OKULUN TEMELi ATILDI

Eğitim 01.11.2020 - 22:59, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3375+ kez okundu.
 

OKULUN TEMELi ATILDI

Plasmar Plastik ve Kimya Sanayi ve Dış Ticaret A.Ş adına hayırsever iş insanı Mehmet Altunkılıç tarafından Korgan ilçesinin Yenipınar Mahallesi'nde yaptırılacak olan 12 derslikli okul binasının temeli, düzenlenen törenle atıldı.

Plasmar Plastik ve Kimya Sanayi ve Dış Ticaret A.Ş adına hayırsever iş insanı Mehmet Altunkılıç tarafından Korgan ilçesinin Yenipınar Mahallesi'nde yaptırılacak olan 12 derslikli okul binasının temeli, düzenlenen törenle atıldı. Düzenlenen temel atma törenine, Vali Yardımcısı Zafer Karamehmetoğlu Korgan Kaymakamı Yunus Emre Şahin, Korgan Belediye Başkanı Tuncay Kiraz,  İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu ve Plasmar Plastik ve Kimya Sanayi ve Dış Ticaret A.Ş adına hayırsever işadamı Mehmet Altunkılıç katıldı. Törende konuşma yapan Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu, "Geçmişten bugüne eğitime yatırım yapan hayırseverlerimize teşekkür ediyorum. Bundan sonra da Ordu'nun hayırseverliğini örnek olarak anlatmaya devam edeceğiz." dedi. Ülkemizin 2023 hedeflerine ulaşmasında eğitime yapılan yatırımın önemine dikkat çeken Müdürü  Mehmet Fatih Vargeloğlu, "İnşallah burada memleketimizin geleceğinde güzel roller alacak nesiller yetişecek. Ordu'daki, iyilik hareketi, Korgan'da Mehmet Bey ile başladı. Şu anda Eğitim Kenti Ordumuzda, 5 hayırseverimizle benzer projelere imza attık. Sayın Valimizin önderliğinde 7 hayırseverimizle daha okul yapımına başlayacağız. Bu harekete öncülük eden Temel Eğitim Genel Müdürü Cem Gençoğlu başta olmak üzere hayırseverimize ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum." diyerek sözlerini tamamladı. Hayırsever İş İnsanı Mehmet Altunkılıç ise törende yaptığı konuşmada, "Burada gelecek nesiller yetiştirecek okulumuzun temel atma töreni için bir araya geldik. Allah tamamlamayı nasip etsin. Arkamızdan gelen nesillere de daha iyilerini yapmak nasip olur inşallah." dedi. Konuşmaların ardından Vali Yardımcısı Zafer Karamehmetoğlu, Korgan Kaymakamı Yunus Emre Şahin, Korgan Belediye Başkanı Tuncay Kiraz ve İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu İle birlikte butona basarak, 12 derslikli okulun temeline beton dökümünü gerçekleştirildi.  
Plasmar Plastik ve Kimya Sanayi ve Dış Ticaret A.Ş adına hayırsever iş insanı Mehmet Altunkılıç tarafından Korgan ilçesinin Yenipınar Mahallesi'nde yaptırılacak olan 12 derslikli okul binasının temeli, düzenlenen törenle atıldı.

Plasmar Plastik ve Kimya Sanayi ve Dış Ticaret A.Ş adına hayırsever iş insanı Mehmet Altunkılıç tarafından Korgan ilçesinin Yenipınar Mahallesi'nde yaptırılacak olan 12 derslikli okul binasının temeli, düzenlenen törenle atıldı.

Düzenlenen temel atma törenine, Vali Yardımcısı Zafer Karamehmetoğlu Korgan Kaymakamı Yunus Emre Şahin, Korgan Belediye Başkanı Tuncay Kiraz,  İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu ve Plasmar Plastik ve Kimya Sanayi ve Dış Ticaret A.Ş adına hayırsever işadamı Mehmet Altunkılıç katıldı.
Törende konuşma yapan Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu, "Geçmişten bugüne eğitime yatırım yapan hayırseverlerimize teşekkür ediyorum. Bundan sonra da Ordu'nun hayırseverliğini örnek olarak anlatmaya devam edeceğiz." dedi. Ülkemizin 2023 hedeflerine ulaşmasında eğitime yapılan yatırımın önemine dikkat çeken Müdürü  Mehmet Fatih Vargeloğlu, "İnşallah burada memleketimizin geleceğinde güzel roller alacak nesiller yetişecek. Ordu'daki, iyilik hareketi, Korgan'da Mehmet Bey ile başladı. Şu anda Eğitim Kenti Ordumuzda, 5 hayırseverimizle benzer projelere imza attık. Sayın Valimizin önderliğinde 7 hayırseverimizle daha okul yapımına başlayacağız. Bu harekete öncülük eden Temel Eğitim Genel Müdürü Cem Gençoğlu başta olmak üzere hayırseverimize ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum." diyerek sözlerini tamamladı.
Hayırsever İş İnsanı Mehmet Altunkılıç ise törende yaptığı konuşmada, "Burada gelecek nesiller yetiştirecek okulumuzun temel atma töreni için bir araya geldik. Allah tamamlamayı nasip etsin. Arkamızdan gelen nesillere de daha iyilerini yapmak nasip olur inşallah." dedi.
Konuşmaların ardından Vali Yardımcısı Zafer Karamehmetoğlu, Korgan Kaymakamı Yunus Emre Şahin, Korgan Belediye Başkanı Tuncay Kiraz ve İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu İle birlikte butona basarak, 12 derslikli okulun temeline beton dökümünü gerçekleştirildi.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.