PALYAÇO TAK TAK MİNİKLERİ SEVİNDİRMEYE DEVAM EDİYOR…

Gündem 18.10.2019 - 22:09, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3054+ kez okundu.
 

PALYAÇO TAK TAK MİNİKLERİ SEVİNDİRMEYE DEVAM EDİYOR…

10 yıldır palyaçoluk yaparak, miniklerin gönlünü kazanarak sevdiği işi yapan Palyaço Mahmut Emre Fazla, sevmeden ve çaba göstermeden yapılacak bir iş olmadığını söyledi.

10 yıldır palyaçoluk yaparak, miniklerin gönlünü kazanarak sevdiği işi yapan Palyaço Mahmut Emre Fazla, sevmeden ve çaba göstermeden yapılacak bir iş olmadığını söyledi. “Bu işi sadece günlük para kazanmak için yapmasınlar.” Palyaçoluğun, meslekten çok sanat dalı olduğunu söyleyen Palyaço Mahmut Emre Fazla, “ ‘Ben Palyaço Tak Tak.13 yaşından beri tiyatroyla ilgileniyorum. 20’den fazla oyunda oynadım.10 oyun yönettim. 5 çocuk oyunu olmak üzere 10 yıldır da çocukların ve büyüklerin çok sevdiği palyaço tak tak karakteriyle minik dostlarla buluşuyor, onların en güzel ve en özel günlerinin unutulmaz olması için katkıda bulunuyorum.Ben çocukları çok seviyorum .Dünyadaki hiçbir mutluluğu onların gözlerindeki ışığa değişmem. Zaten çocukları sevmezseniz palyaçoluğu yapamazsınız.Ben yaptığım işten zevk alıyorum.Palyaçoluk bir meslek, aslında sanat dalıdır. Günümüzde gelişen organizasyon ve animasyon sektörüyle ayrı bir iş kolu olmuştur.Fakat bu iş kesinlikle sevmeden ,yürek konulmadan, çaba verilmeden yapılacak bir iş değildir. Bu işi yapmak isteyen arkadaşlara tavsiyem, bu işi sadece günlük para kazanmak için yapmasınlar.Yüreklerini, sevgilerini ortaya koysunlar.Yaklaşık 10 yıldır bize yüreklerini açan 400’den fazla organizasyonda bizi misafir eden tüm gönül dostlarıma sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.Sözlerimi,bir nesil palyaço taktakla gülüyor deyip sevgi ve selamlarımı sunuyorum.”dedi.Mert Can Ersoy(ÖZEL HABER)
10 yıldır palyaçoluk yaparak, miniklerin gönlünü kazanarak sevdiği işi yapan Palyaço Mahmut Emre Fazla, sevmeden ve çaba göstermeden yapılacak bir iş olmadığını söyledi.

10 yıldır palyaçoluk yaparak, miniklerin gönlünü kazanarak sevdiği işi yapan Palyaço Mahmut Emre Fazla, sevmeden ve çaba göstermeden yapılacak bir iş olmadığını söyledi.

“Bu işi sadece günlük para kazanmak için yapmasınlar.”

Palyaçoluğun, meslekten çok sanat dalı olduğunu söyleyen Palyaço Mahmut Emre Fazla, “ ‘Ben Palyaço Tak Tak.13 yaşından beri tiyatroyla ilgileniyorum. 20’den fazla oyunda oynadım.10 oyun yönettim. 5 çocuk oyunu olmak üzere 10 yıldır da çocukların ve büyüklerin çok sevdiği palyaço tak tak karakteriyle minik dostlarla buluşuyor, onların en güzel ve en özel günlerinin unutulmaz olması için katkıda bulunuyorum.Ben çocukları çok seviyorum .Dünyadaki hiçbir mutluluğu onların gözlerindeki ışığa değişmem. Zaten çocukları sevmezseniz palyaçoluğu yapamazsınız.Ben yaptığım işten zevk alıyorum.Palyaçoluk bir meslek, aslında sanat dalıdır. Günümüzde gelişen organizasyon ve animasyon sektörüyle ayrı bir iş kolu olmuştur.Fakat bu iş kesinlikle sevmeden ,yürek konulmadan, çaba verilmeden yapılacak bir iş değildir. Bu işi yapmak isteyen arkadaşlara tavsiyem, bu işi sadece günlük para kazanmak için yapmasınlar.Yüreklerini, sevgilerini ortaya koysunlar.Yaklaşık 10 yıldır bize yüreklerini açan 400’den fazla organizasyonda bizi misafir eden tüm gönül dostlarıma sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.Sözlerimi,bir nesil palyaço taktakla gülüyor deyip sevgi ve selamlarımı sunuyorum.”dedi.Mert Can Ersoy(ÖZEL HABER)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.