OKULLARA ‘OKULUM TEMiZ BELGESi’

Eğitim 31.01.2021 - 16:11, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 2811+ kez okundu.
 

OKULLARA ‘OKULUM TEMiZ BELGESi’

Okullarımızda hijyen kuralları kapsamında yapılan temizlik çalışmalarının önemine değinen Müdür Vargeloğlu "Bu vesileyle 'Okulum Temiz Belgesi'ni' alan okullarımızı tebrik ediyor, emeği geçen tüm idareci ve öğretmenlerimize teşekkür ediyorum." dedi

Gürgentepe ve Çamaş ilçelerinde  "Okulum Temiz Belgesi" Takdim Töreni Düzenlendi  Milli Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu, eğitim kurumlarında hijyen şartlarının geliştirilmesi ve enfeksiyon önleme tedbirleri kapsamında Gürgentepe'de düzenlenen "Okulum Temiz Belgesi" takdim törenine katıldı. Milli Eğitim Bakanlığı  ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Türk Standartları Enstitüsü arasında imzalanan, eğitim kurumlarında hijyen şartlarının geliştirilmesi ve enfeksiyonu önleme iş birliği protokolü kapsamında, hijyen şartlarının geliştirilmesi amacıyla ilimizde "Okulum Temiz Belgesi" almaya hak kazanan Gürgentepe ilçemizdeki okullara belgeleri Müdürü  Mehmet Fatih Vargeloğlu, Müdür Yardımcısı  Serdar Yurdabakan  ile Gürgentepe İlçe Millî Eğitim Müdürü Mehmet Bilü ve İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü idarecileri tarafından takdim edildi.  Okullarımızda yüz yüze eğitimde sosyal mesafe, maske kullanımı ve hijyen kuralları kapsamında yapılan temizlik çalışmalarının önemine değinen Müdür Mehmet Fatih Vargeloğlu, "İlimizde 517 okulumuz "Okulum Temiz Belgesi" almaya hak kazandı. İlimizdeki başvuru oranımız %100 olurken, Şimdiye kadar belge almaya hak kazanan okullara belgelerini takdim ettik. Bu vesileyle Okulum Temiz Belgesi'ni alan okullarımızı tebrik ediyor, emeği geçen tüm idareci ve öğretmenlerimize teşekkür ediyorum." dedi. İl Millî Eğitim Müdürü  Mehmet Fatih Vargeloğlu, beraberinde Müdür Yardımcısı Serdar Yurdabakan ile birlikte Çamaş ilçesini ziyaret etti. İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Derilmek'ten eğitim öğretim durumu, yürütülen çalışmalar, yapılan ve planlanan faaliyetler ile onarım ve tadilat çalışmaları konusunda brifing alan Müdür  sunumunun ardından okulların yemekhane ve konferans salonlarını ziyaret ederek, yürütülen çalışmalar ile ilgili bilgi aldı. Daha sonra eğitim kurumlarında hijyen şartlarının geliştirilmesi ve enfeksiyon önleme tedbirleri kapsamında düzenlenen "Okulum Temiz Belgesi" takdim törenine katıldı. Belge almaya hak kazanan Çamaş ilçemizdeki okullara belgeleri Müdürü  Mehmet Fatih Vargeloğlu, Müdür Yardımcısı  Serdar Yurdabakan ile İlçe Millî Eğitim Müdürü Mehmet Derilmek ve İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü idarecileri tarafından takdim edildi.  . 
Okullarımızda hijyen kuralları kapsamında yapılan temizlik çalışmalarının önemine değinen Müdür Vargeloğlu "Bu vesileyle 'Okulum Temiz Belgesi'ni' alan okullarımızı tebrik ediyor, emeği geçen tüm idareci ve öğretmenlerimize teşekkür ediyorum." dedi

Gürgentepe ve Çamaş ilçelerinde  "Okulum Temiz Belgesi" Takdim Töreni Düzenlendi
 Milli Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu, eğitim kurumlarında hijyen şartlarının geliştirilmesi ve enfeksiyon önleme tedbirleri kapsamında Gürgentepe'de düzenlenen "Okulum Temiz Belgesi" takdim törenine katıldı.
Milli Eğitim Bakanlığı  ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Türk Standartları Enstitüsü arasında imzalanan, eğitim kurumlarında hijyen şartlarının geliştirilmesi ve enfeksiyonu önleme iş birliği protokolü kapsamında, hijyen şartlarının geliştirilmesi amacıyla ilimizde "Okulum Temiz Belgesi" almaya hak kazanan Gürgentepe ilçemizdeki okullara belgeleri Müdürü  Mehmet Fatih Vargeloğlu, Müdür Yardımcısı  Serdar Yurdabakan  ile Gürgentepe İlçe Millî Eğitim Müdürü Mehmet Bilü ve İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü idarecileri tarafından takdim edildi. 
Okullarımızda yüz yüze eğitimde sosyal mesafe, maske kullanımı ve hijyen kuralları kapsamında yapılan temizlik çalışmalarının önemine değinen Müdür Mehmet Fatih Vargeloğlu, "İlimizde 517 okulumuz "Okulum Temiz Belgesi" almaya hak kazandı. İlimizdeki başvuru oranımız %100 olurken, Şimdiye kadar belge almaya hak kazanan okullara belgelerini takdim ettik. Bu vesileyle Okulum Temiz Belgesi'ni alan okullarımızı tebrik ediyor, emeği geçen tüm idareci ve öğretmenlerimize teşekkür ediyorum." dedi.
İl Millî Eğitim Müdürü  Mehmet Fatih Vargeloğlu, beraberinde Müdür Yardımcısı Serdar Yurdabakan ile birlikte Çamaş ilçesini ziyaret etti.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Derilmek'ten eğitim öğretim durumu, yürütülen çalışmalar, yapılan ve planlanan faaliyetler ile onarım ve tadilat çalışmaları konusunda brifing alan Müdür  sunumunun ardından okulların yemekhane ve konferans salonlarını ziyaret ederek, yürütülen çalışmalar ile ilgili bilgi aldı.
Daha sonra eğitim kurumlarında hijyen şartlarının geliştirilmesi ve enfeksiyon önleme tedbirleri kapsamında düzenlenen "Okulum Temiz Belgesi" takdim törenine katıldı. Belge almaya hak kazanan Çamaş ilçemizdeki okullara belgeleri Müdürü  Mehmet Fatih Vargeloğlu, Müdür Yardımcısı  Serdar Yurdabakan ile İlçe Millî Eğitim Müdürü Mehmet Derilmek ve İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü idarecileri tarafından takdim edildi.
 . 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.