ORDU ÇİÇEK BAHÇESİ GİBİ OLDU

Gündem 11.06.2019 - 14:08, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3775+ kez okundu.
 

ORDU ÇİÇEK BAHÇESİ GİBİ OLDU

Ordu Büyükşehir Belediyesi, park ve bahçeler ile kara yolları üzerinde bulunan kavşak ve refüjleri çiçek ve bitkilerle süsledi.

Ordu Büyükşehir Belediyesi, park ve bahçeler ile kara yolları üzerinde bulunan kavşak ve refüjleri çiçek ve bitkilerle süsledi. Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından il genelinde yürütülen peyzaj çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Kara yolları üzerinde bulunan kavşak ve refüjlerde yapılan peyzaj çalışmalarında değişik desenler ve farklı materyaller kullanılarak vatandaşların göz zevkine hitap eden çalışmalar ortaya çıkarılıyor. HER YER ÇİÇEK BAHÇESİ GİBİ Doğal güzellikleriyle Karadeniz’in incisi olan Ordu, çevre düzenlemeleri ve peyzaj çalışmaları ile de farklılığına fark katmaya devam ediyor. Peyzaj çalışmaları kapsamında insanların gözüne hitap edecek şekilde fotoğraf çekim noktaları oluşturulan alanlarda çalışmalarını yoğunlaştıran ekipler yazlık türleri olarak begonya, vapurdumanı, çan çiçeği, yaprak güzeli, papatya ve horozibiği çiçeklerini toprakla buluşturuyor. KAVŞAK VE REFÜJLERDEKİ ÇALIŞMALAR DİKKAT ÇEKİYOR Mevsim şartlarına uygun çiçekler ve peyzaj düzenlemeleri ile şehre farklı bir görünüm kazandıran Ordu Büyükşehir Belediyesi ekipleri; şehrin ana arterleri olan Altınordu Atatürk Bulvarı üzerindeki bütün kavşaklar, yeni çevre yolu üzeri, Karşıyaka Bulvarı yol hattındaki bütün kavşaklar ve Melet Köprüsü’nden Gülyalı kavşağına kadar olan bölümlerde mevsimlik çiçek dikimlerini tamamlandı. Ayrıca Ünye Otogar Kavşağı, Ünye Meydanı, Fatsa Meydan Kavşağı ve Fatsa Atatürk Parkı’nda da mevsimlik çiçek dikimleri ekipler tarafından gerçekleştirildi.
Ordu Büyükşehir Belediyesi, park ve bahçeler ile kara yolları üzerinde bulunan kavşak ve refüjleri çiçek ve bitkilerle süsledi.

Ordu Büyükşehir Belediyesi, park ve bahçeler ile kara yolları üzerinde bulunan kavşak ve refüjleri çiçek ve bitkilerle süsledi.

Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından il genelinde yürütülen peyzaj çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Kara yolları üzerinde bulunan kavşak ve refüjlerde yapılan peyzaj çalışmalarında değişik desenler ve farklı materyaller kullanılarak vatandaşların göz zevkine hitap eden çalışmalar ortaya çıkarılıyor.

HER YER ÇİÇEK BAHÇESİ GİBİ

Doğal güzellikleriyle Karadeniz’in incisi olan Ordu, çevre düzenlemeleri ve peyzaj çalışmaları ile de farklılığına fark katmaya devam ediyor. Peyzaj çalışmaları kapsamında insanların gözüne hitap edecek şekilde fotoğraf çekim noktaları oluşturulan alanlarda çalışmalarını yoğunlaştıran ekipler yazlık türleri olarak begonya, vapurdumanı, çan çiçeği, yaprak güzeli, papatya ve horozibiği çiçeklerini toprakla buluşturuyor.

KAVŞAK VE REFÜJLERDEKİ ÇALIŞMALAR DİKKAT ÇEKİYOR

Mevsim şartlarına uygun çiçekler ve peyzaj düzenlemeleri ile şehre farklı bir görünüm kazandıran Ordu Büyükşehir Belediyesi ekipleri; şehrin ana arterleri olan Altınordu Atatürk Bulvarı üzerindeki bütün kavşaklar, yeni çevre yolu üzeri, Karşıyaka Bulvarı yol hattındaki bütün kavşaklar ve Melet Köprüsü’nden Gülyalı kavşağına kadar olan bölümlerde mevsimlik çiçek dikimlerini tamamlandı. Ayrıca Ünye Otogar Kavşağı, Ünye Meydanı, Fatsa Meydan Kavşağı ve Fatsa Atatürk Parkı’nda da mevsimlik çiçek dikimleri ekipler tarafından gerçekleştirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.