ORDU’DA SOKAKLAR DEZENFEKTE EDİLİYOR

Gündem 28.03.2020 - 00:54, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 4180+ kez okundu.
 

ORDU’DA SOKAKLAR DEZENFEKTE EDİLİYOR

Ordu Büyükşehir Belediyesi ekipleri, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında kent genelindeki cadde ve sokakları tazyikli suyla yıkıyor.

Ordu Büyükşehir Belediyesi ekipleri, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında kent genelindeki cadde ve sokakları tazyikli suyla yıkıyor. Ordu Büyükşehir Belediyesi Parklar ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığına bağlı ekipler il genelinde yoğunluğun olduğu tüm cadde ve sokakları Kovid-19 önlemleri kapsamında yıkıyor. Sadece cadde ve sokakları yıkamayan ekipler Altınordu, Ünye ve Fatsa ilçelerindeki hastahanelerimizde  dezenfekte ve yıkama çalışması gerçekleştirdi. “EKİPLERİMİZ DEZENFEKTE ÇALIŞMASINA DEVAM EDECEK” Gerçekleştirilen dezenfekte çalışmasını yerinde takip eden Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Bülent Şişman, “ Ordu Büyükşehir Belediyesi olarak önlemlerimizi her alanda almaya devam ediyoruz. Ekiplerimiz mesai gözetmeksizin yoğun yaya trafiğinin olduğu cadde ve sokakları dezenfekte etmeye devam ediyorlar. Ayrıca çalışmalarımızı hastahanelerimizde de sürdürüyoruz. Altınordu ilçemizde bulunan Devlet Hastahanesi başta olmak üzere, Ünye ve Fatsa ilçemizde bulunan hastahanelerimizin çevresinde dezenfekte çalışmalarımız sürüyor. Biz bu çalışmaları yaparken, kıymetli Ordulu hemşerilerimizden isteğimiz evlerinde kalmalarıdır” dedi. “ÇALIŞMALAR ALTINORDU, ÜNYE VE FATSA’DA YAPILIYOR” Çalışmaların aralıksız devam ettiğini sözlerine ekleyen Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Bülent Şişman, “Ordu Büyükşehir Belediyesi olarak il genelinde yoğun bir çalışma yürütüyoruz. 50 personel ile başladığımız çalışmalarımıza ek olarak 2 adet mini süpürge aracı, 2 adet büyük süpürge aracı, 2 adet arazöz yıkama aracı, 2 adet çöp taksi, 1 adet vakumlu elektrikli süpürge ve 1 adet elektrikli yıkama aracı ekledik. Çalışmalarımıza Ünye ve Fatsa ilçesini de dahil ederek yürütüyoruz” diye konuştu.
Ordu Büyükşehir Belediyesi ekipleri, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında kent genelindeki cadde ve sokakları tazyikli suyla yıkıyor.

Ordu Büyükşehir Belediyesi ekipleri, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında kent genelindeki cadde ve sokakları tazyikli suyla yıkıyor.

Ordu Büyükşehir Belediyesi Parklar ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığına bağlı ekipler il genelinde yoğunluğun olduğu tüm cadde ve sokakları Kovid-19 önlemleri kapsamında yıkıyor. Sadece cadde ve sokakları yıkamayan ekipler Altınordu, Ünye ve Fatsa ilçelerindeki hastahanelerimizde  dezenfekte ve yıkama çalışması gerçekleştirdi.

“EKİPLERİMİZ DEZENFEKTE ÇALIŞMASINA DEVAM EDECEK”

Gerçekleştirilen dezenfekte çalışmasını yerinde takip eden Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Bülent Şişman, “ Ordu Büyükşehir Belediyesi olarak önlemlerimizi her alanda almaya devam ediyoruz. Ekiplerimiz mesai gözetmeksizin yoğun yaya trafiğinin olduğu cadde ve sokakları dezenfekte etmeye devam ediyorlar. Ayrıca çalışmalarımızı hastahanelerimizde de sürdürüyoruz. Altınordu ilçemizde bulunan Devlet Hastahanesi başta olmak üzere, Ünye ve Fatsa ilçemizde bulunan hastahanelerimizin çevresinde dezenfekte çalışmalarımız sürüyor. Biz bu çalışmaları yaparken, kıymetli Ordulu hemşerilerimizden isteğimiz evlerinde kalmalarıdır” dedi.

“ÇALIŞMALAR ALTINORDU, ÜNYE VE FATSA’DA YAPILIYOR”

Çalışmaların aralıksız devam ettiğini sözlerine ekleyen Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Bülent Şişman, “Ordu Büyükşehir Belediyesi olarak il genelinde yoğun bir çalışma yürütüyoruz. 50 personel ile başladığımız çalışmalarımıza ek olarak 2 adet mini süpürge aracı, 2 adet büyük süpürge aracı, 2 adet arazöz yıkama aracı, 2 adet çöp taksi, 1 adet vakumlu elektrikli süpürge ve 1 adet elektrikli yıkama aracı ekledik. Çalışmalarımıza Ünye ve Fatsa ilçesini de dahil ederek yürütüyoruz” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.