ORDU'DA KAPALI MAHALLE YOLU YOK

Yaşam 16.12.2016 - 11:08, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 1590+ kez okundu.
 

ORDU'DA KAPALI MAHALLE YOLU YOK

Tüm yurtta Salı günü başlayan ve bölgemizde de etkisini gösteren kar yağışının durmasıyla birlikte Ordu Büyükşehir Belediyesi, kapalı olan mahalle ve gurup yollarını ulaşıma açtı.

19 ilçenin tamamında 300 personel ve 230 araçla karla mücadelesini sürdüren ekipler, kar yağışının durmasının ardından kapalı olan mahalle ve gurup yollarını ulaşıma açtı. Dün akşam saatlerinde, birçok bölgede fırtınayla birlikte şiddetini artırarak etkisini gösteren yoğun kar yağışının sonrasında sabah saatlerinde 225 mahalle ve gurup yolu ulaşıma kapanmıştı. Kar yağışının durması ve hava koşularının normale dönmesiyle birlikte Büyükşehir ekipleri, bugün kapalı olan 223 mahalle ve gurup yolunu kardan temizleyerek yolları ulaşıma açtı. Büyükşehir Belediyesi, 2 güzergâhta ise karla mücadele çalışmalarını sürdürüyor.Bugün 23 hastanın sağlık kuruluşlarına ulaştırılmasına yardımcı olan ekipler, 4 cenazenin de defin işleminin yapılmasını sağladı.Başkan Enver Yılmaz, yaşanan kar yağışının bölgede etkili olduğuna vurgu yaparak Ordu Büyükşehir Belediyesinin tüm ekip ve ekipmanlarıyla yaşanabilecek her türlü olumsuzluğa hazır olduğunu söyledi. Büyükşehir olduktan bu yana karla mücadelede sorun yaşamadan çözüm ürettiklerinin altını çizen Başkan Yılmaz, “Söylediğimiz gibi kar, artık bizim için esaret değil bir nimettir. Yaptığımız hazırlıklarla birlikte karla mücadelemizde başarılı çalışmalarımız devam ediyor” ifadelerini kullandı.
Tüm yurtta Salı günü başlayan ve bölgemizde de etkisini gösteren kar yağışının durmasıyla birlikte Ordu Büyükşehir Belediyesi, kapalı olan mahalle ve gurup yollarını ulaşıma açtı.

19 ilçenin tamamında 300 personel ve 230 araçla karla mücadelesini sürdüren ekipler, kar yağışının durmasının ardından kapalı olan mahalle ve gurup yollarını ulaşıma açtı. Dün akşam saatlerinde, birçok bölgede fırtınayla birlikte şiddetini artırarak etkisini gösteren yoğun kar yağışının sonrasında sabah saatlerinde 225 mahalle ve gurup yolu ulaşıma kapanmıştı. Kar yağışının durması ve hava koşularının normale dönmesiyle birlikte Büyükşehir ekipleri, bugün kapalı olan 223 mahalle ve gurup yolunu kardan temizleyerek yolları ulaşıma açtı. Büyükşehir Belediyesi, 2 güzergâhta ise karla mücadele çalışmalarını sürdürüyor.
Bugün 23 hastanın sağlık kuruluşlarına ulaştırılmasına yardımcı olan ekipler, 4 cenazenin de defin işleminin yapılmasını sağladı.

Başkan Enver Yılmaz, yaşanan kar yağışının bölgede etkili olduğuna vurgu yaparak Ordu Büyükşehir Belediyesinin tüm ekip ve ekipmanlarıyla yaşanabilecek her türlü olumsuzluğa hazır olduğunu söyledi. Büyükşehir olduktan bu yana karla mücadelede sorun yaşamadan çözüm ürettiklerinin altını çizen Başkan Yılmaz, “Söylediğimiz gibi kar, artık bizim için esaret değil bir nimettir. Yaptığımız hazırlıklarla birlikte karla mücadelemizde başarılı çalışmalarımız devam ediyor” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.