OSKİ ÜNYE’YE 16,5 MİLYONLUK YATIRIM YAPACAK

Yaşam 16.12.2016 - 11:16, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 2426+ kez okundu.
 

OSKİ ÜNYE’YE 16,5 MİLYONLUK YATIRIM YAPACAK

Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (OSKİ) Genel Müdürlüğü, Ünye ilçesine 2017 yılında 16 milyon 500 bin TL’lik yatırım yapacak. OSKİ Genel Müdürlüğü, Ünye Belediyesi Meclis Salonunda 2015 ve 2016 yıllarında hayata geçirilen yatırımlar ile 2017 yılında yapılması planlanan projelerle ilgili bir toplantı yaptı.

Toplantıda yaptığı konuşmada, sürdürülen çalışmalar hakkında bilgiler veren OSKİ Genel Müdürü Fatih Yürük, “Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Enver Yılmaz’ın bilgisi ve koordinatörlüğünde sizlerin bu bölgede su ve kanalizasyon anlamında öncelikli sorunlarını konuşmak için buradayız. Ünye ilçemizde 2015 ve 2016 yıllarında hayata geçirdiğimiz yatırımlar ile 2017’de yapmayı planladığımız projelerimizi sizlerle paylaşmak için bu toplantıyı gerçekleştiriyoruz” dedi.   2017’DE ÜNYE’DE İÇME SUYUNDA YOĞUN BİR ÇALIŞMA GERÇEKLEŞECEK   OSKİ Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanı Nurettin Karagöz tarafından yapılan sunumda, özellikle 2017 yılında yapılması planlanan yatırımlar üzerine fikir alışverişi yapılarak projelerin detayları masaya yatırıldı. 2017’de Ünye ilçe merkezinde içme suyu şebeke ve isale hattının yenileneceği; Yüceler, Güzelyalı, Eski Kızılcakese, Keşköy, İnkur, Yeşilkent, Pelitliyatak, Pınarbaşı, Kaledibi ve Kadılar Mahallesi başta olmak üzere birçok noktada içme suyu şebeke ve isale hattının yapılacağının bilgisi verildi. Bu doğrultuda Ünye’ye 2017 yılında 16 milyon 565 bin TL’lik bütçenin ayrıldığı belirtildi.   YATIRIMLARIMIZ BÜYÜKŞEHİRLE BİRLİKTE ARTIYOR   Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar ise, “Ordu’nun Büyükşehir olmasıyla birlikte yatırımlarının gözle görülür şekilde arttığını” söyledi. Başkan Çamyar, Ordu Büyükşehir Belediyesiyle koordinasyonlu bir şekilde çalıştıklarını belirterek başta Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz olmak üzere, emeği geçen herkese teşekkür etti.
Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (OSKİ) Genel Müdürlüğü, Ünye ilçesine 2017 yılında 16 milyon 500 bin TL’lik yatırım yapacak. OSKİ Genel Müdürlüğü, Ünye Belediyesi Meclis Salonunda 2015 ve 2016 yıllarında hayata geçirilen yatırımlar ile 2017 yılında yapılması planlanan projelerle ilgili bir toplantı yaptı.
Toplantıda yaptığı konuşmada, sürdürülen çalışmalar hakkında bilgiler veren OSKİ Genel Müdürü Fatih Yürük, “Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Enver Yılmaz’ın bilgisi ve koordinatörlüğünde sizlerin bu bölgede su ve kanalizasyon anlamında öncelikli sorunlarını konuşmak için buradayız. Ünye ilçemizde 2015 ve 2016 yıllarında hayata geçirdiğimiz yatırımlar ile 2017’de yapmayı planladığımız projelerimizi sizlerle paylaşmak için bu toplantıyı gerçekleştiriyoruz” dedi.
 
2017’DE ÜNYE’DE İÇME SUYUNDA YOĞUN BİR ÇALIŞMA GERÇEKLEŞECEK
 
OSKİ Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanı Nurettin Karagöz tarafından yapılan sunumda, özellikle 2017 yılında yapılması planlanan yatırımlar üzerine fikir alışverişi yapılarak projelerin detayları masaya yatırıldı. 2017’de Ünye ilçe merkezinde içme suyu şebeke ve isale hattının yenileneceği; Yüceler, Güzelyalı, Eski Kızılcakese, Keşköy, İnkur, Yeşilkent, Pelitliyatak, Pınarbaşı, Kaledibi ve Kadılar Mahallesi başta olmak üzere birçok noktada içme suyu şebeke ve isale hattının yapılacağının bilgisi verildi. Bu doğrultuda Ünye’ye 2017 yılında 16 milyon 565 bin TL’lik bütçenin ayrıldığı belirtildi.
 
YATIRIMLARIMIZ BÜYÜKŞEHİRLE BİRLİKTE ARTIYOR
 
Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar ise, “Ordu’nun Büyükşehir olmasıyla birlikte yatırımlarının gözle görülür şekilde arttığını” söyledi. Başkan Çamyar, Ordu Büyükşehir Belediyesiyle koordinasyonlu bir şekilde çalıştıklarını belirterek başta Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz olmak üzere, emeği geçen herkese teşekkür etti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.