OSKİ 2018 YILI GENEL KURUL TOPLANTISI’NI YAPTI

Yaşam 15.01.2018 - 09:43, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 4080+ kez okundu.
 

OSKİ 2018 YILI GENEL KURUL TOPLANTISI’NI YAPTI

Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (OSKİ), 2018 Yılı Ocak Ayı Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı’nı, Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonunda gerçekleştirdi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya ilçe belediye başkanları, meclis üyeleri, OSKİ Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Özkan, Yönetim Kurulu Üyesi Arif Gündüz, Daire Başkanları, şube müdürleri ve basın mensupları katıldı.   Genel Kurulda, 7061 sayılı KHK ile 5393 sayılı Kanun’a eklenen madde gereği kamu kurum ve kuruluşlarına uygulanan içme suyu ve atık su tarife ücretinin, konutlar için belirlenen en düşük içme suyu ve atık su tarife ücretinin %50 fazlasını geçmeyecek şekilde düzenlemesinin yapılması yönünde karar alındı.   EKS’Lİ SAYAÇLARA PERİYODİK BAKIM GELİYOR   Ocak Ayı Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı’ndaki diğer bir gündemi ise elektronik kartlı sayaçlara (EKS) periyodik bakım çalışması oldu.  (EKS) elektronik kartlı sayaçların sorunsuz ve sağlıklı çalışmalarını kontrol altına almak için uygulanacak yıllık periyodik bakım çalışmasına istinaden belirlenen bakım ücreti Genel Kurul gündemine sunuldu. Gündem maddeleri hakkında açıklamalar yapan OSKİ Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Özkan, Elektronik Kartlı Sayaç (EKS) yani yüksek teknolojiye sahip dijital sayaçları kullanan abonelerin herhangi bir sorunla karşılaşmaması için bu çalışmayı gerçekleştirdiklerini ifade etti. Kabul edilen gündem maddelerinin ardından soru ve cevap kısmı yapılan toplantı sona erdi.
Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (OSKİ), 2018 Yılı Ocak Ayı Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı’nı, Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonunda gerçekleştirdi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya ilçe belediye başkanları, meclis üyeleri, OSKİ Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Özkan, Yönetim Kurulu Üyesi Arif Gündüz, Daire Başkanları, şube müdürleri ve basın mensupları katıldı.

 

Genel Kurulda, 7061 sayılı KHK ile 5393 sayılı Kanun’a eklenen madde gereği kamu kurum ve kuruluşlarına uygulanan içme suyu ve atık su tarife ücretinin, konutlar için belirlenen en düşük içme suyu ve atık su tarife ücretinin %50 fazlasını geçmeyecek şekilde düzenlemesinin yapılması yönünde karar alındı.

 

EKS’Lİ SAYAÇLARA PERİYODİK BAKIM GELİYOR

 

Ocak Ayı Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı’ndaki diğer bir gündemi ise elektronik kartlı sayaçlara (EKS) periyodik bakım çalışması oldu.  (EKS) elektronik kartlı sayaçların sorunsuz ve sağlıklı çalışmalarını kontrol altına almak için uygulanacak yıllık periyodik bakım çalışmasına istinaden belirlenen bakım ücreti Genel Kurul gündemine sunuldu. Gündem maddeleri hakkında açıklamalar yapan OSKİ Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Özkan, Elektronik Kartlı Sayaç (EKS) yani yüksek teknolojiye sahip dijital sayaçları kullanan abonelerin herhangi bir sorunla karşılaşmaması için bu çalışmayı gerçekleştirdiklerini ifade etti. Kabul edilen gündem maddelerinin ardından soru ve cevap kısmı yapılan toplantı sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.