ORDU'LU ŞEHİT ASTSUBAY İZMİR'DE DEFNEDİLECEK

Yaşam 09.02.2017 - 14:23, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3740+ kez okundu.
 

ORDU'LU ŞEHİT ASTSUBAY İZMİR'DE DEFNEDİLECEK

Ordu'lu Astsubay Yahya Efiloğlu’nun İzmir’de yaşayan ailesinin yüreğine ateş düştü. Şehit babası, “Oğlum, 'Baba şehit olursam beni İzmir'de toprağa verin' derdi.” dedi.

Fırat Kalkanı harekatı kapsamında El Bab kentine ilerlemeye çalışan Türk askerlerine, terör örgütü DEAŞ unsurları tarafından düzenlenen hain saldırıda Ordu’nun Akkuş ilçesine bağlı bağlı Kurboğaz Mahallesi nüfusuna kayıtlı Astsubay Yahya Efiloğlu şehit oldu. Fırat Kalkanı Harekatı’nın 169'uncu gününde şehit olan askerlerden Ordulu Astsubay Üstçavuş Yahya Efiloğlu'nun İzmir'in Karabağlar İlçesi Salih Omurtak Mahallesi'nde yaşayan ailesine acı haberi askerler verdi. Acı haberi alan ve adeta yıkılan 55 yaşındaki inşaat ustası baba Abdullah Efiloğlu ve anne Mukaddes Efiloğlu gözyaşlarına boğuldular. Acılı baba, “Gerekirse onu da gönderirim. Ben 55 yaşındayım gerekirse ben de giderim. 'Baba şehit olursam beni İzmir'de toprağa verin' derdi. Çocuğum gelince kız isteyip düğün yapacaktık. Nasip böyleymiş vatan sağ olsun” diye konuştu. 30 yaşında ve bekar olan Şehit Ordulu Astsubay Yahya Efiloğlu'nun cenazesi yarın İzmir’de kılınacak cenaze namazının ardından Kadifekale Şehitliği'nde son yolculuğuna uğurlanacağı açıklandı.
Ordu'lu Astsubay Yahya Efiloğlu’nun İzmir’de yaşayan ailesinin yüreğine ateş düştü. Şehit babası, “Oğlum, 'Baba şehit olursam beni İzmir'de toprağa verin' derdi.” dedi.

Fırat Kalkanı harekatı kapsamında El Bab kentine ilerlemeye çalışan Türk askerlerine, terör örgütü DEAŞ unsurları tarafından düzenlenen hain saldırıda Ordu’nun Akkuş ilçesine bağlı bağlı Kurboğaz Mahallesi nüfusuna kayıtlı Astsubay Yahya Efiloğlu şehit oldu.

Fırat Kalkanı Harekatı’nın 169'uncu gününde şehit olan askerlerden Ordulu Astsubay Üstçavuş Yahya Efiloğlu'nun İzmir'in Karabağlar İlçesi Salih Omurtak Mahallesi'nde yaşayan ailesine acı haberi askerler verdi.

Acı haberi alan ve adeta yıkılan 55 yaşındaki inşaat ustası baba Abdullah Efiloğlu ve anne Mukaddes Efiloğlu gözyaşlarına boğuldular. Acılı baba, “Gerekirse onu da gönderirim. Ben 55 yaşındayım gerekirse ben de giderim. 'Baba şehit olursam beni İzmir'de toprağa verin' derdi. Çocuğum gelince kız isteyip düğün yapacaktık. Nasip böyleymiş vatan sağ olsun” diye konuştu.

30 yaşında ve bekar olan Şehit Ordulu Astsubay Yahya Efiloğlu'nun cenazesi yarın İzmir’de kılınacak cenaze namazının ardından Kadifekale Şehitliği'nde son yolculuğuna uğurlanacağı açıklandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.