ORDU’DA 17 YILDA SAĞLIĞA 473 MİLYON TL. YATIRIM YAPTIK

Sağlık 14.03.2019 - 12:23, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3685+ kez okundu.
 

ORDU’DA 17 YILDA SAĞLIĞA 473 MİLYON TL. YATIRIM YAPTIK

AK PARTİ İl Başkanı Halit Tomakin , 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle yayımladığı mesajında, değerli sağlık çalışanları ve hekimlerimizin gece gündüz demeden insan sağlığı için var gücü ile çalıştıklarını ifade ederek , sizleri ne kadar övsek ‘de haklarınızı ödeyemeyiz dedi.

AK PARTİ İl Başkanı Halit Tomakin , 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle yayımladığı mesajında, değerli sağlık çalışanları ve hekimlerimizin gece gündüz demeden insan sağlığı için var gücü ile çalıştıklarını ifade ederek , sizleri ne kadar övsek ‘de haklarınızı ödeyemeyiz dedi. Başkan Tomakin, Bizim devlet geleneğimizde insanı yaşat ki, devlet yaşasın vardır. AK PARTİ 2002 yılında iktidara gelince Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ilk icraatı önce kangren olmuş ve işlemez hale gelen sağlık sistemini kökten değiştirmek olmuştur. Bugün Türkiye’nin sağlıkta yaptığı devrim niteliğindeki değişim ve dönüşüm dünya ülkelerine örnek gösterilmektedir, çünkü Liderimiz , İnsanlarımıza verilen sağlık hizmetini devletin sağladığı bir lütuf değil , bir hakkın teslimi olarak görmüştür ifadesini kullandı. Başkan Tomakin, yaşı 20 olanların bugün hatırlamadığı ve kimsenin bir daha o çağ dışı muamelelere maruz kalmak istemediği günleri hatırlatarak , Ey..! , genç kardeşim 2002 den önce hastane kapılarında uzayıp giden kuyruklar vardı, parası olmayanların hastane kapılarından geri çevrildiği ,eczanelerden ilaç alınamadığını sadece hastane eczanelerinden kuyruklardan ilaç alındığını , ilaçların bulunmasında zorluk çekildiğini , cenazelerin hastanelerde rehin tutulduğu bir Türkiye vardı. Ve bu çekilen çilenin önemli bir bölümünde bugün bir partinin Genel Başkanı olan zat vardı dedi. ORDU’DA 17 YILDA SAĞLIĞA 473 MİLYON TL. YATIRIM YAPTIK Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan sayesinde artık o günleri geride bıraktık. Ordu’da 17 yılda sağlığa 473 Milyon TL. yatırım yaptık. Devlete ait hastaneleri tek çatı altında topladık. Özel sağlık kuruluşlarından herkesin yararlanması imkanı getirdik. Kamu veya özel demeden hastanelerin kapısını herkese açtık . Yeni sağlık tesislerinin yapımı , hastanelerimizi modern imkanlara ve fiziki şartlara haiz , aynı zamanda hizmet sunum kalitesi bakımından birinci sınıf hastaneler haline getirdik. Her hekime bir oda prensibiyle Ordu’da muayene oda sayısını 336 ya çıkardık. Bu sayede 2002 yılında Ordu’da % 39 olan sağlık hizmetlerinden memnuniyet oranı 2018 yılı itibarı ile % 71,7 seviyesine çıkmıştır. ORDU’DA 5 OLAN ACİL İSTASYON SAYISINI 41 ‘E SADECE 5 OLAN AMBULANS SAYISINI 58’E ÇIKARDIK Başkan Tomakin, Ordu’da 5 olan acil istasyon sayısını 41 ‘e sadece 5 olan ambulans sayısını buraya dikkat edin 58’e çıkardık ,daha önce sadece Avrupa ülkelerinde duyduğunuz Türkiye’de olmayan hava ambulansı ile sadece Ordu’da 152 helikopter ambulans vakası, 78 Uçak ambulans vakasına müdahale ederek insanımızı yaşatmaya özel önem ve gayret gösterdik dedi. İl Başkanı Tomakin, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla gecesini gündüzüne katarak insan sağlığı için kendi sağlığını hiçe sayan ,değerli hekimlerimizin ve sağlık çalışanların 14 Mart Tıp bayramını kutluyorum
AK PARTİ İl Başkanı Halit Tomakin , 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle yayımladığı mesajında, değerli sağlık çalışanları ve hekimlerimizin gece gündüz demeden insan sağlığı için var gücü ile çalıştıklarını ifade ederek , sizleri ne kadar övsek ‘de haklarınızı ödeyemeyiz dedi.

AK PARTİ İl Başkanı Halit Tomakin , 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle yayımladığı mesajında, değerli sağlık çalışanları ve hekimlerimizin gece gündüz demeden insan sağlığı için var gücü ile çalıştıklarını ifade ederek , sizleri ne kadar övsek ‘de haklarınızı ödeyemeyiz dedi.

Başkan Tomakin, Bizim devlet geleneğimizde insanı yaşat ki, devlet yaşasın vardır. AK PARTİ 2002 yılında iktidara gelince Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ilk icraatı önce kangren olmuş ve işlemez hale gelen sağlık sistemini kökten değiştirmek olmuştur. Bugün Türkiye’nin sağlıkta yaptığı devrim niteliğindeki değişim ve dönüşüm dünya ülkelerine örnek gösterilmektedir, çünkü Liderimiz , İnsanlarımıza verilen sağlık hizmetini devletin sağladığı bir lütuf değil , bir hakkın teslimi olarak görmüştür ifadesini kullandı.

Başkan Tomakin, yaşı 20 olanların bugün hatırlamadığı ve kimsenin bir daha o çağ dışı muamelelere maruz kalmak istemediği günleri hatırlatarak , Ey..! , genç kardeşim 2002 den önce hastane kapılarında uzayıp giden kuyruklar vardı, parası olmayanların hastane kapılarından geri çevrildiği ,eczanelerden ilaç alınamadığını sadece hastane eczanelerinden kuyruklardan ilaç alındığını , ilaçların bulunmasında zorluk çekildiğini , cenazelerin hastanelerde rehin tutulduğu bir Türkiye vardı. Ve bu çekilen çilenin önemli bir bölümünde bugün bir partinin Genel Başkanı olan zat vardı dedi.

ORDU’DA 17 YILDA SAĞLIĞA 473 MİLYON TL. YATIRIM YAPTIK

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan sayesinde artık o günleri geride bıraktık. Ordu’da 17 yılda sağlığa 473 Milyon TL. yatırım yaptık. Devlete ait hastaneleri tek çatı altında topladık. Özel sağlık kuruluşlarından herkesin yararlanması imkanı getirdik. Kamu veya özel demeden hastanelerin kapısını herkese açtık . Yeni sağlık tesislerinin yapımı , hastanelerimizi modern imkanlara ve fiziki şartlara haiz , aynı zamanda hizmet sunum kalitesi bakımından birinci sınıf hastaneler haline getirdik. Her hekime bir oda prensibiyle Ordu’da muayene oda sayısını 336 ya çıkardık. Bu sayede 2002 yılında Ordu’da % 39 olan sağlık hizmetlerinden memnuniyet oranı 2018 yılı itibarı ile % 71,7 seviyesine çıkmıştır.

ORDU’DA 5 OLAN ACİL İSTASYON SAYISINI 41 ‘E SADECE 5 OLAN AMBULANS SAYISINI 58’E ÇIKARDIK

Başkan Tomakin, Ordu’da 5 olan acil istasyon sayısını 41 ‘e sadece 5 olan ambulans sayısını buraya dikkat edin 58’e çıkardık ,daha önce sadece Avrupa ülkelerinde duyduğunuz Türkiye’de olmayan hava ambulansı ile sadece Ordu’da 152 helikopter ambulans vakası, 78 Uçak ambulans vakasına müdahale ederek insanımızı yaşatmaya özel önem ve gayret gösterdik dedi.

İl Başkanı Tomakin, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla gecesini gündüzüne katarak insan sağlığı için kendi sağlığını hiçe sayan ,değerli hekimlerimizin ve sağlık çalışanların 14 Mart Tıp bayramını kutluyorum

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.