PAZARTESİ PAZARI MODERNLEŞİYOR

Gündem 03.03.2017 - 17:29, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3895+ kez okundu.
 

PAZARTESİ PAZARI MODERNLEŞİYOR

Altınordu Belediyesi Mart Ayı Olağan Meclis toplantısını gerçekleştirildi.

Altınordu Belediyesi Mart Ayı Olağan Meclis toplantısını gerçekleştirildi. Altınordu Belediyesi Meclis toplantı salonunda Belediye Başkanı Engin Tekintaş Başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya AK Parti, CHP ve MHP’li meclis üyeleri katıldı. “PAZARTESİ PAZARI YENİLENİYOR” Gerçekleştirilen meclis toplantısında, meclis üyelerine yapılan ve yapılacak olan çalışmalar ile ilgili bilgi veren Başkan Engin Tekintaş, Bucak Mahallesinde bulunan ve kullanıma uygun olmayan pazartesi pazar’ının yıkılarak yeni bir proje ile kısa zaman için de milletin hizmetine sunulacağını söyledi. Belediye Başkanı Engin Tekintaş, açıklamasında şunlara yer verdi. “Belediye olarak ilçemizin gelişmesi için çalışmalarımıza devam ediyoruz. İlçemizin en büyük mahallelerinden olan Bucak Mahallesi’nde bulunan pazartesi pazarını yeni bir proje ile mahallemize yakışır hale getireceğiz. Şu an sadece pazar esnaflarımızın kullandığı bu alan yeni projemiz ile hem mahalleye yeni bir değer katacak, hem de yeni iş sahaları açılmış olacak. Yeni yapacağımız projede, Pazar esnafımız dahil olmak üzere, Düğün salonları, Toplantı salonu, İş Yerleri, iki katlı yer altında otopark, kafeteryalar, Mahalle muhtarlığı olacak. Bunlar haricinde bu alan hem mahallemize yakışır bir düzenleme ile park ve gezi alanı olacak” “KİMSE MAĞDUR OLMAYACAK” Yapılacak yeni proje ile hiçbir esnafın mağdur olamayacağını sözlerine ekleyen Başkan Engin Tekintaş, “Bucak mahallesinde yapacağımız çok amaçlı yeni tesis için önceliğimiz bu alanda faaliyet gösteren esnaf kardeşlerimiz mağdur etmemek. Öncelikle yapacağımız yeni projemizi esnaflarımız ile paylaşacağız. Onlara buraya yapacağımız yeni tesisi anlatacağız. Yapacağımız bu projede kimseyi mağdur olmayacak. Geçmişte yapılan bir yanlışı biz düzelterek milletimize ve ilçemize yakışır bir modern yapıyı ilçemize kazandırmak. İnanıyorum ki bu proje hayata geçtiğinde geçmişte ne kadar büyük bir yanlış yapıldığının herkes farkına varmış olacaktır” şeklinde konuştu. Altınordu Belediyesi Mart ayı toplantısı daha sonra Müdürlüklerden gelen yazıların görüşülmesi ile sona erdi.
Altınordu Belediyesi Mart Ayı Olağan Meclis toplantısını gerçekleştirildi.

Altınordu Belediyesi Mart Ayı Olağan Meclis toplantısını gerçekleştirildi.

Altınordu Belediyesi Meclis toplantı salonunda Belediye Başkanı Engin Tekintaş Başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya AK Parti, CHP ve MHP’li meclis üyeleri katıldı.

“PAZARTESİ PAZARI YENİLENİYOR”

Gerçekleştirilen meclis toplantısında, meclis üyelerine yapılan ve yapılacak olan çalışmalar ile ilgili bilgi veren Başkan Engin Tekintaş, Bucak Mahallesinde bulunan ve kullanıma uygun olmayan pazartesi pazar’ının yıkılarak yeni bir proje ile kısa zaman için de milletin hizmetine sunulacağını söyledi. Belediye Başkanı Engin Tekintaş, açıklamasında şunlara yer verdi.

“Belediye olarak ilçemizin gelişmesi için çalışmalarımıza devam ediyoruz. İlçemizin en büyük mahallelerinden olan Bucak Mahallesi’nde bulunan pazartesi pazarını yeni bir proje ile mahallemize yakışır hale getireceğiz. Şu an sadece pazar esnaflarımızın kullandığı bu alan yeni projemiz ile hem mahalleye yeni bir değer katacak, hem de yeni iş sahaları açılmış olacak. Yeni yapacağımız projede, Pazar esnafımız dahil olmak üzere, Düğün salonları, Toplantı salonu, İş Yerleri, iki katlı yer altında otopark, kafeteryalar, Mahalle muhtarlığı olacak. Bunlar haricinde bu alan hem mahallemize yakışır bir düzenleme ile park ve gezi alanı olacak”

“KİMSE MAĞDUR OLMAYACAK”

Yapılacak yeni proje ile hiçbir esnafın mağdur olamayacağını sözlerine ekleyen Başkan Engin Tekintaş, “Bucak mahallesinde yapacağımız çok amaçlı yeni tesis için önceliğimiz bu alanda faaliyet gösteren esnaf kardeşlerimiz mağdur etmemek. Öncelikle yapacağımız yeni projemizi esnaflarımız ile paylaşacağız. Onlara buraya yapacağımız yeni tesisi anlatacağız. Yapacağımız bu projede kimseyi mağdur olmayacak. Geçmişte yapılan bir yanlışı biz düzelterek milletimize ve ilçemize yakışır bir modern yapıyı ilçemize kazandırmak. İnanıyorum ki bu proje hayata geçtiğinde geçmişte ne kadar büyük bir yanlış yapıldığının herkes farkına varmış olacaktır” şeklinde konuştu.

Altınordu Belediyesi Mart ayı toplantısı daha sonra Müdürlüklerden gelen yazıların görüşülmesi ile sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.