OSKİ, ÇAMAŞ’A NEŞTERİ VURDU

Gündem 22.10.2020 - 00:49, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 1869+ kez okundu.
 

OSKİ, ÇAMAŞ’A NEŞTERİ VURDU

Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (OSKİ), Çamaş ilçesinde mahallelerin içme suyunu sorununa neşter vurdu.

Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (OSKİ), Çamaş ilçesinde mahallelerin içme suyunu sorununa neşter vurdu. İçme suyu alt yapı çalışmalarına ağırlık veren OSKİ, Çamaş ilçesi Sucuali Mahallesi’nin yıllardır beklediği içme suyu şebeke hattında yenileme çalışması başlattı. 3 km’lik hatta yapılacak yenileme çalışması ile mahalle temiz ve hijyen koşullarına uygun suya kavuşmuş olacak. “YATIRIM ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYORUZ” OSKİ Genel Müdürü Murat Us, Çamaş ilçesi Sucuali Mahallesi içme suyu hatlarını sil baştan yenilemek için çalışmalara başladıklarını söyledi. Genel Müdür Murat Us, “Mahalle sakinlerimizin yıllardır özlemle beklediği bir çalışmayı kısa süre içinde tamamlayarak hizmete alacağız​” dedi. Genel Müdür Us yaptığı açıklamada şu bilgilere yer verdi: “Çamaş ilçemize bağlı Sucuali Mahallemize içme suyu sağlayan boruların çapları yetersiz kalması ve kullanım ömürlerini doldurmasından dolayı bölgede zaman zaman içme suyu iletiminde sıkıntılar yaşanıyordu. Bu sorunun kökten çözülmesi konusunda Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler’den aldığımız talimatla ekiplerimiz çalışmalarına başladılar. Toplamda 3 km’lik bir içme suyu hattının 1 km’lik kısmı kısa sürede tamamlandı. Geriye kalan 2 km’lik kısmının da tamamlanması ile mahallemiz sağlıklı bir içme suyu alt yapısına kavuşmuş olacak. OSKİ olarak 19 ilçemizde alt yapı ve üst yapı çalışmalarına devam edeceğiz” diye konuştu.    
Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (OSKİ), Çamaş ilçesinde mahallelerin içme suyunu sorununa neşter vurdu.

Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (OSKİ), Çamaş ilçesinde mahallelerin içme suyunu sorununa neşter vurdu.

İçme suyu alt yapı çalışmalarına ağırlık veren OSKİ, Çamaş ilçesi Sucuali Mahallesi’nin yıllardır beklediği içme suyu şebeke hattında yenileme çalışması başlattı. 3 km’lik hatta yapılacak yenileme çalışması ile mahalle temiz ve hijyen koşullarına uygun suya kavuşmuş olacak.

“YATIRIM ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYORUZ”

OSKİ Genel Müdürü Murat Us, Çamaş ilçesi Sucuali Mahallesi içme suyu hatlarını sil baştan yenilemek için çalışmalara başladıklarını söyledi. Genel Müdür Murat Us, “Mahalle sakinlerimizin yıllardır özlemle beklediği bir çalışmayı kısa süre içinde tamamlayarak hizmete alacağız​” dedi.

Genel Müdür Us yaptığı açıklamada şu bilgilere yer verdi: “Çamaş ilçemize bağlı Sucuali Mahallemize içme suyu sağlayan boruların çapları yetersiz kalması ve kullanım ömürlerini doldurmasından dolayı bölgede zaman zaman içme suyu iletiminde sıkıntılar yaşanıyordu. Bu sorunun kökten çözülmesi konusunda Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler’den aldığımız talimatla ekiplerimiz çalışmalarına başladılar. Toplamda 3 km’lik bir içme suyu hattının 1 km’lik kısmı kısa sürede tamamlandı. Geriye kalan 2 km’lik kısmının da tamamlanması ile mahallemiz sağlıklı bir içme suyu alt yapısına kavuşmuş olacak. OSKİ olarak 19 ilçemizde alt yapı ve üst yapı çalışmalarına devam edeceğiz” diye konuştu.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.