OTSO YENİ MECLİSİ İLK KEZ TOPLANDI

Yaşam 27.04.2018 - 06:16, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3919+ kez okundu.
 

OTSO YENİ MECLİSİ İLK KEZ TOPLANDI

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası Nisan ayı Meclis Toplantısını Gerçekleştirdi.

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası Nisan ayı Meclis Toplantısı, oda meclis salonunda Yönetim Kurulu Başkanı Servet Şahin ve Meclis üyelerinin katılımları ile Meclis Başkanı Levent Yıldırım Başkanlığında gerçekleşti. Ticaret ve Sanayi Odası Nisan ayı meclis toplantısı gündem maddeleri meclis tarafından oylanırken, Ticaret ve Sanayi Odası Hesapları İnceleme Komisyonluğuna meclis tarafından oylanarak İsa Yazıcı, Yüksel Aksu ve Olgun Ocak getirildi.
Ordu Ticaret ve Sanayi Odası Nisan ayı Meclis Toplantısını Gerçekleştirdi.

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası Nisan ayı Meclis Toplantısı, oda meclis salonunda Yönetim Kurulu Başkanı Servet Şahin ve Meclis üyelerinin katılımları ile Meclis Başkanı Levent Yıldırım Başkanlığında gerçekleşti.

Ticaret ve Sanayi Odası Nisan ayı meclis toplantısı gündem maddeleri meclis tarafından oylanırken, Ticaret ve Sanayi Odası Hesapları İnceleme Komisyonluğuna meclis tarafından oylanarak İsa Yazıcı, Yüksel Aksu ve Olgun Ocak getirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.