ÖZEL ÖĞRENCİLERE SPOR MALZEMESİ

Spor 22.10.2020 - 00:26, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 1658+ kez okundu.
 

ÖZEL ÖĞRENCİLERE SPOR MALZEMESİ

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından “Mutlu Çarşamba” etkinlikleri kapsamında Ordu’da Özel Öğrencilere Spor Malzemesi desteği sağlandı.

 Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından “Mutlu Çarşamba” etkinlikleri kapsamında Ordu’da Özel Öğrencilere Spor Malzemesi desteği sağlandı. Adil Karlıbel Özel Eğitim Meslek Okulunda eğitim gören otistik ve down sendromlu öğrencilere Basketbol, Futbol ve Voleybol topu, Badminton seti, elektronik dart, masa tenisi raket ve topları, atlama ipi, voleybol filesi vb spor malzemeleri verildi. Adil Karlıbel Özel Eğitim Meslek Okulunda yapılan “Mutlu Çarşamba” etkinliğine Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç, Birçok Eğitim Kurumunun ve Okulun yapılması İçin arsa bağışlayan Hayırsever İş Adamı Ergin Karlıbel, Altınordu İlçe Milli Eğitim Müdürü Onur Bekyürek, İşadamı Levent Karlıbel, Okul Müdürü Mustafa Akkoz ve öğretmenler katıldı. Öğrencilerle yakından ilgilenen Hayırsever işadamı Ergin Karlıbel eğitime desteklerimiz devam edecek, özellikle özel çocuklarımızın eğitimi çok önemli onlar İçin katkı sunmaya devam edeceğiz dedi.  Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç yaptığı açıklamada “Gençlik ve Spor Bakanlığımızın desteği ile özel çocuklarımıza destek olmaya devam edeceğiz, onlar sadece anne babalara değil hepimize Allah tarafından verilmiş emanetler. Bakanlığımızın “Mutlu Çarşamba” etkinlikleri kapsamında onlara sürekli etkinlikler düzenliyoruz. Desteklerinden dolayı başta Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na, Valimiz Sayın Tuncay Sonel’e ve Hayırsever iş İnsanı Sayın Ergin Karlıbel’e teşekkür ederim” dedi.  
Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından “Mutlu Çarşamba” etkinlikleri kapsamında Ordu’da Özel Öğrencilere Spor Malzemesi desteği sağlandı.

 Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından “Mutlu Çarşamba” etkinlikleri kapsamında Ordu’da Özel Öğrencilere Spor Malzemesi desteği sağlandı.

Adil Karlıbel Özel Eğitim Meslek Okulunda eğitim gören otistik ve down sendromlu öğrencilere Basketbol, Futbol ve Voleybol topu, Badminton seti, elektronik dart, masa tenisi raket ve topları, atlama ipi, voleybol filesi vb spor malzemeleri verildi.

Adil Karlıbel Özel Eğitim Meslek Okulunda yapılan “Mutlu Çarşamba” etkinliğine Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç, Birçok Eğitim Kurumunun ve Okulun yapılması İçin arsa bağışlayan Hayırsever İş Adamı Ergin Karlıbel, Altınordu İlçe Milli Eğitim Müdürü Onur Bekyürek, İşadamı Levent Karlıbel, Okul Müdürü Mustafa Akkoz ve öğretmenler katıldı.

Öğrencilerle yakından ilgilenen Hayırsever işadamı Ergin Karlıbel eğitime desteklerimiz devam edecek, özellikle özel çocuklarımızın eğitimi çok önemli onlar İçin katkı sunmaya devam edeceğiz dedi.

 Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç yaptığı açıklamada “Gençlik ve Spor Bakanlığımızın desteği ile özel çocuklarımıza destek olmaya devam edeceğiz, onlar sadece anne babalara değil hepimize Allah tarafından verilmiş emanetler. Bakanlığımızın “Mutlu Çarşamba” etkinlikleri kapsamında onlara sürekli etkinlikler düzenliyoruz. Desteklerinden dolayı başta Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na, Valimiz Sayın Tuncay Sonel’e ve Hayırsever iş İnsanı Sayın Ergin Karlıbel’e teşekkür ederim” dedi.


 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.