OLMADI!

Spor 12.06.2023 - 23:03, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 5279+ kez okundu.
 

OLMADI!

Orduspor FK ve Belediye Derince arasında oynanan Play-off final müsabakası büyük bir heyecana sahne oldu.

Orduspor FK ve Belediye Derince arasında oynanan Play-off final müsabakası büyük bir heyecana sahne oldu.  Maçın ilk yarısında iki takımda gol bulamazken, ikinci yarı takımlar  tempoyu artırdı.  52 Orduspor FK, Dakika 64'te  Batuhan Er, takımını penaltıdan attığı golle öne geçirdi. Ancak, müsabakanın 82. dakikasında 52 Ordusporlu oyuncu Özgen Erdem, kendi kalesine bir gol atarak durumu 1-1 eşitledi. Ardından, her iki takım da birbirine üstünlük sağlayacak golü bulamadı ve maç uzatmalara gitti. Uzatma dakikalarında 52 Orduspor FK ne de Belediye Derince ekibi gol bulmayı başaramadı. Sonuç olarak, maç penaltı sonuçlarına gitti. Penaltı atışları sonucunda, 52 Orduspor FK rakibine 5-4 mağlup olarak 2 lige yükselme şansını kaybetti.    
Orduspor FK ve Belediye Derince arasında oynanan Play-off final müsabakası büyük bir heyecana sahne oldu.

Orduspor FK ve Belediye Derince arasında oynanan Play-off final müsabakası büyük bir heyecana sahne oldu. 
Maçın ilk yarısında iki takımda gol bulamazken, ikinci yarı takımlar  tempoyu artırdı.
 52 Orduspor FK, Dakika 64'te  Batuhan Er, takımını penaltıdan attığı golle öne geçirdi.
Ancak, müsabakanın 82. dakikasında 52 Ordusporlu oyuncu Özgen Erdem, kendi kalesine bir gol atarak durumu 1-1 eşitledi. Ardından, her iki takım da birbirine üstünlük sağlayacak golü bulamadı ve maç uzatmalara gitti.
Uzatma dakikalarında 52 Orduspor FK ne de Belediye Derince ekibi gol bulmayı başaramadı. Sonuç olarak, maç penaltı sonuçlarına gitti.
Penaltı atışları sonucunda, 52 Orduspor FK rakibine 5-4 mağlup olarak 2 lige yükselme şansını kaybetti.  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.