ORDU İYİ OLACAK, TÜRKİYE İYİ OLACAK

Siyaset 05.08.2021 - 23:21, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3474+ kez okundu.
 

ORDU İYİ OLACAK, TÜRKİYE İYİ OLACAK

İYİ Parti Ordu Teşkilatı esnaf ve vatandaş ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor.

İYİ Parti Ordu Teşkilatı esnaf ve vatandaş ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda Korgan ilçesine giden İYİ Parti Ordu İl Başkanı Ekrem Şentürk ve beraberindekiler ilçe esnafını ve vatandaşlarla bir araya geldi. Esnafların pandemi sürecinde yaşadığı sıkıntıları dinleyen Başkan Şentürk, iktidara gelmeleri halinde esnafların yanında olacaklarını, sorunları yakından takip ettiğini ifade etti. ‘Ordu İYİ Olacak’ sloganı ile yola çıktıklarını söyleyen Ekrem Şentürk, “Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren Milletimizin ayağına gitmeye, halkımızla buluşmaya devam ediyoruz. Bugün Korgan ilçemizi il yönetim kurulumuzla birlikte ziyaret ederek halkımızın sorunlarını yerinde dinleyerek istişarelerde bulunduk. Ülkemizin ve ilimizin her yerinde olduğu gibi İYİ partimizi iktidar yapmak için milletimiz kararını vermiş. Programda bizlere ev sahipliği yapan sayın ilçe başkanım Metin Batırlık ve yönetim kurulumuza teşekkür eder çalışmalarında başarılar dilerim. ORDU İYİ OLACAK, TÜRKİYE İYİ OLACAK. Ülkemizin ve ilimizin her yerinde olduğu gibi İYİ partimizi iktidar yapmak için milletimiz kararını vermiş.” dedi.
İYİ Parti Ordu Teşkilatı esnaf ve vatandaş ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor.

İYİ Parti Ordu Teşkilatı esnaf ve vatandaş ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda Korgan ilçesine giden İYİ Parti Ordu İl Başkanı Ekrem Şentürk ve beraberindekiler ilçe esnafını ve vatandaşlarla bir araya geldi. Esnafların pandemi sürecinde yaşadığı sıkıntıları dinleyen Başkan Şentürk, iktidara gelmeleri halinde esnafların yanında olacaklarını, sorunları yakından takip ettiğini ifade etti.
‘Ordu İYİ Olacak’ sloganı ile yola çıktıklarını söyleyen Ekrem Şentürk, “Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren Milletimizin ayağına gitmeye, halkımızla buluşmaya devam ediyoruz. Bugün Korgan ilçemizi il yönetim kurulumuzla birlikte ziyaret ederek halkımızın sorunlarını yerinde dinleyerek istişarelerde bulunduk. Ülkemizin ve ilimizin her yerinde olduğu gibi İYİ partimizi iktidar yapmak için milletimiz kararını vermiş. Programda bizlere ev sahipliği yapan sayın ilçe başkanım Metin Batırlık ve yönetim kurulumuza teşekkür eder çalışmalarında başarılar dilerim. ORDU İYİ OLACAK, TÜRKİYE İYİ OLACAK. Ülkemizin ve ilimizin her yerinde olduğu gibi İYİ partimizi iktidar yapmak için milletimiz kararını vermiş.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.