ORDU HAFTA SONU KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI GELDİ

Yaşam 11.07.2015 - 02:17, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3053+ kez okundu.
 

ORDU HAFTA SONU KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI GELDİ

Meteoroloji Samsun 10. Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelerde Ordu için hafta sonu kuvvetli yağış uyarısı geldi.

Birkaç gündür devam eden aşırı sıcakların ardından Ordu’ya kuvvetli yağış uyarısı yapıldı. Ordu Valiliği tarafından yapılan açıklamada Meteoroloji Samsun 10. Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan son hava tahminleriyle ilgili uyarılarda bulunuldu. Valilik tarafından yapılan açıklamada, Cumartesi gününden itibaren Ordu’da yerel ve kısa süreli sağanak ve kuvvetli yağış uyarısında bulunulurken, yağışların özellikle Pazar günü il genelinde kuvvetli olacağı ve Pazartesi gününe kadar etkisini sürdüreceği uyarısında bulunuldu. Valilik açıklamasında, beklenen kötü hava şartları nedeniyle olası doğabilecek (ulaşımda aksamalar, lokal su baskınları) gibi olumsuzluklara karşın gerekli tedbirlerin alınması için ilçe kaymakamlıkları ve yetkililere uyarı yapıldığı da belirtildi.
Meteoroloji Samsun 10. Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelerde Ordu için hafta sonu kuvvetli yağış uyarısı geldi.

Birkaç gündür devam eden aşırı sıcakların ardından Ordu’ya kuvvetli yağış uyarısı yapıldı. Ordu Valiliği tarafından yapılan açıklamada Meteoroloji Samsun 10. Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan son hava tahminleriyle ilgili uyarılarda bulunuldu.

Valilik tarafından yapılan açıklamada, Cumartesi gününden itibaren Ordu’da yerel ve kısa süreli sağanak ve kuvvetli yağış uyarısında bulunulurken, yağışların özellikle Pazar günü il genelinde kuvvetli olacağı ve Pazartesi gününe kadar etkisini sürdüreceği uyarısında bulunuldu.

Valilik açıklamasında, beklenen kötü hava şartları nedeniyle olası doğabilecek (ulaşımda aksamalar, lokal su baskınları) gibi olumsuzluklara karşın gerekli tedbirlerin alınması için ilçe kaymakamlıkları ve yetkililere uyarı yapıldığı da belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.