ORDU YELKEN VE KANO SPORUNUN MERKEZİ OLUYOR

Spor 24.06.2020 - 13:24, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 4117+ kez okundu.
 

ORDU YELKEN VE KANO SPORUNUN MERKEZİ OLUYOR

Ordu'da yelken ve kano sporunu uluslararası hale getirmek için gerekli yatırımları yapacağına dair kısa bir süre önce sporculara söz veren Başkan Dr. Mehmet Hilmi Güler bu sözünü yerine getirdi.

Ordu'da yelken ve kano sporunu uluslararası hale getirmek için gerekli yatırımları yapacağına dair kısa bir süre önce sporculara söz veren Başkan Dr. Mehmet Hilmi Güler bu sözünü yerine getirdi. Başkan Güler, 26 Haziran Cuma günü Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Altınordu ilçesi Akyazı Mevkiinde yapılacak olan Yelken ve Kano Tesisi Eğitim Projesi’nin açılışını Ordulularla birlikte gerçekleştirecek. Daha önce yaptığı açıklamalarda denizi, gölleri, menderesleri ve eşsiz kanyonları ile Ordu ilinin kano ve yelken sporu için ideal ortamlara sahip olduğuna vurgu yapan Başkan Güler sporculara da söz vererek, “Siz merak etmeyin. Gerekli olan tüm yatırımları hayata geçireceğiz. Ordu ilini bu sporların merkezi haline getireceğiz” demişti. Bu açıklamanın ardından sporculara verdiği sözün takipçisi olan Başkan Güler, hem Akyazı Mevkii’nde hem de Gülyalı ilçesi Ordu-Giresun Havalimanı’nın yanında bulunan alanda hazırlattığı projelerin hayata geçirilmesi talimatını verdi. İlk etapta Akyazı Mevkii’ndeki Yelken ve Kano Eğitimi Projesi’ni tamamlayan Ordu Büyükşehir Belediyesi, buranın tanıtım ve açılış programını 26 Haziran 2020 Cuma günü saat 14.00’te düzenlenecek törenle yapacak. “MÜTHİŞ BİR COĞRAFYAMIZ VAR” Açılış programına tüm Orduluları davet eden Başkan Güler, “Ordulu sporcularımız sayesinde yelken ve kano sporlarında ilimizin adını bütün dünyaya duyuracağız. Yelken ve Kano Federasyonları ile görüşmelerimiz ve iş birliğimiz devam ediyor. Bu kapsamda gerekli olan eğitim faaliyetlerini ve tesisleşmeyi gerçekleştirerek ulusal ve uluslararası düzeyde rekabet edecek altyapıyı, yürüttüğümüz projelerle oluşturuyoruz. Müthiş bir coğrafyamız var. İlimizin coğrafi yapısı bu sporların yapılması için çok uygun. Çocukların ve gençlerin zihinsel, fiziksel ve ruhsal gelişimlerine katkı sunarak sağlıklı nesillerin yetişmesini istiyoruz” ifadelerini kullandı. GÜLYALI’DA ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR Öte yandan yine Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Ordu-Giresun Havalimanı’nın yanında bulunan toplam 1.100 m uzunluğundaki alanda hayata geçirilecek ve Uluslararası yarışlara ev sahipliği yapacak Gülyalı ilçesi Kano Yarış Parkuru ve Tesisleri Projesi’nde ise çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. ​
Ordu'da yelken ve kano sporunu uluslararası hale getirmek için gerekli yatırımları yapacağına dair kısa bir süre önce sporculara söz veren Başkan Dr. Mehmet Hilmi Güler bu sözünü yerine getirdi.

Ordu'da yelken ve kano sporunu uluslararası hale getirmek için gerekli yatırımları yapacağına dair kısa bir süre önce sporculara söz veren Başkan Dr. Mehmet Hilmi Güler bu sözünü yerine getirdi.

Başkan Güler, 26 Haziran Cuma günü Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Altınordu ilçesi Akyazı Mevkiinde yapılacak olan Yelken ve Kano Tesisi Eğitim Projesi’nin açılışını Ordulularla birlikte gerçekleştirecek.

Daha önce yaptığı açıklamalarda denizi, gölleri, menderesleri ve eşsiz kanyonları ile Ordu ilinin kano ve yelken sporu için ideal ortamlara sahip olduğuna vurgu yapan Başkan Güler sporculara da söz vererek, “Siz merak etmeyin. Gerekli olan tüm yatırımları hayata geçireceğiz. Ordu ilini bu sporların merkezi haline getireceğiz” demişti.

Bu açıklamanın ardından sporculara verdiği sözün takipçisi olan Başkan Güler, hem Akyazı Mevkii’nde hem de Gülyalı ilçesi Ordu-Giresun Havalimanı’nın yanında bulunan alanda hazırlattığı projelerin hayata geçirilmesi talimatını verdi.

İlk etapta Akyazı Mevkii’ndeki Yelken ve Kano Eğitimi Projesi’ni tamamlayan Ordu Büyükşehir Belediyesi, buranın tanıtım ve açılış programını 26 Haziran 2020 Cuma günü saat 14.00’te düzenlenecek törenle yapacak.

“MÜTHİŞ BİR COĞRAFYAMIZ VAR”

Açılış programına tüm Orduluları davet eden Başkan Güler, “Ordulu sporcularımız sayesinde yelken ve kano sporlarında ilimizin adını bütün dünyaya duyuracağız. Yelken ve Kano Federasyonları ile görüşmelerimiz ve iş birliğimiz devam ediyor. Bu kapsamda gerekli olan eğitim faaliyetlerini ve tesisleşmeyi gerçekleştirerek ulusal ve uluslararası düzeyde rekabet edecek altyapıyı, yürüttüğümüz projelerle oluşturuyoruz. Müthiş bir coğrafyamız var. İlimizin coğrafi yapısı bu sporların yapılması için çok uygun. Çocukların ve gençlerin zihinsel, fiziksel ve ruhsal gelişimlerine katkı sunarak sağlıklı nesillerin yetişmesini istiyoruz” ifadelerini kullandı.

GÜLYALI’DA ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Öte yandan yine Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Ordu-Giresun Havalimanı’nın yanında bulunan toplam 1.100 m uzunluğundaki alanda hayata geçirilecek ve Uluslararası yarışlara ev sahipliği yapacak Gülyalı ilçesi Kano Yarış Parkuru ve Tesisleri Projesi’nde ise çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. ​

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.