OSKİ SIKI ÇALIŞIYOR

Gündem 19.10.2020 - 18:41, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 1947+ kez okundu.
 

OSKİ SIKI ÇALIŞIYOR

Ordu Su ve Kanalizasyon Genel Müdürlüğü (OSKİ), kırsal mahalleleri kesintisiz içme suyuna kavuşturmak için çalışmaları hızlandırdı.

Ordu Su ve Kanalizasyon Genel Müdürlüğü (OSKİ), kırsal mahalleleri kesintisiz içme suyuna kavuşturmak için çalışmaları hızlandırdı. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in talimatları ile il genelinde sıkı bir altyapı çalışması yürüten OSKİ Genel Müdürlüğü hem ilçe merkezlerinde hem de kırsal mahallelerde içme suyu faaliyetlerini aralıksız sürdürüyor. MAHALLEYE EVLADİYELİK ÇALIŞMA OSKİ Genel Müdürü Murat Us, Akkuş ilçesi Çayıralan Mahallesi içme suyu hatlarının sil baştan yenilemek için çalışmalara başladıklarını bildirdi. Genel Müdürü Murat Us, “Mahalle sakinlerimizin yıllardır özlemle beklediği bir çalışmayı kısa süre içinde tamamlayarak hizmete alacağız” dedi. Genel Müdür Murat Us yaptığı açıklamada şu bilgileri verdi: “Akkuş ilçemize bağlı Çayıralan Mahallesi’nde yaşayan vatandaşlarımız içme suyu ihtiyaçlarını bugüne kadar kendi imkanlarıyla lokal kaynaklardan sağlamaktaydı. Bölgede düzenli bir içme suyu sistemi olmadığı için kullanılan yerel ve lokal kaynaklarlar yaz mevsiminde sıcaklığa bağlı olarak kuraklık ve su rezervi sorunu yaşıyordu. Yaşananın bu sorunu kökten çözüme kavuşturmak için gerekli çalışmaları tamamladık. İhalesi tamamlanan yeni içme suyu projesi kapsamında toplam 2 adet terfi merkezi, 1 adet 100 m3 depo ve 7.550 metre içme suyu hattı inşa edilecek. Proje kapsamında 1.300 metre içme suyu hattı, terfi merkezleri ve içme suyu deposunun kazı ve temel çalışmaları tamamlandı.  Diğer çalışmaların da tamamlanmasıyla bölge halkımıza düzenli bir içme suyu sağlamış olacağız”  
Ordu Su ve Kanalizasyon Genel Müdürlüğü (OSKİ), kırsal mahalleleri kesintisiz içme suyuna kavuşturmak için çalışmaları hızlandırdı.

Ordu Su ve Kanalizasyon Genel Müdürlüğü (OSKİ), kırsal mahalleleri kesintisiz içme suyuna kavuşturmak için çalışmaları hızlandırdı.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in talimatları ile il genelinde sıkı bir altyapı çalışması yürüten OSKİ Genel Müdürlüğü hem ilçe merkezlerinde hem de kırsal mahallelerde içme suyu faaliyetlerini aralıksız sürdürüyor.

MAHALLEYE EVLADİYELİK ÇALIŞMA

OSKİ Genel Müdürü Murat Us, Akkuş ilçesi Çayıralan Mahallesi içme suyu hatlarının sil baştan yenilemek için çalışmalara başladıklarını bildirdi. Genel Müdürü Murat Us, “Mahalle sakinlerimizin yıllardır özlemle beklediği bir çalışmayı kısa süre içinde tamamlayarak hizmete alacağız” dedi.

Genel Müdür Murat Us yaptığı açıklamada şu bilgileri verdi: “Akkuş ilçemize bağlı Çayıralan Mahallesi’nde yaşayan vatandaşlarımız içme suyu ihtiyaçlarını bugüne kadar kendi imkanlarıyla lokal kaynaklardan sağlamaktaydı. Bölgede düzenli bir içme suyu sistemi olmadığı için kullanılan yerel ve lokal kaynaklarlar yaz mevsiminde sıcaklığa bağlı olarak kuraklık ve su rezervi sorunu yaşıyordu. Yaşananın bu sorunu kökten çözüme kavuşturmak için gerekli çalışmaları tamamladık. İhalesi tamamlanan yeni içme suyu projesi kapsamında toplam 2 adet terfi merkezi, 1 adet 100 m3 depo ve 7.550 metre içme suyu hattı inşa edilecek. Proje kapsamında 1.300 metre içme suyu hattı, terfi merkezleri ve içme suyu deposunun kazı ve temel çalışmaları tamamlandı.  Diğer çalışmaların da tamamlanmasıyla bölge halkımıza düzenli bir içme suyu sağlamış olacağız”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.