PAMUK’TAN BAŞKAN YILMAZ’A TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Yaşam 06.02.2017 - 17:12, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3886+ kez okundu.
 

PAMUK’TAN BAŞKAN YILMAZ’A TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Orduspor Kulübü Başkanı Yaşar Pamuk ve yeni yönetim kurulu üyeleri Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’ı ziyaret etti.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’a verdiği desteklerden dolayı teşekkür eden Orduspor Kulübü Başkanı Yaşar Pamuk, “Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız bir önceki sezon transfer tahtasının açılması için kulübümüze ciddi bir maddi destek sağladı. Kendilerine teşekkür ediyorum. Orduspor’un şu anki şartları zor olsa da, yaşaması için birlik ve beraberlik içerisinde mücadele etmemiz gerektiğini düşünüyorum. Biz Orduspor’un yaşaması için yeni bir ekip kurduk. Başkanımıza da bizlere verdiği desteklerden dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.   ORDUSPOR’A 1.5 YILDA 1 MİLYON 820 BİN LİRA DESTEK   Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz ise, Orduspor’a her zaman büyük destekler verdiklerini söyledi. Başkan Yılmaz, “ Öncelikle yeni yönetim kuruluna görevlerinde başarılar diliyorum. Orduspor’a geçtiğimiz sezon 1 milyon 370 bin lira maddi destek sağladık. Bu Orduspor tarihinde bir belediye başkanının içinde bulunduğu organizasyonla verilen en büyük maddi destektir. Her daim yanında olduğumuz Ordusporumuza geçen haftalarda ise, 50 bin TL'si basketbol takımına verilmek suretiyle Devlet, Hükümet ve Belediye katkısıyla 450 bin TL gönderildi. Herkesin bildiği gibi Orduspor çok ciddi bir borç yükü altında. Biz üzerimize düşen her türlü fedakarlığı yapıyoruz, yapmaya da devam ediyoruz. Ben tekrar Orduspor Kulübü’nün yeni yönetimine başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.
Orduspor Kulübü Başkanı Yaşar Pamuk ve yeni yönetim kurulu üyeleri Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’ı ziyaret etti.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’a verdiği desteklerden dolayı teşekkür eden Orduspor Kulübü Başkanı Yaşar Pamuk, “Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız bir önceki sezon transfer tahtasının açılması için kulübümüze ciddi bir maddi destek sağladı. Kendilerine teşekkür ediyorum. Orduspor’un şu anki şartları zor olsa da, yaşaması için birlik ve beraberlik içerisinde mücadele etmemiz gerektiğini düşünüyorum. Biz Orduspor’un yaşaması için yeni bir ekip kurduk. Başkanımıza da bizlere verdiği desteklerden dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

ORDUSPOR’A 1.5 YILDA 1 MİLYON 820 BİN LİRA DESTEK

 

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz ise, Orduspor’a her zaman büyük destekler verdiklerini söyledi. Başkan Yılmaz, “ Öncelikle yeni yönetim kuruluna görevlerinde başarılar diliyorum. Orduspor’a geçtiğimiz sezon 1 milyon 370 bin lira maddi destek sağladık. Bu Orduspor tarihinde bir belediye başkanının içinde bulunduğu organizasyonla verilen en büyük maddi destektir. Her daim yanında olduğumuz Ordusporumuza geçen haftalarda ise, 50 bin TL'si basketbol takımına verilmek suretiyle Devlet, Hükümet ve Belediye katkısıyla 450 bin TL gönderildi. Herkesin bildiği gibi Orduspor çok ciddi bir borç yükü altında. Biz üzerimize düşen her türlü fedakarlığı yapıyoruz, yapmaya da devam ediyoruz. Ben tekrar Orduspor Kulübü’nün yeni yönetimine başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.