OSKİ ARAÇ FİLOSUNU GÜÇLENDİRDİ

Yaşam 16.03.2017 - 16:21, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3843+ kez okundu.
 

OSKİ ARAÇ FİLOSUNU GÜÇLENDİRDİ

Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (OSKİ) Genel Müdürlüğü, yatırımları ve faaliyetlerinde daha kaliteli ve hızlı hizmet sunmak amacıyla filosuna 45 yeni araç kattı.

OSKİ Genel Müdürlüğü Cumhuriyet yerleşkesinde düzenlenen araç teslim törenine katılan Başkan Enver Yılmaz, “2017 yılı yatırım çalışmalarımızda ve OSKİ Genel Müdürlüğümüzün projelerinde kullanılacak mevcut 170 araç ve iş makinemize 7’si kamyon, 30’u iş makinesi ve 8’i binek olmak üzere toplam 45 araç ilave ettik” dedi. Programa Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’ın yanı sıra OSKİ Genel Müdürü Fatih Yürük, Yönetim Kurulu Üyeleri, Genel Müdür Yardımcıları, Daire Başkanları, Şube Müdürleri ve araç operatörleri katıldı. 45 YENİ ARAÇ HİZMETE ALINDI Mevsim koşullarının el vermesiyle çalışmalara başlayacak iş makinelerinin devir teslim töreninde konuşan Başkan Enver Yılmaz, “OSKİ Genel Müdürlüğümüzün yapmış olduğu yatırımlar, hem gözle görülmeye hem de vatandaşın takdirini kazanmaya başladı. Bu zamana kadar taşeron ve müteahhit firmalar üzerinden işleri yürüten bir kurumduk. Bu süreçte kendi ekip ve ekipmanımızı, daha aktif çalıştırarak her türlü müdahaleyi yapabilecek operasyon gücümüzü artırmaya başladık. Bu kapsamda ihaleler dışında, 1 yılda yaklaşık 63 milyon TL’lik bir işi yapacak mahiyette 8’i binek olmak üzere toplam 45 aracı hizmete aldık” dedi. OSKİ 2017’DE 860 KM İÇME SUYU HATTI YAPACAK Vatandaşın memnuniyetinin önemli olduğunu söyleyen Başkan Yılmaz, “OSKİ olarak, 2014 yılından itibaren yaptığımız atılımın içindesiniz. Su ve kanalizasyon konusunda Ordumuza farklı bir ivme kazandırdığınız için OSKİ Genel Müdürümü ve sizleri tebrik ediyorum. İlimizin coğrafi zorluğunun su konusunda getirdiği sıkıntılar, OSKİ marifetiyle gideriliyor. Hedefimiz 2017 yılı sonunda bu sorunları gidermek ve çalışmalarımızı sürdürmek. Amacımız, nüfusunun %95’inin içme suyunu dünya standartlarında kullanan bir il olmak. Kentimizin her tarafının şantiye oluşu, OSKİ’nin kurumsal kimliğinin bir başarısıdır. Devasa depolama alanları, stok alanları ve iş makineleriyle daha önce bataklık olan bu alan, şimdi Genel Müdürlüğün merkezi olmaya namzet ve denize nazır muhteşem bir yer oldu. Bugüne kadar 19 ilçemizde 45 projeyi hayata geçiren OSKİ, 2017'de 90 milyon TL’lik su yatırımı, 860 km içme suyu hattı ve 30 km kanalizasyon hattı yapacak. Tüm ilçelerimizde hızlı bir şekilde bu yapılanmayı sürdüreceğiz” diye konuştu.
Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (OSKİ) Genel Müdürlüğü, yatırımları ve faaliyetlerinde daha kaliteli ve hızlı hizmet sunmak amacıyla filosuna 45 yeni araç kattı.

OSKİ Genel Müdürlüğü Cumhuriyet yerleşkesinde düzenlenen araç teslim törenine katılan Başkan Enver Yılmaz, “2017 yılı yatırım çalışmalarımızda ve OSKİ Genel Müdürlüğümüzün projelerinde kullanılacak mevcut 170 araç ve iş makinemize 7’si kamyon, 30’u iş makinesi ve 8’i binek olmak üzere toplam 45 araç ilave ettik” dedi.

Programa Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’ın yanı sıra OSKİ Genel Müdürü Fatih Yürük, Yönetim Kurulu Üyeleri, Genel Müdür Yardımcıları, Daire Başkanları, Şube Müdürleri ve araç operatörleri katıldı.

45 YENİ ARAÇ HİZMETE ALINDI

Mevsim koşullarının el vermesiyle çalışmalara başlayacak iş makinelerinin devir teslim töreninde konuşan Başkan Enver Yılmaz, “OSKİ Genel Müdürlüğümüzün yapmış olduğu yatırımlar, hem gözle görülmeye hem de vatandaşın takdirini kazanmaya başladı. Bu zamana kadar taşeron ve müteahhit firmalar üzerinden işleri yürüten bir kurumduk. Bu süreçte kendi ekip ve ekipmanımızı, daha aktif çalıştırarak her türlü müdahaleyi yapabilecek operasyon gücümüzü artırmaya başladık. Bu kapsamda ihaleler dışında, 1 yılda yaklaşık 63 milyon TL’lik bir işi yapacak mahiyette 8’i binek olmak üzere toplam 45 aracı hizmete aldık” dedi.

OSKİ 2017’DE 860 KM İÇME SUYU HATTI YAPACAK

Vatandaşın memnuniyetinin önemli olduğunu söyleyen Başkan Yılmaz, “OSKİ olarak, 2014 yılından itibaren yaptığımız atılımın içindesiniz. Su ve kanalizasyon konusunda Ordumuza farklı bir ivme kazandırdığınız için OSKİ Genel Müdürümü ve sizleri tebrik ediyorum. İlimizin coğrafi zorluğunun su konusunda getirdiği sıkıntılar, OSKİ marifetiyle gideriliyor. Hedefimiz 2017 yılı sonunda bu sorunları gidermek ve çalışmalarımızı sürdürmek. Amacımız, nüfusunun %95’inin içme suyunu dünya standartlarında kullanan bir il olmak. Kentimizin her tarafının şantiye oluşu, OSKİ’nin kurumsal kimliğinin bir başarısıdır. Devasa depolama alanları, stok alanları ve iş makineleriyle daha önce bataklık olan bu alan, şimdi Genel Müdürlüğün merkezi olmaya namzet ve denize nazır muhteşem bir yer oldu. Bugüne kadar 19 ilçemizde 45 projeyi hayata geçiren OSKİ, 2017'de 90 milyon TL’lik su yatırımı, 860 km içme suyu hattı ve 30 km kanalizasyon hattı yapacak. Tüm ilçelerimizde hızlı bir şekilde bu yapılanmayı sürdüreceğiz” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.