ORDU GİRESUN HAVALİMANI'NDA YURT DIŞI SEFERLERİ BAŞLAYACAK

Turizm 26.06.2016 - 02:43, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3416+ kez okundu.
 

ORDU GİRESUN HAVALİMANI'NDA YURT DIŞI SEFERLERİ BAŞLAYACAK

AK Parti Ordu Milletvekili Oktay Çanak, “Ordu-Giresun Havalimanı’nın daimi yolcu giriş-çıkış hava hudut kapısı olarak tescillendi. Bu karara göre Ordu-Giresun Havalimanı’ndan artık tüm yurt dışı seferleri yapılabilecek.” dedi.

AK Parti Ordu Milletvekili Oktay Çanak, 22 Mayıs 2015 tarihinde hizmete açılan ve bugüne kadar 500 bini aşkın yolcuya hizmet veren Ordu-Giresun Havalimanı’nın daimi yolcu giriş-çıkış hava hudut kapısı olarak tescillendiğini belirterek, “Bu karar ile birlikte Ordu-Giresun Havalimanından yurt dışı seferleri başlayacak” dedi. AK Parti Ordu Milletvekili Oktay Çanak, Bakanlar Kurulu tarafından alınan Ordu-Giresun Havalimanı’nın daimi yolcu giriş-çıkış hava hudut kapısı kararının Resmi Gazete de yayınlanarak yürürlüğe girdiğini açıkladı. Milletvekili Çanak, “Bu karara göre Ordu-Giresun Havalimanı’ndan artık tüm yurt dışı seferleri yapılabilecek. Yurt dışı seferlerin Temmuz ayı içerisinde başlaması planlanıyor” dedi. 23 Haziran 2016 tarihli 29751 Sayılı Resmi Gazete de karar şöyle ilan edildi: Ordu-Giresun Havalimanının daimi yolcu giriş-çıkış hava hudut kapısı olarak tespiti; İçişleri Bakanlığının 26/04/2016 tarihli ve 79164 sayılı yazısı üzerine 5682 sayılı pasaport kanununun 1. Maddesine göre, Bakanlar Kurulu’nca 6/6/2016 tarihinde kararlaştırılmıştır.
AK Parti Ordu Milletvekili Oktay Çanak, “Ordu-Giresun Havalimanı’nın daimi yolcu giriş-çıkış hava hudut kapısı olarak tescillendi. Bu karara göre Ordu-Giresun Havalimanı’ndan artık tüm yurt dışı seferleri yapılabilecek.” dedi.

AK Parti Ordu Milletvekili Oktay Çanak, 22 Mayıs 2015 tarihinde hizmete açılan ve bugüne kadar 500 bini aşkın yolcuya hizmet veren Ordu-Giresun Havalimanı’nın daimi yolcu giriş-çıkış hava hudut kapısı olarak tescillendiğini belirterek, “Bu karar ile birlikte Ordu-Giresun Havalimanından yurt dışı seferleri başlayacak” dedi.

AK Parti Ordu Milletvekili Oktay Çanak, Bakanlar Kurulu tarafından alınan Ordu-Giresun Havalimanı’nın daimi yolcu giriş-çıkış hava hudut kapısı kararının Resmi Gazete de yayınlanarak yürürlüğe girdiğini açıkladı.

Milletvekili Çanak, “Bu karara göre Ordu-Giresun Havalimanı’ndan artık tüm yurt dışı seferleri yapılabilecek. Yurt dışı seferlerin Temmuz ayı içerisinde başlaması planlanıyor” dedi.

23 Haziran 2016 tarihli 29751 Sayılı Resmi Gazete de karar şöyle ilan edildi:

Ordu-Giresun Havalimanının daimi yolcu giriş-çıkış hava hudut kapısı olarak tespiti; İçişleri Bakanlığının 26/04/2016 tarihli ve 79164 sayılı yazısı üzerine 5682 sayılı pasaport kanununun 1. Maddesine göre, Bakanlar Kurulu’nca 6/6/2016 tarihinde kararlaştırılmıştır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.