ORTUR TURNUVAYA DAMGA VURDU

Spor 07.04.2022 - 00:10, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3695+ kez okundu.
 

ORTUR TURNUVAYA DAMGA VURDU

Ordu Büyükşehir Belediyesi iştiraki ORTUR A.Ş. bünyesinde hizmet veren ORTUR Tenis Kulübü Bursa’da düzenlenen hafta sonu tenis turnuvasından 3 madalya kazandı.

Ordu Büyükşehir Belediyesi iştiraki ORTUR A.Ş. bünyesinde hizmet veren ORTUR Tenis Kulübü Bursa’da düzenlenen hafta sonu tenis turnuvasından 3 madalya kazandı. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in spora ve sporcuya verdiği destek her alanda meyvelerini vermeye devam ediyor. Bu kapsamda Türkiye Tenis Federasyonu’nun 31 Mart-3 Nisan tarihleri arasında, Bursa’da düzenlediği 8-9 ve 10 yaş hafta sonu Tenis Turnuvasında ORTUR Tenis Kulübü sporcuları 3 madalya kazandı. TURNUVADA ADINDAN SÖZ ETTİRDİ Bursa’da yapılan turnuvada, 9 Yaş Erkekler kategorisinde ORTUR Tenis Kulübü sporcusu Nazım Burak Genç rakiplerini yenerek birinci olarak madalyanın sahibi oldu.  10 Yaş Bayanlar kategorisinde ORTUR Tenis Kulübü sporcusu Elif Bilge Akosman final maçında yenilerek ikinci oldu.   Diğer yandan 14 Yaş Erkekler kategorisinde ORTUR Tenis Kulübü sporcusu Semih Bakar finalde rakibine yenilerek ikinciliği elde ederken yine 14 Yaş kategorisinde Ayaz AK, Dila Naz Oral ve Zeynep Türkmen turnuvayı beşinci olarak tamamladılar. “SPORCULARIMIZIN PERFORMANSI BİZLERİ MUTLU ETTİ” ORTUR Tenis Kulübünün katıldığı turnuvalarda elde ettiği başarının tesadüf olmadığını dile getiren tenis antrenörü Banu Işıl Işık,  Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in tenise verdiği desteğinin önemli olduğunu söyledi. Katıldıkları her turnuvada önemli dereceler elde ettiklerini belirten antrenör Banu Işıl Işık, “ORTUR Tenis Kulübü olarak tenis sporunu Ordu’da daha da yukarılara çıkarmak için yoğun çalışma yapıyoruz. Bu kapsamda her turnuvaya katılıyor ve çocuklarımızın da bu turnuvalarda kendilerini görmelerini sağlıyoruz. Gerek tesislerimizde düzenlediğimiz turnuvalarda gerekse il dışında katıldığımız turnuvalarda önemli dereceler elde ettik. Bu dereceleri elde ederken bizlere desteğini esirgemeyen Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler başta olmak üzere tüm ekibine ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. ORTUR Tenis Kulübü olarak bünyemizde barındırdığımız 100’ün üzerinde öğrenci ile çalışmalarımıza hızla devam edeceğiz ” dedi.                           ​       
Ordu Büyükşehir Belediyesi iştiraki ORTUR A.Ş. bünyesinde hizmet veren ORTUR Tenis Kulübü Bursa’da düzenlenen hafta sonu tenis turnuvasından 3 madalya kazandı.

Ordu Büyükşehir Belediyesi iştiraki ORTUR A.Ş. bünyesinde hizmet veren ORTUR Tenis Kulübü Bursa’da düzenlenen hafta sonu tenis turnuvasından 3 madalya kazandı.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in spora ve sporcuya verdiği destek her alanda meyvelerini vermeye devam ediyor. Bu kapsamda Türkiye Tenis Federasyonu’nun 31 Mart-3 Nisan tarihleri arasında, Bursa’da düzenlediği 8-9 ve 10 yaş hafta sonu Tenis Turnuvasında ORTUR Tenis Kulübü sporcuları 3 madalya kazandı.

TURNUVADA ADINDAN SÖZ ETTİRDİ

Bursa’da yapılan turnuvada, 9 Yaş Erkekler kategorisinde ORTUR Tenis Kulübü sporcusu Nazım Burak Genç rakiplerini yenerek birinci olarak madalyanın sahibi oldu.  10 Yaş Bayanlar kategorisinde ORTUR Tenis Kulübü sporcusu Elif Bilge Akosman final maçında yenilerek ikinci oldu.  

Diğer yandan 14 Yaş Erkekler kategorisinde ORTUR Tenis Kulübü sporcusu Semih Bakar finalde rakibine yenilerek ikinciliği elde ederken yine 14 Yaş kategorisinde Ayaz AK, Dila Naz Oral ve Zeynep Türkmen turnuvayı beşinci olarak tamamladılar.

“SPORCULARIMIZIN PERFORMANSI BİZLERİ MUTLU ETTİ”

ORTUR Tenis Kulübünün katıldığı turnuvalarda elde ettiği başarının tesadüf olmadığını dile getiren tenis antrenörü Banu Işıl Işık,  Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in tenise verdiği desteğinin önemli olduğunu söyledi.

Katıldıkları her turnuvada önemli dereceler elde ettiklerini belirten antrenör Banu Işıl Işık, “ORTUR Tenis Kulübü olarak tenis sporunu Ordu’da daha da yukarılara çıkarmak için yoğun çalışma yapıyoruz. Bu kapsamda her turnuvaya katılıyor ve çocuklarımızın da bu turnuvalarda kendilerini görmelerini sağlıyoruz. Gerek tesislerimizde düzenlediğimiz turnuvalarda gerekse il dışında katıldığımız turnuvalarda önemli dereceler elde ettik. Bu dereceleri elde ederken bizlere desteğini esirgemeyen Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler başta olmak üzere tüm ekibine ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. ORTUR Tenis Kulübü olarak bünyemizde barındırdığımız 100’ün üzerinde öğrenci ile çalışmalarımıza hızla devam edeceğiz ” dedi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

​ 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.