ORDU EMİTT FUARINA KATILACAK

Kültür 16.01.2019 - 11:46, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3556+ kez okundu.
 

ORDU EMİTT FUARINA KATILACAK

Yapılan hamlelerle turizm şehri olma yolunda önemli mesafe kat eden Ordu, Türkiye’nin, Doğu Akdeniz ve Avrasya’nın en büyük ve en önemli uluslararası turizm fuarı olan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı(EMİTT)’ında tanıtılacak.

Yapılan hamlelerle turizm şehri olma yolunda önemli mesafe kat eden Ordu, Türkiye’nin, Doğu Akdeniz ve Avrasya’nın en büyük ve en önemli uluslararası turizm fuarı olan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı(EMİTT)’ında tanıtılacak. 31 Ocak-03 Şubat 2019 tarihleri arasında, İstanbul TÜYAP- Beylikdüzü Fuar alanında, her geçen yıl artan katılımcı ve ziyaretçi sayısıyla sektörün en büyük buluşmasına 23. kez merhaba diyecek EMITT fuarıyla ilgili açıklamada bulunan İl Kültür ve Turizm Müdürü Uğur Toparlak, “Dünyanın en büyük 5 turizm fuarı arasında yer alan 23. Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm ve Seyahat Fuarı(EMITT), ülkemiz turizminin çeşitlendirilmesi, sahip olduğumuz turizm değerlerinin tanıtılması, iç pazarın harekete geçirilmesi, ülkemizin sanayi ürünlerinin tanıtılarak potansiyel Pazar ülkelerinden pay alınması ve ülkemizin uluslararası turizm trafiğinin yönlendirildiği bir merkez haline getirilmesi açısından önemli bir fırsattır” dedi. EMITT Fuarının, 2018 yılında 85 ülkeden 1.065 katılımcı ile başarısını kanıtladığını ifade eden Uğur Toparlak, “EMITT Fuarı, turizm sektörünün yol haritasını oluşturduğu için, dünyadaki ve ülkemizdeki en büyük turizm fuarlarından biri olmaya ve sektörün geleceğini şekillendirmeye devam edecektir. Fuar, özelliği nedeniyle bölgelerimizin bir turistik destinasyon olmasını sağlamak amacıyla, profesyonel nitelikte hazırlanmış bir şekilde tüketiciye doğrudan anlatma ve gösterme fırsatı sunmaktadır” diye konuştu. EMITT Fuarında, Ordu’nun ‘Çambaşı Kayak Merkezi’ tanıtım teması ile yerini alacağını belirten Uğur Toparlak, “Valiliğimiz ve Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı(DOKA)’nın katkılarıyla katılım yapılacak Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı(EMITT), İlimizin sahip olduğu turizm potansiyelinin, kültürel değerlerinin ve sanayi ürünlerinin tanıtımı açısından son derece önem arz etmektedir. Bu zamana kadar katıldığımız fuarların neticesinde gerek yerli ve yabancı turist sayısında ve gerekse yapılan yatırımlarla İlimiz önemli ölçüde seviye kat etmiş bulunmakta olup, Türkiye’de mesafe olarak denize en yakın Kayak Merkezi olma özelliğine sahip, İlimiz Kabadüz ilçesinde bulunan  “Çambaşı Kayak Merkezi” tanıtım temalı katılım gerçekleştirilecektir. İlimizin tanıtımının yapılacağı 3 nolu salonda bulunan standımıza tüm hemşerilerimizi davet ediyor ve katılımlarını bekliyoruz” şeklinde konuştu.
Yapılan hamlelerle turizm şehri olma yolunda önemli mesafe kat eden Ordu, Türkiye’nin, Doğu Akdeniz ve Avrasya’nın en büyük ve en önemli uluslararası turizm fuarı olan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı(EMİTT)’ında tanıtılacak.

Yapılan hamlelerle turizm şehri olma yolunda önemli mesafe kat eden Ordu, Türkiye’nin, Doğu Akdeniz ve Avrasya’nın en büyük ve en önemli uluslararası turizm fuarı olan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı(EMİTT)’ında tanıtılacak.

31 Ocak-03 Şubat 2019 tarihleri arasında, İstanbul TÜYAP- Beylikdüzü Fuar alanında, her geçen yıl artan katılımcı ve ziyaretçi sayısıyla sektörün en büyük buluşmasına 23. kez merhaba diyecek EMITT fuarıyla ilgili açıklamada bulunan İl Kültür ve Turizm Müdürü Uğur Toparlak, “Dünyanın en büyük 5 turizm fuarı arasında yer alan 23. Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm ve Seyahat Fuarı(EMITT), ülkemiz turizminin çeşitlendirilmesi, sahip olduğumuz turizm değerlerinin tanıtılması, iç pazarın harekete geçirilmesi, ülkemizin sanayi ürünlerinin tanıtılarak potansiyel Pazar ülkelerinden pay alınması ve ülkemizin uluslararası turizm trafiğinin yönlendirildiği bir merkez haline getirilmesi açısından önemli bir fırsattır” dedi.

EMITT Fuarının, 2018 yılında 85 ülkeden 1.065 katılımcı ile başarısını kanıtladığını ifade eden Uğur Toparlak, “EMITT Fuarı, turizm sektörünün yol haritasını oluşturduğu için, dünyadaki ve ülkemizdeki en büyük turizm fuarlarından biri olmaya ve sektörün geleceğini şekillendirmeye devam edecektir. Fuar, özelliği nedeniyle bölgelerimizin bir turistik destinasyon olmasını sağlamak amacıyla, profesyonel nitelikte hazırlanmış bir şekilde tüketiciye doğrudan anlatma ve gösterme fırsatı sunmaktadır” diye konuştu.

EMITT Fuarında, Ordu’nun ‘Çambaşı Kayak Merkezi’ tanıtım teması ile yerini alacağını belirten Uğur Toparlak, “Valiliğimiz ve Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı(DOKA)’nın katkılarıyla katılım yapılacak Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı(EMITT), İlimizin sahip olduğu turizm potansiyelinin, kültürel değerlerinin ve sanayi ürünlerinin tanıtımı açısından son derece önem arz etmektedir. Bu zamana kadar katıldığımız fuarların neticesinde gerek yerli ve yabancı turist sayısında ve gerekse yapılan yatırımlarla İlimiz önemli ölçüde seviye kat etmiş bulunmakta olup, Türkiye’de mesafe olarak denize en yakın Kayak Merkezi olma özelliğine sahip, İlimiz Kabadüz ilçesinde bulunan  “Çambaşı Kayak Merkezi” tanıtım temalı katılım gerçekleştirilecektir. İlimizin tanıtımının yapılacağı 3 nolu salonda bulunan standımıza tüm hemşerilerimizi davet ediyor ve katılımlarını bekliyoruz” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.