OSKEM 54 BOĞULMA OLAYINA MÜDAHALE ETTİ

Gündem 22.07.2019 - 13:27, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3436+ kez okundu.
 

OSKEM 54 BOĞULMA OLAYINA MÜDAHALE ETTİ

Ordu Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı bünyesinde görev yapan Ordu Su Kazalarını Engelleme Merkezi (OSKEM), 2019 yaz sezonunda da görevini özveriyle sürdürüyor.

 Ordu Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı bünyesinde görev yapan Ordu Su Kazalarını Engelleme Merkezi (OSKEM), 2019 yaz sezonunda da görevini özveriyle sürdürüyor. Fedakârca hizmet vererek vatandaşların sorunsuz bir yaz sezonu geçirmesi için çalışan OSKEM ekiplerini tebrik eden Başkan Dr. Mehmet Hilmi Güler, “Suyun kahramanları olarak nitelendirdiğimiz OSKEM ekiplerimiz, sezonun başladığı bir aylık sürede sahillerde yaşanan 54 boğulma olayına müdahale ederek vatandaşların hayata tutunmalarını sağladı. Sahillerimizde etkin çalışma yürüterek boğulma olaylarının önüne geçmek için yoğun çaba harcayan ekiplerimizi tebrik ediyorum” dedi. “TATİLİ HÜZNE ÇEVİRMESİNLER” Ordu sahillerinde yaşanan üzüntü verici vakaların yaşanmaması için vatandaşlara uyarılarda bulunan Başkan Güler, “Sadece kamu kurumlarının aldığı kararlar ya da aldığı tedbirler ile bazı şeyleri önlemek mümkün olmuyor. Vatandaşlarımızın özellikle Karadeniz'de denize girerken uyarı levhalarını dikkate almalarını istiyoruz. Mümkün olduğu kadar cankurtaran olan sahillerimiz ve plajlarımızda denize girsinler. Tatilin tadını çıkarırken mutluluklarını hüzne dönüştürmesinler” açıklamalarında bulundu. 60 OSKEM PERSONELİ İLE ORDU SAHİLLERİNDE DENİZE GİRMEK GÜVENLİ Ordu Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı Müdahale Şube Müdürlüğüne bağlı Ordu Su Kazalarını Engelleme Merkezi (OSKEM) Altınordu, Perşembe, Gülyalı, Fatsa ve Ünye ilçelerinde 3’ü Kadınlar Plajı olmak üzere toplam 13 plajda 60 personel, 4 adet jet ski ve 2 adet zodyak bot ile su kazalarını engelleme hizmeti yürütüyor. Ekipler, 15 Haziran-15 Eylül tarihleri arasında saat 10.30 ile 19.00 aralığında Altınordu ilçesinde Akyazı Plajı (Kültür Sanat Merkezi Karşısı), Akyazı Halk Plajı (Üniversite Uygulama Oteli Karşısı), Mavi Bayraklı Cumhuriyet Mahallesi Plajı, Kumbaşı Mavi Bayraklı Plaj; Perşembe ilçesinde Efirli Kadınlar Plajı ve Çaka Plajı; Fatsa ilçesinde Dolunay Çamlık Plajı, Kadınlar Plajı, Bolaman Halk Plajı; Ünye ilçesinde Kırkevler Plajı, Kadınlar Plajı ve Çınarsuyu Tesisleri Halk Plajı ile Gülyalı Tepealtı Halk Plajı’nda vatandaşların can güvenliğini sağlayarak deniz aktivitelerini sorunsuz bir şekilde yapmalarını sağlıyor.
Ordu Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı bünyesinde görev yapan Ordu Su Kazalarını Engelleme Merkezi (OSKEM), 2019 yaz sezonunda da görevini özveriyle sürdürüyor.

 Ordu Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı bünyesinde görev yapan Ordu Su Kazalarını Engelleme Merkezi (OSKEM), 2019 yaz sezonunda da görevini özveriyle sürdürüyor.

Fedakârca hizmet vererek vatandaşların sorunsuz bir yaz sezonu geçirmesi için çalışan OSKEM ekiplerini tebrik eden Başkan Dr. Mehmet Hilmi Güler, “Suyun kahramanları olarak nitelendirdiğimiz OSKEM ekiplerimiz, sezonun başladığı bir aylık sürede sahillerde yaşanan 54 boğulma olayına müdahale ederek vatandaşların hayata tutunmalarını sağladı. Sahillerimizde etkin çalışma yürüterek boğulma olaylarının önüne geçmek için yoğun çaba harcayan ekiplerimizi tebrik ediyorum” dedi.

“TATİLİ HÜZNE ÇEVİRMESİNLER”

Ordu sahillerinde yaşanan üzüntü verici vakaların yaşanmaması için vatandaşlara uyarılarda bulunan Başkan Güler, “Sadece kamu kurumlarının aldığı kararlar ya da aldığı tedbirler ile bazı şeyleri önlemek mümkün olmuyor. Vatandaşlarımızın özellikle Karadeniz'de denize girerken uyarı levhalarını dikkate almalarını istiyoruz. Mümkün olduğu kadar cankurtaran olan sahillerimiz ve plajlarımızda denize girsinler. Tatilin tadını çıkarırken mutluluklarını hüzne dönüştürmesinler” açıklamalarında bulundu.

60 OSKEM PERSONELİ İLE ORDU SAHİLLERİNDE DENİZE GİRMEK GÜVENLİ

Ordu Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı Müdahale Şube Müdürlüğüne bağlı Ordu Su Kazalarını Engelleme Merkezi (OSKEM) Altınordu, Perşembe, Gülyalı, Fatsa ve Ünye ilçelerinde 3’ü Kadınlar Plajı olmak üzere toplam 13 plajda 60 personel, 4 adet jet ski ve 2 adet zodyak bot ile su kazalarını engelleme hizmeti yürütüyor.

Ekipler, 15 Haziran-15 Eylül tarihleri arasında saat 10.30 ile 19.00 aralığında Altınordu ilçesinde Akyazı Plajı (Kültür Sanat Merkezi Karşısı), Akyazı Halk Plajı (Üniversite Uygulama Oteli Karşısı), Mavi Bayraklı Cumhuriyet Mahallesi Plajı, Kumbaşı Mavi Bayraklı Plaj; Perşembe ilçesinde Efirli Kadınlar Plajı ve Çaka Plajı; Fatsa ilçesinde Dolunay Çamlık Plajı, Kadınlar Plajı, Bolaman Halk Plajı; Ünye ilçesinde Kırkevler Plajı, Kadınlar Plajı ve Çınarsuyu Tesisleri Halk Plajı ile Gülyalı Tepealtı Halk Plajı’nda vatandaşların can güvenliğini sağlayarak deniz aktivitelerini sorunsuz bir şekilde yapmalarını sağlıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.