Orduspor Yeniden Başlamak İstiyor!

Spor 04.12.2014 - 18:52, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 2142+ kez okundu.
 

Orduspor Yeniden Başlamak İstiyor!

Orduspor Yeniden Başlamak İstiyor!

PTT 1.Lig'in 12.Haftası'nda Bucaspor'u Ağırlamak İçin Çalışan Orduspor, Bir Taraftan İdmanlarını Sürdürürken Diğer Taraftan Da Kötü Günleri Geride Bırakmak Adına Kurban Kesti, Dua Etti. ORDU - Vali Kemal Yazıcıoğlu Orduspor Tesisleri'nde Bir Araya Gelen Orduspor Teknik Ekibi Ve Futbolcular, Kötü Günleri Geride Bırakmak İçin Kurban Kesip Bol Bol Dua Ettiler. Gazetecilere Açıklamalarda Bulunan Orduspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, İnançları Gereği Kurban Keserek Kötü Günlere Son Vermek İstediklerini Söyledi.   "Forvet Hattındaki Bazı Oyuncuların Sakatlığı Ve Çeşitli Nedenlerden Dolayı Olmayışı Bizi Düşündürüyor" İfadesini Kullanan Doğan, "Gerekli Önlemleri Alacağız. Hiçbir Zaman Teslim Olmayacağız. Teslim Olma Anlayışı Benim Karakterimde Yoktur. Aynı Karakteri Futbolcularımdan Da Bekliyorum. Çok Kısa Sürede Bir Şeyler Vermemiz Zor Ama Takım Ruhu Olarak Çok Farklı Bir Takım Seyredileceğini Söyleyebilirim. Topu Seyreden Ve Mücadele Etmeyen Oyuncu İstemiyorum. Oyuncularım Da Bunun Farkında. İnşallah Her Şey Orduspor İçin İyi Olacak. Tek İsteğim Takımın İtici Gücü Olan Taraftarların Artık Tribünleri Doldurmasıdır." Dedi.    
Orduspor Yeniden Başlamak İstiyor!

PTT 1.Lig'in 12.Haftası'nda Bucaspor'u Ağırlamak İçin Çalışan Orduspor, Bir Taraftan İdmanlarını Sürdürürken Diğer Taraftan Da Kötü Günleri Geride Bırakmak Adına Kurban Kesti, Dua Etti.

ORDU - Vali Kemal Yazıcıoğlu Orduspor Tesisleri'nde Bir Araya Gelen Orduspor Teknik Ekibi Ve Futbolcular, Kötü Günleri Geride Bırakmak İçin Kurban Kesip Bol Bol Dua Ettiler. Gazetecilere Açıklamalarda Bulunan Orduspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, İnançları Gereği Kurban Keserek Kötü Günlere Son Vermek İstediklerini Söyledi.  

"Forvet Hattındaki Bazı Oyuncuların Sakatlığı Ve Çeşitli Nedenlerden Dolayı Olmayışı Bizi Düşündürüyor" İfadesini Kullanan Doğan, "Gerekli Önlemleri Alacağız. Hiçbir Zaman Teslim Olmayacağız. Teslim Olma Anlayışı Benim Karakterimde Yoktur. Aynı Karakteri Futbolcularımdan Da Bekliyorum. Çok Kısa Sürede Bir Şeyler Vermemiz Zor Ama Takım Ruhu Olarak Çok Farklı Bir Takım Seyredileceğini Söyleyebilirim. Topu Seyreden Ve Mücadele Etmeyen Oyuncu İstemiyorum. Oyuncularım Da Bunun Farkında. İnşallah Her Şey Orduspor İçin İyi Olacak. Tek İsteğim Takımın İtici Gücü Olan Taraftarların Artık Tribünleri Doldurmasıdır." Dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.