ORDU GİRESUN HAVALİMANI 1 MİLYON YOLCU UĞURLADI

Gündem 30.12.2016 - 23:48, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 1769+ kez okundu.
 

ORDU GİRESUN HAVALİMANI 1 MİLYON YOLCU UĞURLADI

Türkiye’nin denize inşa edilen prestij projelerinden, dünyada üçüncü Avrupa’da ise ilk ve tek olan, Ordu-Giresun Havalimanı 1 milyonuncu yolcusunu törenle uğurladı.

Ordu-Giresun Havalimanı’ndan İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’na gitmek üzere bilet alan ve check-in yaptırmak üzere bankoya gelen Zerrin Gül Çolak, görevlinin alkışları arasında 1 milyonuncu yolcu olduğu belirtilmesi üzerine şaşkınlık yaşadı.   Şanslı yolcu Vali Yardımcısı Mehmet Erhan Türker, Gülyalı Belediye Başkanı Talip Şen ve havalimanı  yetkilileri tarafından tebrik edildi. Zerrin Gül Çolak’a bir buket takdim eden Vali Yardımcısı Erhan Türker, “Daha nice milyonuncu yolcuyu görmeyi Allah nasip etsin” dedi. Burada bir açıklama yapan Vali Yardımcısı Erhan Türker, Ordu-Giresun Havalimanının en hızlı gelişen havalimanı olduğunu belirterek, “Havalimanımızın açıldığı günden bu yana yolcu sayımız sürekli artıyor. 22 Mayıs-30 Aralık 2016 tarihleri arasında 1 milyon yolcuya ulaştık. Şimdi de yolcumuz Zerrin Gül Çolak’ı İstanbul’a gönderiyoruz. Kendisini tebrik ediyorum” diye konuştu.   1 milyonuncu yolcu olmanın sevincini ve şaşkınlığını yaşayan 19 yaşındaki Zerrin Gül Çolak ise, “İstanbul’da çalışıyorum. Bir süre önce ailemi görmek için Giresun’a gelmiştim. Geri dönüşte 1 milyonuncu yolcu olduğunu öğrendim. Çok şaşırdım ve ayrıca da çok mutluyum. Güzel bir duyguymuş. Şu ana kadar 7 kez İstanbul seferi yaptım. Eskiden İstanbul yolculukları çok zorlu geçiyordu. Havalimanımız ile birlikte artık İstanbul’a 1 saat 15 dakikada gidebiliyoruz. Gerçekten büyük bir imkan. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum” diye konuştu.   THY yetkilileri Zerrin Gül Çolak’ı tebrik ederek kendisine THY ile istediği yere gidebileceği 1 bilet ile uçak maketi hediye etti. Havalimanında ayrıca 1 milyon yolcuya ulaşılması sebebiyle yolculara ikramlarda bulunuldu ve birer karanfil takdim edildi.
Türkiye’nin denize inşa edilen prestij projelerinden, dünyada üçüncü Avrupa’da ise ilk ve tek olan, Ordu-Giresun Havalimanı 1 milyonuncu yolcusunu törenle uğurladı.
Ordu-Giresun Havalimanı’ndan İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’na gitmek üzere bilet alan ve check-in yaptırmak üzere bankoya gelen Zerrin Gül Çolak, görevlinin alkışları arasında 1 milyonuncu yolcu olduğu belirtilmesi üzerine şaşkınlık yaşadı.
 
Şanslı yolcu Vali Yardımcısı Mehmet Erhan Türker, Gülyalı Belediye Başkanı Talip Şen ve havalimanı  yetkilileri tarafından tebrik edildi. Zerrin Gül Çolak’a bir buket takdim eden Vali Yardımcısı Erhan Türker, “Daha nice milyonuncu yolcuyu görmeyi Allah nasip etsin” dedi.
Burada bir açıklama yapan Vali Yardımcısı Erhan Türker, Ordu-Giresun Havalimanının en hızlı gelişen havalimanı olduğunu belirterek, “Havalimanımızın açıldığı günden bu yana yolcu sayımız sürekli artıyor.
22 Mayıs-30 Aralık 2016 tarihleri arasında 1 milyon yolcuya ulaştık. Şimdi de yolcumuz Zerrin Gül Çolak’ı İstanbul’a gönderiyoruz. Kendisini tebrik ediyorum” diye konuştu.
 
1 milyonuncu yolcu olmanın sevincini ve şaşkınlığını yaşayan 19 yaşındaki Zerrin Gül Çolak ise, “İstanbul’da çalışıyorum. Bir süre önce ailemi görmek için Giresun’a gelmiştim. Geri dönüşte 1 milyonuncu yolcu olduğunu öğrendim. Çok şaşırdım ve ayrıca da çok mutluyum. Güzel bir duyguymuş. Şu ana kadar 7 kez İstanbul seferi yaptım. Eskiden İstanbul yolculukları çok zorlu geçiyordu. Havalimanımız ile birlikte artık İstanbul’a 1 saat 15 dakikada gidebiliyoruz. Gerçekten büyük bir imkan. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum” diye konuştu.
 
THY yetkilileri Zerrin Gül Çolak’ı tebrik ederek kendisine THY ile istediği yere gidebileceği 1 bilet ile uçak maketi hediye etti. Havalimanında ayrıca 1 milyon yolcuya ulaşılması sebebiyle yolculara ikramlarda bulunuldu ve birer karanfil takdim edildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.