ONLARIN HAYATIN İÇİNDE YER ALMASI İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Yaşam 10.05.2018 - 13:33, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 2951+ kez okundu.
 

ONLARIN HAYATIN İÇİNDE YER ALMASI İÇİN ÇALIŞIYORUZ

10-16 Mayıs Engelliler Haftası dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, engelli bireylerin hayatın içinde yer alması için durmaksızın çalıştıklarını söyledi.

Mesajında, her bireyin birer engelli adayı olduğunu ifade eden Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, bu kapsamda engelli bireylerin hayatın her alanında yer alması için önemli çalışmalar gerçekleştirdiklerini belirtti. Engellerin ortadan kalkması için yoğun çaba gösterdiklerini ifade eden Başkan Tekintaş, mesajında şu ifadelere yer verdi: “Engelli kardeşlerimizin hayatın tüm alanlarında varlık göstermelerine yardımcı olma konusunda hepimize önemli görevler düşmektedir. Engelli olmak, sadece kişinin ya da mensubu olduğu toplumun değil, tüm insanlığın ortak sorunudur. Toplumda her bireyin olduğu gibi engelli bireylerinde doğuştan gelen temel hak ve hürriyetlerden en iyi şekilde yararlanmaları, şartlarının en üst seviyeye yükseltilmesi ve sosyal hayatın içinde varolmaları, insana ve topluma karşı olan sorumluluğumuzun bir gereğidir. Bizde Altınordu Belediyesi olarak hayata geçirdiğimiz tüm projelerde engelli vatandaşlarımızı düşünerek hareket ediyoruz. Yaptığımız sosyal sorumluluk projeleri ile engelli kardeşlerimizin hayatın içerisinde yer almasına özen gösteriyoruz. Bu vesile ile 10-16 Mayıs tarihleri arasında çeşitli etkinliklerin gerçekleştirildiği Engelliler Haftasının toplumda farkındalık bilinci oluşturmasını temenni ediyor, tüm engelli vatandaşlarımıza ve ailelerine sağlıklı ve mutlu bir yaşam diliyorum.”
10-16 Mayıs Engelliler Haftası dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, engelli bireylerin hayatın içinde yer alması için durmaksızın çalıştıklarını söyledi.

Mesajında, her bireyin birer engelli adayı olduğunu ifade eden Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, bu kapsamda engelli bireylerin hayatın her alanında yer alması için önemli çalışmalar gerçekleştirdiklerini belirtti. Engellerin ortadan kalkması için yoğun çaba gösterdiklerini ifade eden Başkan Tekintaş, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Engelli kardeşlerimizin hayatın tüm alanlarında varlık göstermelerine yardımcı olma konusunda hepimize önemli görevler düşmektedir. Engelli olmak, sadece kişinin ya da mensubu olduğu toplumun değil, tüm insanlığın ortak sorunudur. Toplumda her bireyin olduğu gibi engelli bireylerinde doğuştan gelen temel hak ve hürriyetlerden en iyi şekilde yararlanmaları, şartlarının en üst seviyeye yükseltilmesi ve sosyal hayatın içinde varolmaları, insana ve topluma karşı olan sorumluluğumuzun bir gereğidir. Bizde Altınordu Belediyesi olarak hayata geçirdiğimiz tüm projelerde engelli vatandaşlarımızı düşünerek hareket ediyoruz. Yaptığımız sosyal sorumluluk projeleri ile engelli kardeşlerimizin hayatın içerisinde yer almasına özen gösteriyoruz.

Bu vesile ile 10-16 Mayıs tarihleri arasında çeşitli etkinliklerin gerçekleştirildiği Engelliler Haftasının toplumda farkındalık bilinci oluşturmasını temenni ediyor, tüm engelli vatandaşlarımıza ve ailelerine sağlıklı ve mutlu bir yaşam diliyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.