ORDU DOĞA KOLEJİ 2 TÜRKİYE BİRİNCİSİ ÇIKARDI

Eğitim 05.01.2017 - 16:36, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 4381+ kez okundu.
 

ORDU DOĞA KOLEJİ 2 TÜRKİYE BİRİNCİSİ ÇIKARDI

Ordu Doğa Koleji, akademik başarısını günden güne artırarak eğitim kalitesini yükseltiyor. Son olarak 23-24 Kasım tarihlerinde yapılan TEOG sınavında iki öğrencisine Türkiye 1.’liği kazandıran Kolej, yüzde 99,7’lik başarısıyla da bu kaliteyi ispatlamış oldu.

Türkiye’de değişen ve gelişen eğitim sistemini yakından takip ederek MEB müfredatına uygun bir öğrenim imkanı sunan kolej, TEOG’la yüzde yüz uyumlu sınav sistemi ve etkin rehberlik uygulamasıyla başarıyı getirdi. 2 Türkiye Birincisi Doğa Koleji’nden… Doğa Koleji 8. Sınıf öğrencilerinden Kadriye Ezgi Arslan ve Doruk Kadir Sezer, TEOG Sınavında tüm soruları doğru cevaplayarak tam puan aldılar. Öğrenciler aldıkları Türkiye Birinciliği derecesiyle Ordu’nun da gururu oldular. Gazetemize değerlendirmede bulunan öğrenciler mutluluklarını şöyle dile getirdiler: “Doğa Koleji Sayesinde TEOG’a Artı İle Başladık” Türkiye birincisi Doruk Kadir Sezer, okulun kendilerine sağlamış olduğu imkanlar ve rehberlik hizmeti sayesinde başarı elde ettiklerini belirtti. Sezer, başarı için çalışmak ve inanmanın önemine vurgu yaptı: “Bizler TEOG Sınavına artı ile başladık. Okulumuzun bize sağlamış olduğu kurs faaliyetleri ve rehberlik hizmetleri başarılı olmamızı beraberinde getirdi. Öğretmenlerime de çok teşekkür ediyorum. Bizler üzerindeki emekleri oldukça büyük. Öğretmenlerimizin sınav döneminde bize yaklaşımları, ilgili olmaları rahat çalışmamızı sağladı.  Aslında sınavdan önce çok strese girmiştim ve yapamayacağım korkusu sarmıştı. Ama okulumuzu rehberlik öğretmenleri bizleri rahatlattı ve bununla birlikte başarı elde ettik.”       Çalışmak ve Başarıya İnanmak Gerekiyor “Gerçekten çok çalışmanız ve istekli olmanız lazım. Ben çalıştım ve emeğimin karşılığını aldım. İstediğiniz kadar çalışabilirsiniz ama inanmadıktan sonra başarı sağlayamazsınız. Kendinize güvenmeniz lazım ki zaten o zaman çevrenizdeki insanlar da size güveniyor. Ben başarının hayalini kuruyordum ve kazanacağıma inanıyordum. Şimdi Türkiye birincisiyim ve mutluyum.        Kitap Okumak Başarıyı Getiriyor TEOG Türkiye birincisi diğer öğrenci Kadriye Ezgi Sezer ise kitap okumanın başarı getirdiğine inandığını sözlerine ekledi: “Yaz döneminde okulumuzun eğitimleri oluyordu.  Okul açılmadan önce TEOG çalışmalarına başladık. Haftasonu ve akşam etüdleriyle birlikte kendimizi geliştirdik. Ve kitap okumak benim başarımda büyük etken oldu. Türkiye birinciliği aldığımı öğrenince çok mutlu oldum. “
Ordu Doğa Koleji, akademik başarısını günden güne artırarak eğitim kalitesini yükseltiyor. Son olarak 23-24 Kasım tarihlerinde yapılan TEOG sınavında iki öğrencisine Türkiye 1.’liği kazandıran Kolej, yüzde 99,7’lik başarısıyla da bu kaliteyi ispatlamış oldu.

Türkiye’de değişen ve gelişen eğitim sistemini yakından takip ederek MEB müfredatına uygun bir öğrenim imkanı sunan kolej, TEOG’la yüzde yüz uyumlu sınav sistemi ve etkin rehberlik uygulamasıyla başarıyı getirdi.

2 Türkiye Birincisi Doğa Koleji’nden…

Doğa Koleji 8. Sınıf öğrencilerinden Kadriye Ezgi Arslan ve Doruk Kadir Sezer, TEOG Sınavında tüm soruları doğru cevaplayarak tam puan aldılar. Öğrenciler aldıkları Türkiye Birinciliği derecesiyle Ordu’nun da gururu oldular. Gazetemize değerlendirmede bulunan öğrenciler mutluluklarını şöyle dile getirdiler:

“Doğa Koleji Sayesinde TEOG’a Artı İle Başladık”

Türkiye birincisi Doruk Kadir Sezer, okulun kendilerine sağlamış olduğu imkanlar ve rehberlik hizmeti sayesinde başarı elde ettiklerini belirtti. Sezer, başarı için çalışmak ve inanmanın önemine vurgu yaptı:

“Bizler TEOG Sınavına artı ile başladık. Okulumuzun bize sağlamış olduğu kurs faaliyetleri ve rehberlik hizmetleri başarılı olmamızı beraberinde getirdi. Öğretmenlerime de çok teşekkür ediyorum. Bizler üzerindeki emekleri oldukça büyük. Öğretmenlerimizin sınav döneminde bize yaklaşımları, ilgili olmaları rahat çalışmamızı sağladı.  Aslında sınavdan önce çok strese girmiştim ve yapamayacağım korkusu sarmıştı. Ama okulumuzu rehberlik öğretmenleri bizleri rahatlattı ve bununla birlikte başarı elde ettik.” 

     Çalışmak ve Başarıya İnanmak Gerekiyor

“Gerçekten çok çalışmanız ve istekli olmanız lazım. Ben çalıştım ve emeğimin karşılığını aldım. İstediğiniz kadar çalışabilirsiniz ama inanmadıktan sonra başarı sağlayamazsınız. Kendinize güvenmeniz lazım ki zaten o zaman çevrenizdeki insanlar da size güveniyor. Ben başarının hayalini kuruyordum ve kazanacağıma inanıyordum. Şimdi Türkiye birincisiyim ve mutluyum.

       Kitap Okumak Başarıyı Getiriyor

TEOG Türkiye birincisi diğer öğrenci Kadriye Ezgi Sezer ise kitap okumanın başarı getirdiğine inandığını sözlerine ekledi:

“Yaz döneminde okulumuzun eğitimleri oluyordu.  Okul açılmadan önce TEOG çalışmalarına başladık. Haftasonu ve akşam etüdleriyle birlikte kendimizi geliştirdik. Ve kitap okumak benim başarımda büyük etken oldu. Türkiye birinciliği aldığımı öğrenince çok mutlu oldum. “


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.