PROGRAM BELLi OLDU

Gündem 27.08.2019 - 13:45, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3080+ kez okundu.
 

PROGRAM BELLi OLDU

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 97. Yıldönümü, Ordu Valiliğince hazırlanan program kapsamında kutlanacak.

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 97. Yıldönümü, Ordu Valiliğince hazırlanan program kapsamında kutlanacak. Kutlama Programı, 30 Ağustos 2019 Cuma günü saat 09.00’da, Atatürk Anıtı’nda yapılacak çelenk sunma töreni ile başlayacak. Saat 09.20’de, Valilik Makamında Ordu Valisi Seddar Yavuz ve Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in tebrikleri kabulü ile devam edecek kutlama programı, saat 10.00’da, Ordu Lisesi önündeki tören alanında yapılacak kutlama programı ile devam edecek. 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 97. yıldönümü kutlama programı, aynı gün saat 19.30’da, Ordu Kültür Sanat Merkezi(OKSM)’nde, Ordu Valisi Seddar Yavuz ve eşi Selda Yavuz’un evsahipliğinde verilecek resepsiyon ile son bulacak. 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 97. Yıldönümü Kutlama Programı: 30 Ağustos 2019 Cuma 09.00 Çelenk Sunma Töreni Yer: Atatürk Anıtı ·   Çelenk Sunumu ·  Saygı Duruşu · İstiklal Marşı Eşliğinde Bayrağımızın Göndere Çekilmesi 09.20 Tebrikat Töreni Yer: Valilik Makamı ·  Vali ve Büyükşehir Belediye Başkanı Tarafından Tebriklerin Kabulü 10.00 Kutlama Töreni Yer: Ordu Lisesi Önü · Vali ve Büyükşehir Belediye Başkanı Tarafından Halkın Bayramının Kutlanması ·         Saygı Duruşu, İstiklal Marşı · Günün Anlam ve Önemini Belirten Konuşmanın Yapılması · Halk Oyunları Ekibinin Gösterisi ·  Şiirlerin okunması ve ödül töreni. ·  Tören Geçişi 19:30 Resepsiyon Yer: Ordu Kültür Sanat Merkezi NOT   : Havaların yağmurlu olması halinde tören, Protokol mensupları, Jandarma Tören Mangası, Bayrak ve Flama ekibi, diğer görevliler ve halkımızın katılımı ile Başpehlivan Recep KARA Spor Salonunda yapılacaktır. 
30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 97. Yıldönümü, Ordu Valiliğince hazırlanan program kapsamında kutlanacak.

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 97. Yıldönümü, Ordu Valiliğince hazırlanan program kapsamında kutlanacak.
Kutlama Programı, 30 Ağustos 2019 Cuma günü saat 09.00’da, Atatürk Anıtı’nda yapılacak çelenk sunma töreni ile başlayacak. Saat 09.20’de, Valilik Makamında Ordu Valisi Seddar Yavuz ve Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in tebrikleri kabulü ile devam edecek kutlama programı, saat 10.00’da, Ordu Lisesi önündeki tören alanında yapılacak kutlama programı ile devam edecek.
30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 97. yıldönümü kutlama programı, aynı gün saat 19.30’da, Ordu Kültür Sanat Merkezi(OKSM)’nde, Ordu Valisi Seddar Yavuz ve eşi Selda Yavuz’un evsahipliğinde verilecek resepsiyon ile son bulacak.
30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 97. Yıldönümü Kutlama Programı:
30 Ağustos 2019 Cuma
09.00 Çelenk Sunma Töreni
Yer: Atatürk Anıtı
·   Çelenk Sunumu
·  Saygı Duruşu
· İstiklal Marşı Eşliğinde Bayrağımızın Göndere Çekilmesi
09.20 Tebrikat Töreni
Yer: Valilik Makamı
·  Vali ve Büyükşehir Belediye Başkanı Tarafından Tebriklerin Kabulü
10.00 Kutlama Töreni
Yer: Ordu Lisesi Önü
· Vali ve Büyükşehir Belediye Başkanı Tarafından Halkın Bayramının Kutlanması

·         Saygı Duruşu, İstiklal Marşı

· Günün Anlam ve Önemini Belirten Konuşmanın Yapılması
· Halk Oyunları Ekibinin Gösterisi
·  Şiirlerin okunması ve ödül töreni.
·  Tören Geçişi
19:30 Resepsiyon
Yer: Ordu Kültür Sanat Merkezi
NOT   : Havaların yağmurlu olması halinde tören, Protokol mensupları, Jandarma Tören Mangası, Bayrak ve Flama ekibi, diğer görevliler ve halkımızın katılımı ile Başpehlivan Recep KARA Spor Salonunda yapılacaktır. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.