ORDU’DA ÜCRETSİZ KANO KURSU

Spor 14.09.2020 - 22:30, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3314+ kez okundu.
 

ORDU’DA ÜCRETSİZ KANO KURSU

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Altınordu İlçesinde ücretsiz kano kursu açıldı.

            Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Altınordu İlçesinde ücretsiz kano kursu açıldı.             Gençlik ve Spor Bakanlığının desteği ile Durugöl mevkiinde bulunan sporcu Eğitim Merkezi bahçesine yapılan kano ve rafting kayıkhanesinin hizmete girmesiyle kurs kayıtları başladı.             Türkiye Kano Federasyonu tarafından gönderilen yeni kano ve kano ekipmanları ile daha çok gence kano eğitimi verilmesi planlanıyor. Pandemi nedeniyle verilen aranın ardından sosyal mesafe kuralları çerçevesinde yeni dönem yaz spor okulu kurs kayıtları başladı. Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde görev yapan Kano Antrenörü Emre Yılmaz nezaretinde ücretsiz kurs kayıtları ve antrenmanlar devam ediyor.             Kano, hem spor hemde beden sağlığı açısından oldukça yararlı bir spor dalı olmakla birlikte bireyde  metabolizmanın hızlanmasına, eklem sağlığının gelişmesine ,  vital kapasitenin artmasında oldukça yararlıdır.             Kanocu Gökhan Dalkılıç,” Yaklaşık 1,5 senedir kano yapıyorum. Güzel bir spor branşı. Fiziksel ve zihinsel olarak çok yararı var. Gençlik ve Spor il Müdürümüze ve Federasyon Başkanımıza teşekkür ediyoruz.”dedi.             Kanocu Zeynep Asya Kahraman,” Bende 1,5 yıldır kano ile ilgileniyorum. Denizi ve su sporları ile ilgilenmeyi çok seviyorum. Kanoda denizde yapılan çok keyifli bir spor branşı. Zaten spor günlük hayatımız ve sosyal hayatımız için çok önemli. Kano insana özgüven duygusu aşılayan eğlenceli bir branş. Bu sporu herkese tavsiye ediyorum.” dedi.    
Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Altınordu İlçesinde ücretsiz kano kursu açıldı.

            Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Altınordu İlçesinde ücretsiz kano kursu açıldı.

            Gençlik ve Spor Bakanlığının desteği ile Durugöl mevkiinde bulunan sporcu Eğitim Merkezi bahçesine yapılan kano ve rafting kayıkhanesinin hizmete girmesiyle kurs kayıtları başladı.

            Türkiye Kano Federasyonu tarafından gönderilen yeni kano ve kano ekipmanları ile daha çok gence kano eğitimi verilmesi planlanıyor.

Pandemi nedeniyle verilen aranın ardından sosyal mesafe kuralları çerçevesinde yeni dönem yaz spor okulu kurs kayıtları başladı. Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde görev yapan Kano Antrenörü Emre Yılmaz nezaretinde ücretsiz kurs kayıtları ve antrenmanlar devam ediyor.

            Kano, hem spor hemde beden sağlığı açısından oldukça yararlı bir spor dalı olmakla birlikte bireyde  metabolizmanın hızlanmasına, eklem sağlığının gelişmesine ,  vital kapasitenin artmasında oldukça yararlıdır.

            Kanocu Gökhan Dalkılıç,” Yaklaşık 1,5 senedir kano yapıyorum. Güzel bir spor branşı. Fiziksel ve zihinsel olarak çok yararı var. Gençlik ve Spor il Müdürümüze ve Federasyon Başkanımıza teşekkür ediyoruz.”dedi.

            Kanocu Zeynep Asya Kahraman,” Bende 1,5 yıldır kano ile ilgileniyorum. Denizi ve su sporları ile ilgilenmeyi çok seviyorum. Kanoda denizde yapılan çok keyifli bir spor branşı. Zaten spor günlük hayatımız ve sosyal hayatımız için çok önemli. Kano insana özgüven duygusu aşılayan eğlenceli bir branş. Bu sporu herkese tavsiye ediyorum.” dedi.  

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.