PAZARCILARA SOĞUK LİMONATA İKRAMI

Gündem 13.07.2020 - 00:25, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3681+ kez okundu.
 

PAZARCILARA SOĞUK LİMONATA İKRAMI

Geleneksel Doğal Köy Pazarı’na gelen üreticiler ve alış-veriş yapan vatandaşlar sıcak yaz günlerinde Altınordu Belediyesi’nin limonata ikramıyla serinliyor.

Geleneksel Doğal Köy Pazarı’na gelen üreticiler ve alış-veriş yapan vatandaşlar sıcak yaz günlerinde Altınordu Belediyesi’nin limonata ikramıyla serinliyor. Denetimlerinde artırıldığı Pazar yerinde Altınordu Belediyesi Zabıta ekiplerince ateş ölçümü ve maske dağıtımı gerçekleştiriliyor. Geçtiğimiz aylarda Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören’in talimatlarıyla yenilenen haliyle modern bir görünüme kavuşan ve birçoğu da 65 yaş üstü eli öpülesi annelerimiz olan üreticilerimizin kendi alın teriyle ürettikleri ürünlerini sattığı 'Doğal Köy Pazarı' Koronavirus pandemisi döneminde alınan tedbirler çerçevesinde faaliyetlerine ara vermek durumunda kalmıştı. PANDEMİ SÜRECİNDE ÜRETİCİLERİN ÜRÜNLERİ KAPILARINDA SATIN ALINARAK İHTİYAÇ SAHİPLERİNE DAĞITILDI Altınordu Belediyesi de bu ara dönemde başlattığı çalışmayla üreticilerin ürünlerini kapılarında bedelini ödeyip satın alarak ihtiyaç sahiplerine yine kapılarında ücretsiz bir şekilde dağıttı. Altınordu Belediyesi bu çalışmayla salgın sürecinin ekonomik etkilerini en aza indirgeyerek üreticilerin ürünlerini değerlendirmelerine ve aile ekonomilerine katkı vermelerini sağladı. TOPLUM SAĞLIĞI İÇİN DENETİMLERE ÖNEM VERİLİYOR Yeni normal dönem ile birlikte kapılarını yeniden açan Geleneksel Doğal Köy Pazarı’nda üreticilerin ve alış-veriş yapan vatandaşların sağlığının korunması amacıyla Altınordu Belediyesi tarafından denetimler artırıldı. Covid-19 pandemisi dolayısıyla alınan tedbirler kapsamında Altınordu Belediyesi zabıta ekiplerince pazar girişinde ateş ölçümü yapılırken üreticilere ve pazara gelen vatandaşlara da maske dağıtımı gerçekleştiriliyor. KIŞIN ÇAY, OSMANLI ŞERBETİ VE ISITICI, YAZ AYLARINDA İSE SOĞUK LİMONATA Altınordu Belediyesi sıcak yaz günlerinde üreticiler için bir uygulama daha başlattı. Pazara gelerek ürünlerini satan üreticilere ve alış-veriş yapan vatandaşlara soğuk limonata ikramı yapıldı. Altınordu Belediyesi kış aylarında da benzer bir uygulamaya imza atmış Geleneksel Doğal Köy Pazarı’na gelen üreticilere ve vatandaşlara çay, Osmanlı şerbeti ve ısıtıcı hizmeti sunmuştu. PAZARCILAR VE VATANDAŞLAR YAPILAN UYGULAMALARDAN VE ALINAN TEDBİRLERDEN MEMNUN Altınordu Belediyesi’nin limonata ikramını ve alınan Koronavirüs tedbirlerini değerlendiren vatandaşlar uygulamalardan memnun olduklarını belirttiler. Yaz aylarında sıcaklarını kedilerini etkilediğini ifade eden pazarcılara ikram edilen limonatalarla serinlediklerini vurguladılar. Üreticiler ayrıca pazarın yenilenen hali başta olmak üzere yapılan tüm çalışmalar dolayısıyla Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören’e teşekkürlerini ilettiler.
Geleneksel Doğal Köy Pazarı’na gelen üreticiler ve alış-veriş yapan vatandaşlar sıcak yaz günlerinde Altınordu Belediyesi’nin limonata ikramıyla serinliyor.

Geleneksel Doğal Köy Pazarı’na gelen üreticiler ve alış-veriş yapan vatandaşlar sıcak yaz günlerinde Altınordu Belediyesi’nin limonata ikramıyla serinliyor. Denetimlerinde artırıldığı Pazar yerinde Altınordu Belediyesi Zabıta ekiplerince ateş ölçümü ve maske dağıtımı gerçekleştiriliyor.

Geçtiğimiz aylarda Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören’in talimatlarıyla yenilenen haliyle modern bir görünüme kavuşan ve birçoğu da 65 yaş üstü eli öpülesi annelerimiz olan üreticilerimizin kendi alın teriyle ürettikleri ürünlerini sattığı 'Doğal Köy Pazarı' Koronavirus pandemisi döneminde alınan tedbirler çerçevesinde faaliyetlerine ara vermek durumunda kalmıştı.

PANDEMİ SÜRECİNDE ÜRETİCİLERİN ÜRÜNLERİ KAPILARINDA SATIN ALINARAK İHTİYAÇ SAHİPLERİNE DAĞITILDI

Altınordu Belediyesi de bu ara dönemde başlattığı çalışmayla üreticilerin ürünlerini kapılarında bedelini ödeyip satın alarak ihtiyaç sahiplerine yine kapılarında ücretsiz bir şekilde dağıttı. Altınordu Belediyesi bu çalışmayla salgın sürecinin ekonomik etkilerini en aza indirgeyerek üreticilerin ürünlerini değerlendirmelerine ve aile ekonomilerine katkı vermelerini sağladı.

TOPLUM SAĞLIĞI İÇİN DENETİMLERE ÖNEM VERİLİYOR

Yeni normal dönem ile birlikte kapılarını yeniden açan Geleneksel Doğal Köy Pazarı’nda üreticilerin ve alış-veriş yapan vatandaşların sağlığının korunması amacıyla Altınordu Belediyesi tarafından denetimler artırıldı. Covid-19 pandemisi dolayısıyla alınan tedbirler kapsamında Altınordu Belediyesi zabıta ekiplerince pazar girişinde ateş ölçümü yapılırken üreticilere ve pazara gelen vatandaşlara da maske dağıtımı gerçekleştiriliyor.

KIŞIN ÇAY, OSMANLI ŞERBETİ VE ISITICI, YAZ AYLARINDA İSE SOĞUK LİMONATA

Altınordu Belediyesi sıcak yaz günlerinde üreticiler için bir uygulama daha başlattı. Pazara gelerek ürünlerini satan üreticilere ve alış-veriş yapan vatandaşlara soğuk limonata ikramı yapıldı. Altınordu Belediyesi kış aylarında da benzer bir uygulamaya imza atmış Geleneksel Doğal Köy Pazarı’na gelen üreticilere ve vatandaşlara çay, Osmanlı şerbeti ve ısıtıcı hizmeti sunmuştu.

PAZARCILAR VE VATANDAŞLAR YAPILAN UYGULAMALARDAN VE ALINAN TEDBİRLERDEN MEMNUN

Altınordu Belediyesi’nin limonata ikramını ve alınan Koronavirüs tedbirlerini değerlendiren vatandaşlar uygulamalardan memnun olduklarını belirttiler. Yaz aylarında sıcaklarını kedilerini etkilediğini ifade eden pazarcılara ikram edilen limonatalarla serinlediklerini vurguladılar. Üreticiler ayrıca pazarın yenilenen hali başta olmak üzere yapılan tüm çalışmalar dolayısıyla Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören’e teşekkürlerini ilettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.