“ORGANİK PAZAR YERİ” YENİ YERİNE TAŞINIYOR

Gündem 24.07.2019 - 12:37, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 4261+ kez okundu.
 

“ORGANİK PAZAR YERİ” YENİ YERİNE TAŞINIYOR

Ordu’nun Altınordu ilçesinde üretici ile tüketicinin aracısız buluşacağı ve yöresel ürünler ile hediyelik eşyaların satılacağı pazar yeri, teleferik alt istasyonunun olduğu bölgeye taşınıyor.

Ordu’nun Altınordu ilçesinde üretici ile tüketicinin aracısız buluşacağı ve yöresel ürünler ile hediyelik eşyaların satılacağı pazar yeri, teleferik alt istasyonunun olduğu bölgeye taşınıyor. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, “Kısa süre içerisinde hizmete sunacağımız pazarda, ilimizle özdeşleşen yöresel ürünler ve hediyelik eşyaların satışı yapılacak” dedi. Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından açılan “El Emeği Çarşısı”nın yanında bulunan alanda hizmete girmesi planlanan organik pazar için yapılan 16 adet ahşap satış birimi, bulunduğu yerden sökülmek suretiyle teleferik alt istasyonunun bulunduğu bölgeye monte edilecek. Etüt ve Projeler Dairesi Başkanlığı tarafından projesi hazırlanan ve uygulamaya başlamak için söküm işlemleri hızlandırılan ahşap satış birimleri, teleferik alt istasyonunun olduğu bölgede hizmet verecek. BAŞKAN GÜLER: “ORGANİK PAZARI YENİ YERİNE TAŞIYORUZ” Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, doğal ve Ordu’yla özdeşleşen ürünlerin satışının yapılacağı projenin kısa süre içerisinde hizmete gireceğini söyledi. Başkan Güler, “ 16 adet ahşap satış biriminden oluşan organik pazar yeri, daha önce “El Emeği Çarşısı”nın hemen yanındaki alanda yer alıyordu. Daha fazla kişiye ulaşmak ve Ordulu kardeşlerimizin yanı sıra yerli ve yabancı turistlerin de ilimizin doğal güzelliklerine dikkat çekmek amacıyla 16 adet ahşap satış noktasına hiçbir zarar vermeden yerinden sökmek suretiyle teleferik alt istasyonunun bulunduğu alana taşıyoruz.” diye konuştu. YERLİ VE YABANCI TURİSTLERE DE HİZMET VERECEK Ordu’nun doğal ve el emeği ürünlerini tanıtmak için çalışmaların devam edeceğini vurgulayan Başkan Güler, “Ters Ev’den teleferik istasyonuna giden yol üzerine kurulacak olan satış birimlerinin içerisinde, yöresel ürünlerin ve hediyelik eşyaların satışının yapılmasını planlıyoruz. Satış birimlerini ziyaret eden misafirlerimiz organik ürünleri, ilimize özgü el emeği göz nuru sanat eserlerini ve hediyelik eşyaları da buradan temin edebilecekler. Çalışmaları başlattık. En kısa sürede hizmete sunacağız. İlimize hayırlı olsun” şeklinde konuştu.
Ordu’nun Altınordu ilçesinde üretici ile tüketicinin aracısız buluşacağı ve yöresel ürünler ile hediyelik eşyaların satılacağı pazar yeri, teleferik alt istasyonunun olduğu bölgeye taşınıyor.

Ordu’nun Altınordu ilçesinde üretici ile tüketicinin aracısız buluşacağı ve yöresel ürünler ile hediyelik eşyaların satılacağı pazar yeri, teleferik alt istasyonunun olduğu bölgeye taşınıyor. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, “Kısa süre içerisinde hizmete sunacağımız pazarda, ilimizle özdeşleşen yöresel ürünler ve hediyelik eşyaların satışı yapılacak” dedi.

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından açılan “El Emeği Çarşısı”nın yanında bulunan alanda hizmete girmesi planlanan organik pazar için yapılan 16 adet ahşap satış birimi, bulunduğu yerden sökülmek suretiyle teleferik alt istasyonunun bulunduğu bölgeye monte edilecek. Etüt ve Projeler Dairesi Başkanlığı tarafından projesi hazırlanan ve uygulamaya başlamak için söküm işlemleri hızlandırılan ahşap satış birimleri, teleferik alt istasyonunun olduğu bölgede hizmet verecek.

BAŞKAN GÜLER: “ORGANİK PAZARI YENİ YERİNE TAŞIYORUZ”

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, doğal ve Ordu’yla özdeşleşen ürünlerin satışının yapılacağı projenin kısa süre içerisinde hizmete gireceğini söyledi. Başkan Güler, “ 16 adet ahşap satış biriminden oluşan organik pazar yeri, daha önce “El Emeği Çarşısı”nın hemen yanındaki alanda yer alıyordu. Daha fazla kişiye ulaşmak ve Ordulu kardeşlerimizin yanı sıra yerli ve yabancı turistlerin de ilimizin doğal güzelliklerine dikkat çekmek amacıyla 16 adet ahşap satış noktasına hiçbir zarar vermeden yerinden sökmek suretiyle teleferik alt istasyonunun bulunduğu alana taşıyoruz.” diye konuştu.

YERLİ VE YABANCI TURİSTLERE DE HİZMET VERECEK

Ordu’nun doğal ve el emeği ürünlerini tanıtmak için çalışmaların devam edeceğini vurgulayan Başkan Güler, “Ters Ev’den teleferik istasyonuna giden yol üzerine kurulacak olan satış birimlerinin içerisinde, yöresel ürünlerin ve hediyelik eşyaların satışının yapılmasını planlıyoruz. Satış birimlerini ziyaret eden misafirlerimiz organik ürünleri, ilimize özgü el emeği göz nuru sanat eserlerini ve hediyelik eşyaları da buradan temin edebilecekler. Çalışmaları başlattık. En kısa sürede hizmete sunacağız. İlimize hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.