ORDUSPOR YİNE KAZANAMADI

Spor 18.10.2015 - 17:59, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 1903+ kez okundu.
 

ORDUSPOR YİNE KAZANAMADI

PTT 2. Lig’de mücadele eden Orduspor, kendi saha ve seyircisi önünde karşılaştığı Nazilli Belediyespor ile berabere kalarak ligdeki galibiyetsizlik serisine devam etti.

       PTT 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Orduspor, bu sezon oynadığı maçlarda galibiyet alamama serisine devam etti. Sahasında Nazilli Belediyespor ile karşılaşan Mor Beyazlılar, maçın 30. dakikasında 1-0 öne geçmesine rağmen bu skoru koruyamadı ve 76. dakikada yediği golle galibiyeti koruyamadı ve sahadan yine galibiyet alamadan ayrıldı. Ligde oynadığı 5 maçta 4 beraberlik 1 mağlubiyet alan Ordsupr, puanını 4’e yükseltirken rakip Nazilli Belediyespor ise puanını 7 yaptı. Stat: 19 Eylül Hakemler: Deniz Kükrek, Yiğit Gündoğdu, Oğuz Akyüz Orduspor: Kaan, Gökhan Meral, Yunus, Mahmut, Yasin, Safa, Ardahan (Muhammet dk. 57), Burak Saban, Özgen, Murat (Emre dk. 83), Ahmet Kuru (Hüseyin dk. 73 ) Nazilli Belediyespor: Metin, Mehmet, Yasin (Ertan dk. 56 ), Mutlu, Adem, Yüksel, Zafer, Mehmet Fuat, Emre (Fatih dk. 46), Halil (Ömer dk. 68), Nuh Goller: Gökhan Meral (dk. 42), (Orduspor), Zafer (dk. 76), (Nazilli Belediyespor) Sarı Kartlar: Mahmut, Burak, Yunus, Muhammet, (Orduspor), Zafer, (Nazilli Belediyespor)
PTT 2. Lig’de mücadele eden Orduspor, kendi saha ve seyircisi önünde karşılaştığı Nazilli Belediyespor ile berabere kalarak ligdeki galibiyetsizlik serisine devam etti.


       PTT 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Orduspor, bu sezon oynadığı maçlarda galibiyet alamama serisine devam etti.

Sahasında Nazilli Belediyespor ile karşılaşan Mor Beyazlılar, maçın 30. dakikasında 1-0 öne geçmesine rağmen bu skoru koruyamadı ve 76. dakikada yediği golle galibiyeti koruyamadı ve sahadan yine galibiyet alamadan ayrıldı.

Ligde oynadığı 5 maçta 4 beraberlik 1 mağlubiyet alan Ordsupr, puanını 4’e yükseltirken rakip Nazilli Belediyespor ise puanını 7 yaptı.

Stat: 19 Eylül

Hakemler: Deniz Kükrek, Yiğit Gündoğdu, Oğuz Akyüz

Orduspor: Kaan, Gökhan Meral, Yunus, Mahmut, Yasin, Safa, Ardahan (Muhammet dk. 57), Burak Saban, Özgen, Murat (Emre dk. 83), Ahmet Kuru (Hüseyin dk. 73 )

Nazilli Belediyespor: Metin, Mehmet, Yasin (Ertan dk. 56 ), Mutlu, Adem, Yüksel, Zafer, Mehmet Fuat, Emre (Fatih dk. 46), Halil (Ömer dk. 68), Nuh

Goller: Gökhan Meral (dk. 42), (Orduspor), Zafer (dk. 76), (Nazilli Belediyespor)

Sarı Kartlar: Mahmut, Burak, Yunus, Muhammet, (Orduspor), Zafer, (Nazilli Belediyespor)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.