boyunca demokratik işleyişin zaman zaman kesintilere uğramış olsa da Türkiye’nin Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘muassır medeniyetler seviyesi’ olarak işaret ettiği demokratik hedefler doğrultusunda önemli mesafeler kat ettiğine vurgu yapan Milletvekili Oktay çanak, şöyle devam etti: “Cumhuriyetin 93. yıldönümünü iftiharla kutlayan Türkiye, istikrar içinde güçlenmeye ve büyümeye, demokrasinin standartlarını her geçen gün yükseltmeye devam ediyor. Yeni Türkiye vizyonuyla hayata geçirilen reformlarla 2023 hedeflerine adım adım yaklaşıyoruz. Özellikle son 14 yılda yeni Türkiye vizyonuyla hayata geçirdiğimiz reformlarla 2023 için belirlediğimiz hedeflere adım adım yaklaşmaktayız. Bu büyük başarıda kuşkusuz Gazi Mustafa Kemal’in hayalleriyle birlikte milletimizin sabrının, gayretinin, alın terinin, kardeşlik azminin ve ülkesine olan bağlılığının büyük payı bulunuyor. Bugün millet ile devlet arasındaki bağın, insanlarımız arasındaki kardeşlik, birlik ve bütünlük azminin her zamankinden çok daha kuvvetli olduğunu iftiharla ifade edebilirim. Bu gurur ve güvenle belirtmek isterim ki, şehitlerimizin ve gazilerimizin manevi varlıklarından güç alarak, milletimizin çizdiği istikamette yolumuzda yürüyecek, Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100’ncü yıl dönümünde, muasır medeniyetler seviyesinin üstüne çıkma hedefimizi gerçekleştireceğiz. Bu düşüncelerle, vefatının 78’nci yıl dönümünde, Cumhuriyetimizin bânisi (kurucusu) Gazi Mustafa Kemal’i ve tüm silah arkadaşlarını, tüm şehitlerimizi, gazilerimizi tekrar saygı ve şükranla anıyorum. Gazi Mustafa Kemal’i, ebediyete irtihalinin 78’nci yıldönümünde saygı ve rahmetle yad ediyoruz”
Oktay Çanak: “Yeni Türkiye vizyonuyla Atatürk’ün işaret ettiği muasır medeniyetler seviyesine son 14 yılda hayata geçirilen reformlarla 2023 hedeflerine adım adım yaklaşıyoruz”

AK Parti Ordu Milletvekili Oktay Çanak, 10 Kasım Gazi Mustafa Kemal’i ölümünün 78. Yılı münasebetiyle bir mesaj yayınladı

Milletvekili Oktay Çanak, mesajında Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün milletimizi müşterek bir ideal etrafında birleştirmeyi başardığını ve Türkiye’nin bağımsızlığı ülküsünü benimsettiğini belirtti.

Cumhuriyet dönemi boyunca demokratik işleyişin zaman zaman kesintilere uğramış olsa da Türkiye’nin Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘muassır medeniyetler seviyesi’ olarak işaret ettiği demokratik hedefler doğrultusunda önemli mesafeler kat ettiğine vurgu yapan Milletvekili Oktay çanak, şöyle devam etti:

“Cumhuriyetin 93. yıldönümünü iftiharla kutlayan Türkiye, istikrar içinde güçlenmeye ve büyümeye, demokrasinin standartlarını her geçen gün yükseltmeye devam ediyor. Yeni Türkiye vizyonuyla hayata geçirilen reformlarla 2023 hedeflerine adım adım yaklaşıyoruz. Özellikle son 14 yılda yeni Türkiye vizyonuyla hayata geçirdiğimiz reformlarla 2023 için belirlediğimiz hedeflere adım adım yaklaşmaktayız.

Bu büyük başarıda kuşkusuz Gazi Mustafa Kemal’in hayalleriyle birlikte milletimizin sabrının, gayretinin, alın terinin, kardeşlik azminin ve ülkesine olan bağlılığının büyük payı bulunuyor. Bugün millet ile devlet arasındaki bağın, insanlarımız arasındaki kardeşlik, birlik ve bütünlük azminin her zamankinden çok daha kuvvetli olduğunu iftiharla ifade edebilirim. Bu gurur ve güvenle belirtmek isterim ki, şehitlerimizin ve gazilerimizin manevi varlıklarından güç alarak, milletimizin çizdiği istikamette yolumuzda yürüyecek, Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100’ncü yıl dönümünde, muasır medeniyetler seviyesinin üstüne çıkma hedefimizi gerçekleştireceğiz. Bu düşüncelerle, vefatının 78’nci yıl dönümünde, Cumhuriyetimizin bânisi (kurucusu) Gazi Mustafa Kemal’i ve tüm silah arkadaşlarını, tüm şehitlerimizi, gazilerimizi tekrar saygı ve şükranla anıyorum. Gazi Mustafa Kemal’i, ebediyete irtihalinin 78’nci yıldönümünde saygı ve rahmetle yad ediyoruz”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.