PEHLİVANLAR ORDU'DA MİNDERE ÇIKACAK

Spor 15.03.2019 - 13:00, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 2895+ kez okundu.
 

PEHLİVANLAR ORDU'DA MİNDERE ÇIKACAK

Türkiye Güreş Federasyonu 2019 yılı faaliyet programında yer alan Yıldızlar Serbest Güreş Türkiye Şampiyonası 21-24 Mart 2019 tarihleri arasında Ordu’da yapılacak.

Türkiye Güreş Federasyonu 2019 yılı faaliyet programında yer alan Yıldızlar Serbest Güreş Türkiye Şampiyonası 21-24 Mart 2019 tarihleri arasında Ordu’da yapılacak. Ordu’da önemli organizasyonların yapıldığını belirten Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç, Ordu’da düzenlenen sportif faaliyetler her geçen gün artıyor özellikle son üç yılda olduğu gibi 2019 yılında da büyük organizasyonlara ev sahipliği yapmaya devam edeceğiz. Özellikle Salonlarımızın bakımlı olması, Ordu-Giresun Havalimanı’nın açılması, personelimizin çalışkanlığı, Başta Valiliğimizin, Büyükşehir Belediyemizin, Kaymakamlarımızın, ilçe Belediye Başkanlarımızın ve Kurum Müdürlerimizin beraber spor organizasyonlarına destek vermesi ile ilimizde spor ivme kazandı. 500 KİŞİ KATILACAK  Yıldızlar Serbest Güreş Türkiye Şampiyonası hakkında konuşan Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç, 21-24 Mart 2019 tarihleri arasında Ordu’da Türkiye Güreş Şampiyonası yapılacak. İlimizde gerçekleştirilecek olan şampiyonaya 40 ilden 300 sporcu, hakem, idareci ve antrenör olmak üzere toplam 500 kişi katılacak.  Bu şampiyona ilimiz için çok önemli, çünkü ilimizde güreş en çok sevilen spor dallarından biri. 11 İlçemizde 1500 tane pehlivanımız mindere çıkıp antrenman yapıyor. Bu şampiyona güreşçilerimizin sayısının artmasına şüphesiz vesile olacaktır. Musa Aydın Ordu güreşine sürekli destek oluyor Mustafa Genç, ayrıca Türkiye Güreş Federasyonu Başkanımız Sayın Musa Aydın Ordu güreşine sürekli destek oluyor. İlimizde üç yıl içinde üç Türkiye Şampiyonası, 2 grup şampiyonası düzenledi. 2019 yılınıda boş geçmeyip yeni bir şampiyonayı daha ilimize verdi. Ayrıca üç yıldır üst üste ilimizde spor yapan tüm güreşçilerimize malzeme desteği, ilçelerimize güreş minderi desteğinde de bulundu. Özellikle Büyükler Türkiye Serbest Güreş Şampiyonasını Ordu da yapması bizleri çok mutlu etmişti. Bu büyük organizasyonu ilimize veren Federasyon Başkanımız Sayın Musa Aydın’a Ordumuz adına teşekkür ederim.  Hedefimiz 2019 yılında 20 bin sporcuyu Ordu da ağırlamak. Federasyonların Önümüzdeki günlerde 2019 yılı faaliyet programları netleştikçe yeni organizasyonların müjdesini vereceğiz inşallah. Şampiyona Başpehlivan Recep Kara Spor Salonunda yapılacak Genç bu önemli organizasyon ilimizin medarı iftarı Kırkpınar Başpehlivanımız Recep Kara’nın adını taşıyan spor Salonumuzda yapmayı planlıyoruz. Ayrıca Ordu güreşine başarıları İle gurur kazandırmış güreşçilerimizi şampiyonanın açılışına Onur konuğu olarak davet edeceğiz” dedi. 
Türkiye Güreş Federasyonu 2019 yılı faaliyet programında yer alan Yıldızlar Serbest Güreş Türkiye Şampiyonası 21-24 Mart 2019 tarihleri arasında Ordu’da yapılacak.

Türkiye Güreş Federasyonu 2019 yılı faaliyet programında yer alan Yıldızlar Serbest Güreş Türkiye Şampiyonası 21-24 Mart 2019 tarihleri arasında Ordu’da yapılacak.
Ordu’da önemli organizasyonların yapıldığını belirten Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç, Ordu’da düzenlenen sportif faaliyetler her geçen gün artıyor özellikle son üç yılda olduğu gibi 2019 yılında da büyük organizasyonlara ev sahipliği yapmaya devam edeceğiz. Özellikle Salonlarımızın bakımlı olması, Ordu-Giresun Havalimanı’nın açılması, personelimizin çalışkanlığı, Başta Valiliğimizin, Büyükşehir Belediyemizin, Kaymakamlarımızın, ilçe Belediye Başkanlarımızın ve Kurum Müdürlerimizin beraber spor organizasyonlarına destek vermesi ile ilimizde spor ivme kazandı.
500 KİŞİ KATILACAK
 Yıldızlar Serbest Güreş Türkiye Şampiyonası hakkında konuşan Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç, 21-24 Mart 2019 tarihleri arasında Ordu’da Türkiye Güreş Şampiyonası yapılacak. İlimizde gerçekleştirilecek olan şampiyonaya 40 ilden 300 sporcu, hakem, idareci ve antrenör olmak üzere toplam 500 kişi katılacak.
 Bu şampiyona ilimiz için çok önemli, çünkü ilimizde güreş en çok sevilen spor dallarından biri. 11 İlçemizde 1500 tane pehlivanımız mindere çıkıp antrenman yapıyor. Bu şampiyona güreşçilerimizin sayısının artmasına şüphesiz vesile olacaktır.
Musa Aydın Ordu güreşine sürekli destek oluyor
Mustafa Genç, ayrıca Türkiye Güreş Federasyonu Başkanımız Sayın Musa Aydın Ordu güreşine sürekli destek oluyor. İlimizde üç yıl içinde üç Türkiye Şampiyonası, 2 grup şampiyonası düzenledi. 2019 yılınıda boş geçmeyip yeni bir şampiyonayı daha ilimize verdi. Ayrıca üç yıldır üst üste ilimizde spor yapan tüm güreşçilerimize malzeme desteği, ilçelerimize güreş minderi desteğinde de bulundu. Özellikle Büyükler Türkiye Serbest Güreş Şampiyonasını Ordu da yapması bizleri çok mutlu etmişti. Bu büyük organizasyonu ilimize veren Federasyon Başkanımız Sayın Musa Aydın’a Ordumuz adına teşekkür ederim. 
Hedefimiz 2019 yılında 20 bin sporcuyu Ordu da ağırlamak. Federasyonların Önümüzdeki günlerde 2019 yılı faaliyet programları netleştikçe yeni organizasyonların müjdesini vereceğiz inşallah.
Şampiyona Başpehlivan Recep Kara Spor Salonunda yapılacak
Genç bu önemli organizasyon ilimizin medarı iftarı Kırkpınar Başpehlivanımız Recep Kara’nın adını taşıyan spor Salonumuzda yapmayı planlıyoruz. Ayrıca Ordu güreşine başarıları İle gurur kazandırmış güreşçilerimizi şampiyonanın açılışına Onur konuğu olarak davet edeceğiz” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.