ORDULU YÜZÜCÜLERDEN GENÇ’E ZİYARET

Spor 15.12.2021 - 17:36, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 1900+ kez okundu.
 

ORDULU YÜZÜCÜLERDEN GENÇ’E ZİYARET

Trabzon’da Ordulu yüzme sporcuları büyük başarı elde etti. Sporcular ve Antrenörleri şampiyona sonrası Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç’i ziyaret etti.

Trabzon’da Ordulu yüzme sporcuları büyük başarı elde etti. Sporcular ve Antrenörleri  şampiyona sonrası Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç’i ziyaret etti.  Türkiye Yüzme Federasyonu tarafından Hasan Tosun anısına düzenlenen 11 yaş ulusal gelişim projesi ligi final müsabakaları Trabzon’da yapıldı. Türkiye Yüzme Federasyonu’nun koronavirüs salgını sebebiyle vefat eden Trabzon Hakemi Hasan Tosun anısına düzenlediği 11 Yaş ulusal gelişim projesi ligi final müsabakaları hafta sonu Trabzon’da yapıldı. 2021 yılı içerisinde Türkiye genelinde yapılan eleme yarışlarına toplam 14.600 sporcu katılım göstermiş olup Final Müsabakalarına 37 ilden 142 kulüp ve 604 sporcu katıldı. Şampiyonada Ordu Kuzeyspor Yüzme Kulübü sporcuları, 50 metre sırt kategorisinde Doruk Kılınç Türkiye üçüncüsü, 200 metre sırtüstü kategorisinde Doruk Utkan Şahin Türkiye üçüncüsü, 200 metre karışık kategorisinde Azra Şener Türkiye 14.sü, 100 metre kurbağalama kategorisinde Zeynep Koç Türkiye 15.si, 100 metre sırtüstü kategorisinde Berat Alp Aksu Türkiye 32.si, Karışık Bayrak Takım yarışlarında Türkiye 11.si oldu. Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç, sporcuları ve antrenörleri tebrik ederek başarılarının devamını diledi. Genç, Sporcuları çeşitli hediyeler ile ödüllendirdi.  Sporcuların başarılarını değerlendiren Antrenör Barış Set, “sporcularımıza büyük kulüplerden birçok transfer teklifi geldi. Ancak teklifleri geri çevirdik. Ordu için daha çok çalışıp önemli başarılar elde etmek istiyoruz.”dedi. Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç” sizler fedakarlık yapıyorsunuz. Arkadaşlarınız dışarıda gezip eğlenirken, bilgisayar başında zaman geçirirken sizler antrenman yaparak sabah akşam çalışarak spor yapıyorsunuz. İnşallah en güzel şekilde bu başarılarınıza devam edersiniz. Ülkemizi de yurt dışında en iyi şekilde temsil edersiniz. Gençlik ve Spor Bakanlığımız Türkiye Genelinde büyük bir havuz atılımı yapıldı. Ordu’da da Altınordu, Ünye ve Fatsa İlçelerimize havuzlar yapılacak. Yine Gölköy, Mesudiye portatif havuz yapıldı. Aybastı ilçemize de portatif havuz yapılacak. Böylelikle Ordu’da havuz sayısı artarak daha çok sporcu yetişecek. Bu çalışmalarınızı temponuzu artırırsanız Avrupa, Dünya belkide bir olimpiyat madalyasını Ordu’ya getirme imkanınız olacak.”dedi.    
Trabzon’da Ordulu yüzme sporcuları büyük başarı elde etti. Sporcular ve Antrenörleri şampiyona sonrası Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç’i ziyaret etti.

Trabzon’da Ordulu yüzme sporcuları büyük başarı elde etti. Sporcular ve Antrenörleri  şampiyona sonrası Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç’i ziyaret etti.
 Türkiye Yüzme Federasyonu tarafından Hasan Tosun anısına düzenlenen 11 yaş ulusal gelişim projesi ligi final müsabakaları Trabzon’da yapıldı.
Türkiye Yüzme Federasyonu’nun koronavirüs salgını sebebiyle vefat eden Trabzon Hakemi Hasan Tosun anısına düzenlediği 11 Yaş ulusal gelişim projesi ligi final müsabakaları hafta sonu Trabzon’da yapıldı. 2021 yılı içerisinde Türkiye genelinde yapılan eleme yarışlarına toplam 14.600 sporcu katılım göstermiş olup Final Müsabakalarına 37 ilden 142 kulüp ve 604 sporcu katıldı.
Şampiyonada Ordu Kuzeyspor Yüzme Kulübü sporcuları, 50 metre sırt kategorisinde Doruk Kılınç Türkiye üçüncüsü, 200 metre sırtüstü kategorisinde Doruk Utkan Şahin Türkiye üçüncüsü, 200 metre karışık kategorisinde Azra Şener Türkiye 14.sü, 100 metre kurbağalama kategorisinde Zeynep Koç Türkiye 15.si, 100 metre sırtüstü kategorisinde Berat Alp Aksu Türkiye 32.si, Karışık Bayrak Takım yarışlarında Türkiye 11.si oldu.
Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç, sporcuları ve antrenörleri tebrik ederek başarılarının devamını diledi. Genç, Sporcuları çeşitli hediyeler ile ödüllendirdi. 
Sporcuların başarılarını değerlendiren Antrenör Barış Set, “sporcularımıza büyük kulüplerden birçok transfer teklifi geldi. Ancak teklifleri geri çevirdik. Ordu için daha çok çalışıp önemli başarılar elde etmek istiyoruz.”dedi. Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç” sizler fedakarlık yapıyorsunuz. Arkadaşlarınız dışarıda gezip eğlenirken, bilgisayar başında zaman geçirirken sizler antrenman yaparak sabah akşam çalışarak spor yapıyorsunuz. İnşallah en güzel şekilde bu başarılarınıza devam edersiniz. Ülkemizi de yurt dışında en iyi şekilde temsil edersiniz. Gençlik ve Spor Bakanlığımız Türkiye Genelinde büyük bir havuz atılımı yapıldı. Ordu’da da Altınordu, Ünye ve Fatsa İlçelerimize havuzlar yapılacak. Yine Gölköy, Mesudiye portatif havuz yapıldı. Aybastı ilçemize de portatif havuz yapılacak. Böylelikle Ordu’da havuz sayısı artarak daha çok sporcu yetişecek. Bu çalışmalarınızı temponuzu artırırsanız Avrupa, Dünya belkide bir olimpiyat madalyasını Ordu’ya getirme imkanınız olacak.”dedi.
 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.