OKULLAR ONARILIYOR

Eğitim 23.09.2020 - 17:12, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 4042+ kez okundu.
 

OKULLAR ONARILIYOR

Okullarda yapılan bakım-onarım çalışmaları, yapımı devam eden okul inşaatlarının durumu ve olası bir depreme karşı hazırlıklı olmak amacıyla okullarda yapılan çalışmalar Ordu’da sürdürülüyor.

Milli Eğitim Bakanlığı 2023 Eğitim Vizyonu kapsamında okullardaki fiziki imkânların iyileştirilmesi ve amaçlara uygun altyapı desteğinin oluşturulması amacıyla birtakım çalışmalar yapılıyor. Yapılan çalışmalar doğrultusunda Altınordu ilçemizde 7 derslikli YİKOB Özel Eğitim Anaokulu inşası tamamlanmış olup 2020-2021 eğitim öğretim yılı itibariyle eğitim öğretime başladı. Milli Eğitim Bakanlığı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği iş birliğiyle yapılan, 22.000 metrekare alana kurulu yerleşkesi, 9 adet mesleki alan atölye binası, 52 adet donanımlı ve etkileşimli sınıfı, kapalı spor salonu, 10.000 metrekare sosyal ve kültürel etkinlik alanları, 146 kişilik pansiyonu ve 1500 öğrenci kapasitesiyle TOBB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi de 2020-2021 eğitim öğretim yılı itibariyle faaliyetlerine başladı.  Şahincili Mahallesinde Anadolu Lisesi olarak planlanan ve yapımı tamamlanan okul binasında, Vakıfbank Ortaokulu eğitim öğretim faaliyetlerini sürdürecek. Ordu Fen Lisesinde ise bakım onarım çalışmaları kapsamında çatı onarımı yapıldı.    
Okullarda yapılan bakım-onarım çalışmaları, yapımı devam eden okul inşaatlarının durumu ve olası bir depreme karşı hazırlıklı olmak amacıyla okullarda yapılan çalışmalar Ordu’da sürdürülüyor.

Milli Eğitim Bakanlığı 2023 Eğitim Vizyonu kapsamında okullardaki fiziki imkânların iyileştirilmesi ve amaçlara uygun altyapı desteğinin oluşturulması amacıyla birtakım çalışmalar yapılıyor.
Yapılan çalışmalar doğrultusunda Altınordu ilçemizde 7 derslikli YİKOB Özel Eğitim Anaokulu inşası tamamlanmış olup 2020-2021 eğitim öğretim yılı itibariyle eğitim öğretime başladı.
Milli Eğitim Bakanlığı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği iş birliğiyle yapılan, 22.000 metrekare alana kurulu yerleşkesi, 9 adet mesleki alan atölye binası, 52 adet donanımlı ve etkileşimli sınıfı, kapalı spor salonu, 10.000 metrekare sosyal ve kültürel etkinlik alanları, 146 kişilik pansiyonu ve 1500 öğrenci kapasitesiyle TOBB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi de 2020-2021 eğitim öğretim yılı itibariyle faaliyetlerine başladı.
 Şahincili Mahallesinde Anadolu Lisesi olarak planlanan ve yapımı tamamlanan okul binasında, Vakıfbank Ortaokulu eğitim öğretim faaliyetlerini sürdürecek. Ordu Fen Lisesinde ise bakım onarım çalışmaları kapsamında çatı onarımı yapıldı.  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.