OKUMA ALIŞKANLIĞI KAZANDIRILIYOR

Eğitim 23.10.2020 - 00:18, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 1648+ kez okundu.
 

OKUMA ALIŞKANLIĞI KAZANDIRILIYOR

Kabadüz ilçesinde hizmete giren kütüphane ilçe sakinlerinin daha kolay kitaplara ulaşmasını sağlamasının yanında okuma alışkanlığını kazanmasına büyük katkı sağlıyor.

Kabadüz ilçesinde hizmete giren kütüphane ilçe sakinlerinin daha kolay kitaplara ulaşmasını sağlamasının yanında okuma alışkanlığını kazanmasına büyük katkı sağlıyor. Kabadüz Belediyesi Hizmet Binasında bulunan kütüphaneden mesai saatleri içerisinde herkes faydalanabiliyor. Binden fazla kitabı içinde barındıran kütüphanede bulunan okuma salonları öğrenci ve vatandaşların kullanımına sunulmuş. Kabadüz Kütüphane Memuru Tuğçe Dilmen, “İlçe kütüphanemiz hafta içi 08.00-17.00 saatlerinde hizmet veriyoruz. Çok güzel bir ortamımız var. Özelikle öğrencilerimizin ders çalışmaları ve kitap okumaları için çok rahat bir ortamımız var. Üye olanlara istedikleri kitapları ödünç veriyoruz. Kütüphanemizden faydalanmak isteyen herkesi buraya bekliyoruz” dedi. Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya, ilçe kütüphanesinin vatandaşların, öğrencilerin kitaplara kolay ulaşması ve okuma alışkanlığını kazandırmasına büyük katkı sağladığını söyledi. Herkesin gönül rahatlığıyla kütüphaneye gelebileceğini belirten Başkan Kaya, “Pandemi sürecinde her yerde olduğu gibi kütüphanemizde de salgına karşı her türlü tedbir alındı. Kütüphanemiz, birçok kütüphaneden daha fazla kitap sayısına ve çeşidine sahip. Herkesin özellikle çocuklarımızı kitap okumaya özendirmeliyiz. Kitap okuyucularının artması, ülkemizin, ilimizin, ilçemizin gelişimi için çok önemli olduğunu düşünüyorum. Kabadüz bu konuda şanslı bir ilçe. Zengin bir kütüphaneye sahip.”şeklinde konuştu.  
Kabadüz ilçesinde hizmete giren kütüphane ilçe sakinlerinin daha kolay kitaplara ulaşmasını sağlamasının yanında okuma alışkanlığını kazanmasına büyük katkı sağlıyor.

Kabadüz ilçesinde hizmete giren kütüphane ilçe sakinlerinin daha kolay kitaplara ulaşmasını sağlamasının yanında okuma alışkanlığını kazanmasına büyük katkı sağlıyor.
Kabadüz Belediyesi Hizmet Binasında bulunan kütüphaneden mesai saatleri içerisinde herkes faydalanabiliyor. Binden fazla kitabı içinde barındıran kütüphanede bulunan okuma salonları öğrenci ve vatandaşların kullanımına sunulmuş.
Kabadüz Kütüphane Memuru Tuğçe Dilmen, “İlçe kütüphanemiz hafta içi 08.00-17.00 saatlerinde hizmet veriyoruz. Çok güzel bir ortamımız var. Özelikle öğrencilerimizin ders çalışmaları ve kitap okumaları için çok rahat bir ortamımız var. Üye olanlara istedikleri kitapları ödünç veriyoruz. Kütüphanemizden faydalanmak isteyen herkesi buraya bekliyoruz” dedi.
Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya, ilçe kütüphanesinin vatandaşların, öğrencilerin kitaplara kolay ulaşması ve okuma alışkanlığını kazandırmasına büyük katkı sağladığını söyledi.
Herkesin gönül rahatlığıyla kütüphaneye gelebileceğini belirten Başkan Kaya, “Pandemi sürecinde her yerde olduğu gibi kütüphanemizde de salgına karşı her türlü tedbir alındı. Kütüphanemiz, birçok kütüphaneden daha fazla kitap sayısına ve çeşidine sahip. Herkesin özellikle çocuklarımızı kitap okumaya özendirmeliyiz. Kitap okuyucularının artması, ülkemizin, ilimizin, ilçemizin gelişimi için çok önemli olduğunu düşünüyorum. Kabadüz bu konuda şanslı bir ilçe. Zengin bir kütüphaneye sahip.”şeklinde konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.