OYUNA İLGİ YOĞUN OLDU

28.01.2020 - 07:48, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3179+ kez okundu.
 

OYUNA İLGİ YOĞUN OLDU

Altınordu Belediyesi’nin çocuklara karne hediyesi olan ‘Sevimli Dostlar’ adlı tiyatro oyunu, minik öğrencilere unutulmaz bir gün yaşattı.

Altınordu Belediyesi’nin çocuklara karne hediyesi olan ‘Sevimli Dostlar’ adlı tiyatro oyunu, minik öğrencilere unutulmaz bir gün yaşattı. ‘İnsana Hizmet ve Hürmet Eden Belediyecilik’ anlayışı ile çalışmalarını sürdüren Altınordu Belediyesi kültür-sanat etkinliklerine de devam ediyor. Bu kapsamda projeler üreten Altınordu Belediyesi çocuklara karne hediyesi olarak hazırladığı “Sevimli Dostlar” adlı çocuk oyununu izleyici ile buluşturdu. Ordu Kültür ve Sanat Merkezinde (OKSM) düzenlenen etkinliğe Altınordu Belediye Başkan Yardımcıları, birim müdürleri, çocuklar ve aileleri katıldı. Çocukların ve ailelerinin yoğun ilgi gösterdiği ‘Sevimli Dostlar’ adlı tiyatro oyunu minik öğrencilerin beğenisini topladı. Müzikli olması dolayısıyla seyircilerin de eşlik ettiği oyunda çocuklar doyasıya eğlendi. ÇOCUKLARDAN VE AİLELERDEN BAŞKAN TÖREN’E TEŞEKKÜR Oyunun ardından duygu ve düşüncelerini dile getiren çocuklar ve aileleri yapılan etkinliğin son derece güzel olduğunu belirttiler. Yarıyıl tatilinde çocukları ile birlikte farklı bir etkinlik yaşadıklarını ifade eden aileler, programın hazırlanması dolayısıyla Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören’e teşekkür ettiler. İki seans halinde sahnelenen ve ilgilinin son derece yoğun olduğu etkinlik, hatıra fotoğrafının çekilmesinin ardından sona erdi.
Altınordu Belediyesi’nin çocuklara karne hediyesi olan ‘Sevimli Dostlar’ adlı tiyatro oyunu, minik öğrencilere unutulmaz bir gün yaşattı.

Altınordu Belediyesi’nin çocuklara karne hediyesi olan ‘Sevimli Dostlar’ adlı tiyatro oyunu, minik öğrencilere unutulmaz bir gün yaşattı.

‘İnsana Hizmet ve Hürmet Eden Belediyecilik’ anlayışı ile çalışmalarını sürdüren Altınordu Belediyesi kültür-sanat etkinliklerine de devam ediyor. Bu kapsamda projeler üreten Altınordu Belediyesi çocuklara karne hediyesi olarak hazırladığı “Sevimli Dostlar” adlı çocuk oyununu izleyici ile buluşturdu. Ordu Kültür ve Sanat Merkezinde (OKSM) düzenlenen etkinliğe Altınordu Belediye Başkan Yardımcıları, birim müdürleri, çocuklar ve aileleri katıldı.

Çocukların ve ailelerinin yoğun ilgi gösterdiği ‘Sevimli Dostlar’ adlı tiyatro oyunu minik öğrencilerin beğenisini topladı. Müzikli olması dolayısıyla seyircilerin de eşlik ettiği oyunda çocuklar doyasıya eğlendi.

ÇOCUKLARDAN VE AİLELERDEN BAŞKAN TÖREN’E TEŞEKKÜR

Oyunun ardından duygu ve düşüncelerini dile getiren çocuklar ve aileleri yapılan etkinliğin son derece güzel olduğunu belirttiler. Yarıyıl tatilinde çocukları ile birlikte farklı bir etkinlik yaşadıklarını ifade eden aileler, programın hazırlanması dolayısıyla Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören’e teşekkür ettiler.

İki seans halinde sahnelenen ve ilgilinin son derece yoğun olduğu etkinlik, hatıra fotoğrafının çekilmesinin ardından sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.