ORDU YURDUMSPOR FiNAL GRUBUNA YÜKSELDi

Spor 27.04.2022 - 00:06, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3056+ kez okundu.
 

ORDU YURDUMSPOR FiNAL GRUBUNA YÜKSELDi

Ordu Yurdumspor’unda olduğu beş takımlı gruptan namağlup lider çıkan Ordu temsilcisi Haziran 2022 tarihinde düzenlenecek olan finallere katılma hakkı kazandı.

Bölgesel Lig Voleybol Grup Müsabakaları 22-24 Nisan'da Trabzon’da yapıldı. Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü uhdesinde hizmet veren yurtlarda kalan öğrencilerden ve alt yapı sporcularından oluşan Ordu Yurdumspor Voleybol Takımı, Trabzon İlinde düzenlenen Bölgesel Ligi Grup Müsabakalarında 4 maçını da kazanarak Final Gurubuna yükseldi. İlimizi temsil eden Yurdum Spor Kulübü Erkek Voleybol takımımız maç sonuçları: Trabzon Beşikdüzü Ayyıldız Gençlik Spor Kulübü’nü 3-0,  Artvin Artek Arhavi Tenis Spor Kulübünü 3-1, Trabzon Arakale Spor Kulübünü 3-2,  Ardahan Serhatip Gençlik Spor Kulübünü. 3-0 yendi.  Turnuva sonunda bir mesaj yayımlayan Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç” Voleybolcularımız Finale Yükseldi. İl Müdürlüğümüz Yurtlarında kalan gençlerden ve alt yapı sporcularımızdan kurulu Yurdum Spor Kulübü Erkekler Voleybol Takımımız  Trabzon İlinde düzenlenen Bölgesel Ligi Gurup Müsabakalarında 4 maçını da kazanarak Final Grubuna yükseldi. Takımımızı Kutlarım. Final Grubunda başarılar dilerim.” dedi.  
Ordu Yurdumspor’unda olduğu beş takımlı gruptan namağlup lider çıkan Ordu temsilcisi Haziran 2022 tarihinde düzenlenecek olan finallere katılma hakkı kazandı.
Bölgesel Lig Voleybol Grup Müsabakaları 22-24 Nisan'da Trabzon’da yapıldı.
Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü uhdesinde hizmet veren yurtlarda kalan öğrencilerden ve alt yapı sporcularından oluşan Ordu Yurdumspor Voleybol Takımı, Trabzon İlinde düzenlenen Bölgesel Ligi Grup Müsabakalarında 4 maçını da kazanarak Final Gurubuna yükseldi.
İlimizi temsil eden Yurdum Spor Kulübü Erkek Voleybol takımımız maç sonuçları:
Trabzon Beşikdüzü Ayyıldız Gençlik Spor Kulübü’nü 3-0,  Artvin Artek Arhavi Tenis Spor Kulübünü 3-1, Trabzon Arakale Spor Kulübünü 3-2,  Ardahan Serhatip Gençlik Spor Kulübünü. 3-0 yendi.
 Turnuva sonunda bir mesaj yayımlayan Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç” Voleybolcularımız Finale Yükseldi. İl Müdürlüğümüz Yurtlarında kalan gençlerden ve alt yapı sporcularımızdan kurulu Yurdum Spor Kulübü Erkekler Voleybol Takımımız  Trabzon İlinde düzenlenen Bölgesel Ligi Gurup Müsabakalarında 4 maçını da kazanarak Final Grubuna yükseldi. Takımımızı Kutlarım. Final Grubunda başarılar dilerim.” dedi.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.