ÖRNEK PROJE DEVAM EDİYOR

Yaşam 13.03.2017 - 20:36, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3187+ kez okundu.
 

ÖRNEK PROJE DEVAM EDİYOR

İlk etabı Rus pazarı kavşağı ile Adliye binası arasında uygulanan Dış Cephe İyileştirme Projesi’nin ikinci etabının da ihalesi gerçekleştirildi. Projenin ikinci etabı, Rus pazarı mevkii ile Kumbaşı liman mevkii arasında yapılacak.

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan Dış Cephe İyileştirme Projesi ile Ordu’daki değişim devam ediyor. Kentin estetik bir görünüme kavuşmasına yönelik ilk olarak Altınordu ilçesi Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan güzergâhta başlatılan projeyle birçok bina farklı bir görünüme kavuştu. Başkan Enver Yılmaz projenin ilk etabının tamamlanmasının ardından yaptığı açıklamada, ikinci etabın ihalesinin de kısa süre içerisinde yapılacağını ve Atatürk Bulvarı üzerindeki değişim ve dönüşümün devam edeceğini söylemişti. BİNALARDA BÜYÜK DEĞİŞİM YAŞANIYOR Başkan Yılmaz, uygulanan projeyle şehrin güzellik ve estetiğini ön plana çıkaracak binaların sıva, mantolama ve boya gibi dış cephe özelliklerinin belirlenen standartlara uygun hâle getirildiğini belirterek, “Pilot bölge olarak seçtiğimiz Altınordu ilçemizde Rus pazarı kavşağı ile Adliye binası arasındaki bölgenin dış cephe iyileştirme çalışmalarını tamamladık. İkinci etabın içinde yer alacak Rus pazarı mevkii ile Kumbaşı liman mevkiine kadarki güzergâhın tamamı için de ihale gerçekleştirdik. Görünüm olarak binalarımızda büyük değişim yaşanıyor. İleriki süreçte Fatsa Sahil Caddesi ve Ünye Sahil Caddesi'ndeki binalarımızın da dış cephelerinde iyileştirme çalışması uygulayacağız. 2017 yılı içerisinde tamamlanacak çalışmalarımız Karadeniz’de örnek olacak” diye konuştu. YALI CAMİİ İLE İSMETPAŞA CADDESİ ARASINDA DA DIŞ CEPHE İYİLEŞTİRME UYGULANACAK Başkan Enver Yılmaz, Altınordu ilçesi Süleyman Felek ve Zübeyde Hanım Caddeleri’nde yayalaştırma çalışmalarının ön hazırlıklarının devam ettiğini de belirterek, “Şu anda Köprübaşı mevkiinde altyapı çalışmalarımız sürüyor. Barbaros Caddesi’ni araç trafiğine hazır hâle getirdik. Kısa bir süre içerisinde projeyi uygulamaya sokarak kent merkezinde yayalar için önemli bir hizmeti hayata geçireceğiz. Yalı Camii ile İsmetpaşa Caddesi’nin girişine kadar olan güzergâhta da dış cephe iyileştirme çalışması yapacağız” dedi.
İlk etabı Rus pazarı kavşağı ile Adliye binası arasında uygulanan Dış Cephe İyileştirme Projesi’nin ikinci etabının da ihalesi gerçekleştirildi. Projenin ikinci etabı, Rus pazarı mevkii ile Kumbaşı liman mevkii arasında yapılacak.

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan Dış Cephe İyileştirme Projesi ile Ordu’daki değişim devam ediyor. Kentin estetik bir görünüme kavuşmasına yönelik ilk olarak Altınordu ilçesi Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan güzergâhta başlatılan projeyle birçok bina farklı bir görünüme kavuştu.

Başkan Enver Yılmaz projenin ilk etabının tamamlanmasının ardından yaptığı açıklamada, ikinci etabın ihalesinin de kısa süre içerisinde yapılacağını ve Atatürk Bulvarı üzerindeki değişim ve dönüşümün devam edeceğini söylemişti.

BİNALARDA BÜYÜK DEĞİŞİM YAŞANIYOR

Başkan Yılmaz, uygulanan projeyle şehrin güzellik ve estetiğini ön plana çıkaracak binaların sıva, mantolama ve boya gibi dış cephe özelliklerinin belirlenen standartlara uygun hâle getirildiğini belirterek, “Pilot bölge olarak seçtiğimiz Altınordu ilçemizde Rus pazarı kavşağı ile Adliye binası arasındaki bölgenin dış cephe iyileştirme çalışmalarını tamamladık. İkinci etabın içinde yer alacak Rus pazarı mevkii ile Kumbaşı liman mevkiine kadarki güzergâhın tamamı için de ihale gerçekleştirdik. Görünüm olarak binalarımızda büyük değişim yaşanıyor. İleriki süreçte Fatsa Sahil Caddesi ve Ünye Sahil Caddesi'ndeki binalarımızın da dış cephelerinde iyileştirme çalışması uygulayacağız. 2017 yılı içerisinde tamamlanacak çalışmalarımız Karadeniz’de örnek olacak” diye konuştu.

YALI CAMİİ İLE İSMETPAŞA CADDESİ ARASINDA DA DIŞ CEPHE İYİLEŞTİRME UYGULANACAK

Başkan Enver Yılmaz, Altınordu ilçesi Süleyman Felek ve Zübeyde Hanım Caddeleri’nde yayalaştırma çalışmalarının ön hazırlıklarının devam ettiğini de belirterek, “Şu anda Köprübaşı mevkiinde altyapı çalışmalarımız sürüyor. Barbaros Caddesi’ni araç trafiğine hazır hâle getirdik. Kısa bir süre içerisinde projeyi uygulamaya sokarak kent merkezinde yayalar için önemli bir hizmeti hayata geçireceğiz. Yalı Camii ile İsmetpaşa Caddesi’nin girişine kadar olan güzergâhta da dış cephe iyileştirme çalışması yapacağız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.