ORYANTİRİNG GRUP MÜSABAKALARI TAMAMLANDI

Spor 25.03.2022 - 08:26, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 4614+ kez okundu.
 

ORYANTİRİNG GRUP MÜSABAKALARI TAMAMLANDI

17 ilden 400'ü aşkın sporcunun katıldığı yarışmalar Altınordu Tayfun Gürsoy Parkı- Soya Sitesi- Ordu Lisesi- Altınordu Ortaokulu çevresinde yapıldı.

17 ilden 400'ü aşkın sporcunun katıldığı yarışmalar Altınordu Tayfun Gürsoy Parkı- Soya Sitesi- Ordu Lisesi- Altınordu Ortaokulu çevresinde yapıldı. Ordu’da oryantiring branşında büyük bir katılım ile gerçekleşen okul sporları grup müsabakalarında küçükler ve yıldızlar olmak üzere 4 kategoride mücadele eden sporcular Türkiye Şampiyonası finallerine katılabilmek için ter döktü Ordu’nun güzel bir organizasyona daha en iyi şekilde ev sahipliği yaptığını belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç, “İlimize aldığımız spor organizasyonları ile kentimize hareket katmaya devam ediyoruz. Kick Boks Şampiyonası, Judo Şampiyonası gibi önemli organizasyonların ardından oryantiring branşında da dört yüzün üzerinde bir katılımla 17 ilimizden gelen sporcularımıza ev sahipliği yaptık. Önümüzde ki günlerde de ilimize alacağımız spor organizasyonları ile şehrimizin tanıtımını en iyi şekilde yapmaya devam edeceğiz. Tayfun Gürsoy Parkı’nda düzenlenen müsabakalarda ferdi ve takım kategorilerinde dereceye giren sporcularımıza Türkiye Şampiyonası finallerinde başarılar diliyorum” dedi. Sporculara ödüllerini  ve başarı belgelerini Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç ve öğretmenler takdim etti. TAKIM HALİNDE  DERECEYE  GİREN İLLER Küçük Kızlar Takım Sıralaması 1. Tokat Niksar İmam Hatip Ortaokulu                                                       2.Kırıkkale TOKİ Şehit Piyade Onbaşı Murat Sıtkı Ortaokulu        3.Bolu Köroğlu Ortaokulu 4.Bayburt Fatih Ortaokulu Küçük Erkekler Takım Sıralaması 1.Trabzon Osman Kalyoncu İmam Hatip Ortaokulu            2. Tokat Niksar İmam Hatip Ortaokulu        3. Kastamonu Kuzeykent Ortaokulu 4.Malatya Türkiyem Ortaokulu         Yıldız Erkekler Takım Sıralaması             1.Bolu Köroğlu Ortaokulu                 2.Zonguldak Atatürk Ortaokulu 3.Trabzon Cumhuriyet Ortaokulu     4.Kastamonu Merkez Ortaokulu Yıldız Kızlar Takım Sıralaması 1.Kastamonu Merkez Ortaokulu                   2.Samsun Havza Makbule Yusuf Ölçer Ortaokulu   3. Trabzon Cumhuriyet Ortaokulu 4.Tokat Niksar İmam Hatip Ortaokulu  
17 ilden 400'ü aşkın sporcunun katıldığı yarışmalar Altınordu Tayfun Gürsoy Parkı- Soya Sitesi- Ordu Lisesi- Altınordu Ortaokulu çevresinde yapıldı.

17 ilden 400'ü aşkın sporcunun katıldığı yarışmalar Altınordu Tayfun Gürsoy Parkı- Soya Sitesi- Ordu Lisesi- Altınordu Ortaokulu çevresinde yapıldı.

Ordu’da oryantiring branşında büyük bir katılım ile gerçekleşen okul sporları grup müsabakalarında küçükler ve yıldızlar olmak üzere 4 kategoride mücadele eden sporcular Türkiye Şampiyonası finallerine katılabilmek için ter döktü

Ordu’nun güzel bir organizasyona daha en iyi şekilde ev sahipliği yaptığını belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç, “İlimize aldığımız spor organizasyonları ile kentimize hareket katmaya devam ediyoruz. Kick Boks Şampiyonası, Judo Şampiyonası gibi önemli organizasyonların ardından oryantiring branşında da dört yüzün üzerinde bir katılımla 17 ilimizden gelen sporcularımıza ev sahipliği yaptık. Önümüzde ki günlerde de ilimize alacağımız spor organizasyonları ile şehrimizin tanıtımını en iyi şekilde yapmaya devam edeceğiz. Tayfun Gürsoy Parkı’nda düzenlenen müsabakalarda ferdi ve takım kategorilerinde dereceye giren sporcularımıza Türkiye Şampiyonası finallerinde başarılar diliyorum” dedi.

Sporculara ödüllerini  ve başarı belgelerini Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç ve öğretmenler takdim etti.

TAKIM HALİNDE 

DERECEYE 

GİREN İLLER

Küçük Kızlar Takım Sıralaması

1. Tokat Niksar İmam Hatip Ortaokulu                                                      

2.Kırıkkale TOKİ Şehit Piyade Onbaşı Murat Sıtkı Ortaokulu       

3.Bolu Köroğlu Ortaokulu 4.Bayburt Fatih Ortaokulu

Küçük Erkekler Takım Sıralaması

1.Trabzon Osman Kalyoncu İmam Hatip Ortaokulu           

2. Tokat Niksar İmam Hatip Ortaokulu        3. Kastamonu Kuzeykent Ortaokulu

4.Malatya Türkiyem Ortaokulu        

Yıldız Erkekler Takım Sıralaması            

1.Bolu Köroğlu Ortaokulu                 2.Zonguldak Atatürk Ortaokulu

3.Trabzon Cumhuriyet Ortaokulu     4.Kastamonu Merkez Ortaokulu

Yıldız Kızlar Takım Sıralaması

1.Kastamonu Merkez Ortaokulu                  

2.Samsun Havza Makbule Yusuf Ölçer Ortaokulu  

3. Trabzon Cumhuriyet Ortaokulu

4.Tokat Niksar İmam Hatip Ortaokulu

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.