ORDU KADIN GİRİŞİMCİLER KURULU 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜNÜ KUTLADI

Yaşam 08.03.2018 - 14:14, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3799+ kez okundu.
 

ORDU KADIN GİRİŞİMCİLER KURULU 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜNÜ KUTLADI

Ordu TSO organizatörlüğünde faaliyetlerini sürdüren Ordu İl Kadın Girişimciler Kurulu 8 Mart Dünya Kadınlar Günü sebebi ile işletmeleri gezerek çalışan emekçi kadınların Dünya Kadınlar Gününü kutladı.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeni ile ilgili olarak işletmeleri dolaşan Ordu TSO organizatörlüğünde faaliyetlerini sürdüren Ordu İl Kadın Girişimciler Kurulu burada emekçi çalışan kadınlarla bir araya gelerek onlarla çiçek takdim ederek sohbet etti. Ziyaret esnasında basın mensuplarına açıklama yapan Ordu İl Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Züleyda Çelebi; “Dünya Kadınlar gününü aslında bir gün değil her gün kutlamak lazım. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü bilindiği üzere Dünya’da ve ülkemizde kutlanmakta, bizlerde kadınlarımızı bir gün de olsa hatırlamak, onlara hak ettikleri değeri göstermek için bir araya gelmiş bulunuyoruz” dedi. Son olarak Başkan Çelebi; “Bugün 8 Mart Dünya Kadınlar Günü olarak kutlanmaktadır, ancak birçok kadınımız bugün dahi şiddete maruz kalmaktadır. Kadınlarımızı bir güne sığdırarak onların hak ettikleri değeri göstermemiz mümkün değildir. Her insanın hayatına mutlaka bir kadın girer, bu bazen bir anne, bazen bir eş, bazen de bir kardeş olabilir. O yüzden kadınlarımızı hiçbir zaman unutmamamız ve her günlerinin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü olacak şekilde yaşatmamız gerekmektedir. Bizlerde bugün o farkındalığı yansıtmaya çalışıyoruz. Tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlayarak konuşmasını tamamladı.
Ordu TSO organizatörlüğünde faaliyetlerini sürdüren Ordu İl Kadın Girişimciler Kurulu 8 Mart Dünya Kadınlar Günü sebebi ile işletmeleri gezerek çalışan emekçi kadınların Dünya Kadınlar Gününü kutladı.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeni ile ilgili olarak işletmeleri dolaşan Ordu TSO organizatörlüğünde faaliyetlerini sürdüren Ordu İl Kadın Girişimciler Kurulu burada emekçi çalışan kadınlarla bir araya gelerek onlarla çiçek takdim ederek sohbet etti.

Ziyaret esnasında basın mensuplarına açıklama yapan Ordu İl Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Züleyda Çelebi; “Dünya Kadınlar gününü aslında bir gün değil her gün kutlamak lazım. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü bilindiği üzere Dünya’da ve ülkemizde kutlanmakta, bizlerde kadınlarımızı bir gün de olsa hatırlamak, onlara hak ettikleri değeri göstermek için bir araya gelmiş bulunuyoruz” dedi.

Son olarak Başkan Çelebi; “Bugün 8 Mart Dünya Kadınlar Günü olarak kutlanmaktadır, ancak birçok kadınımız bugün dahi şiddete maruz kalmaktadır. Kadınlarımızı bir güne sığdırarak onların hak ettikleri değeri göstermemiz mümkün değildir. Her insanın hayatına mutlaka bir kadın girer, bu bazen bir anne, bazen bir eş, bazen de bir kardeş olabilir. O yüzden kadınlarımızı hiçbir zaman unutmamamız ve her günlerinin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü olacak şekilde yaşatmamız gerekmektedir. Bizlerde bugün o farkındalığı yansıtmaya çalışıyoruz. Tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlayarak konuşmasını tamamladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.