ORSİYAD ÜYELERİNDEN ZİYARET

Gündem 24.02.2020 - 00:16, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3114+ kez okundu.
 

ORSİYAD ÜYELERİNDEN ZİYARET

Vali Yavuz, Ordu’daki Yatırım Fırsatları Hakkında ORSİYAD Üyelerini Bilgilendirdi

Vali Yavuz, Ordu’daki Yatırım Fırsatları Hakkında ORSİYAD Üyelerini Bilgilendirdi  Merkezi İstanbul’da bulunan Ordulu Sanayici İşadamları ve Yöneticileri Derneği (ORSİYAD) Başkanı Zeki Bakar, yönetim kurulu üyeleri ve dernek üyesi iş insanları, Vali Seddar Yavuz’u ziyaret etti. Ziyarette, ORSİYAD yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra AK Parti Ordu Milletvekili ve TBMM Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Başkanı Dr. Şenel Yediyıldız ile Akıncılar Eski Başkanı ve İnsan ve Medeniyet Hareketi (İMH) Onursal Başkanı Mehmet Güney de yer aldı.  Valilik Toplantı Salonunda ORSİYAD heyeti ile bir araya gelen Vali Yavuz, Ordu’da gerçekleştirilen yatırımlar hakkında bilgilendirmelerde bulundu. İşadamlarına Ordu’da yapılabilecek yatırım fırsatları ve imkanları hakkında da bilgiler veren Vali Yavuz, Ordu’ya gelecek olan yatırımcının başta turizm olmak üzere tekstil ve diğer alanlarda faaliyet gösterebileceklerini ifade etti. Ordu 2. OSB, Ünye ve Fatsa OSB’ler hakkında işadamlarına bilgiler veren Vali Seddar Yavuz, Ünye OSB’nin kamulaştırma çalışmalarının bittiğini ve altyapı ihalesine çıkılacağını söyledi. “OSB’leri önemsiyoruz” diyen Vali Yavuz, Ordu’ya gelecek yatırımcılara tavsiyelerde bulundu. Vali Yavuz, “Ordu, geleceği parlak bir şehir. Gurbette yaşayan ve belirli bir sermaye birikimine ulaşmış hemşerilerimizin, kendi memleketlerine yatırım yapmalarını ve istihdam oluşturmalarını çok arzuluyoruz. Ordu, yatırımlar açısından önemli fırsat ve imkanlara sahiptir. Özellikle yeni oluşturulan OSB’lerin faaliyete geçirilmesiyle birlikte yatırım imkanları da daha artacaktır. Bu fırsatlar, gurbette yaşayan iş insanı hemşerilerimiz tarafından iyi değerlendirilmelidir” diye konuştu.  Üç gün boyunca Ordu’da çeşitli ziyaretlerde bulunacaklarını belirten ORSİYAD Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Bakar ise, Vali Seddar Yavuz’a kendilerine verdikleri desteklerden dolayı teşekkür etti.
Vali Yavuz, Ordu’daki Yatırım Fırsatları Hakkında ORSİYAD Üyelerini Bilgilendirdi

Vali Yavuz, Ordu’daki Yatırım Fırsatları Hakkında ORSİYAD Üyelerini Bilgilendirdi 

Merkezi İstanbul’da bulunan Ordulu Sanayici İşadamları ve Yöneticileri Derneği (ORSİYAD) Başkanı Zeki Bakar, yönetim kurulu üyeleri ve dernek üyesi iş insanları, Vali Seddar Yavuz’u ziyaret etti.

Ziyarette, ORSİYAD yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra AK Parti Ordu Milletvekili ve TBMM Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Başkanı Dr. Şenel Yediyıldız ile Akıncılar Eski Başkanı ve İnsan ve Medeniyet Hareketi (İMH) Onursal Başkanı Mehmet Güney de yer aldı. 

Valilik Toplantı Salonunda ORSİYAD heyeti ile bir araya gelen Vali Yavuz, Ordu’da gerçekleştirilen yatırımlar hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

İşadamlarına Ordu’da yapılabilecek yatırım fırsatları ve imkanları hakkında da bilgiler veren Vali Yavuz, Ordu’ya gelecek olan yatırımcının başta turizm olmak üzere tekstil ve diğer alanlarda faaliyet gösterebileceklerini ifade etti.

Ordu 2. OSB, Ünye ve Fatsa OSB’ler hakkında işadamlarına bilgiler veren Vali Seddar Yavuz, Ünye OSB’nin kamulaştırma çalışmalarının bittiğini ve altyapı ihalesine çıkılacağını söyledi.

“OSB’leri önemsiyoruz” diyen Vali Yavuz, Ordu’ya gelecek yatırımcılara tavsiyelerde bulundu. Vali Yavuz, “Ordu, geleceği parlak bir şehir. Gurbette yaşayan ve belirli bir sermaye birikimine ulaşmış hemşerilerimizin, kendi memleketlerine yatırım yapmalarını ve istihdam oluşturmalarını çok arzuluyoruz. Ordu, yatırımlar açısından önemli fırsat ve imkanlara sahiptir. Özellikle yeni oluşturulan OSB’lerin faaliyete geçirilmesiyle birlikte yatırım imkanları da daha artacaktır. Bu fırsatlar, gurbette yaşayan iş insanı hemşerilerimiz tarafından iyi değerlendirilmelidir” diye konuştu. 

Üç gün boyunca Ordu’da çeşitli ziyaretlerde bulunacaklarını belirten ORSİYAD Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Bakar ise, Vali Seddar Yavuz’a kendilerine verdikleri desteklerden dolayı teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.