PROJE, CAMİNİN GÜZELLİĞİNE GÜZELLİK KATACAK

Gündem 15.01.2018 - 16:02, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3364+ kez okundu.
 

PROJE, CAMİNİN GÜZELLİĞİNE GÜZELLİK KATACAK

Altınordu ilçesindeki Ulu Camii Meydan Düzenlemesi ve Kapalı Otopark Projesi için ilk kazmayı vuran Büyükşehir Belediyesi, sürdürdüğü çalışmalarda önemli bir mesafe aldı.

Altınordu ilçesindeki Ulu Camii Meydan Düzenlemesi ve Kapalı Otopark Projesi için ilk kazmayı vuran Büyükşehir Belediyesi, sürdürdüğü çalışmalarda önemli bir mesafe aldı. Proje alanında incelemelerde bulunan Başkan Enver Yılmaz, “Çalışmaları aralıksız devam eden projemiz, ilimizin en büyük ve en donanımlı camisinin güzelliğine güzellik katacak” dedi. ZEMİN ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR Toplam 6 bin 277 m2 alan üzerine inşa edilmekte olan projenin tamamlanmasıyla birlikte cami çevresinde dağınık görünüme neden olan otopark eksikliğini giderecek bu güzel eserin ihtişamını gösterecek bir çalışma ortaya koyulacağını söyleyen Başkan Yılmaz, zemin çalışmalarının devam ettiği projeyi yerinde inceledi. 80 ARAÇLIK OTOPARK OLACAK Başkan Enver Yılmaz, 300 gün içerisinde çalışmaları tamamlanacak projeyi hayata geçireceklerini söyleyerek, “Ulu Camii Ordu'muzun en büyük camilerinden biri. Bir süre önce meydan ve yeraltı otoparkı için çalışma başlattığımız cami çevresi; çocuk oyun alanları, kuru havuz, yeşil alanlar, dinlenme alanları ve kamelyalardan oluşacak. 3 bin m2lik kapalı otopark alanında da 80 araçlık otopark bulunacak. Projemiz hayata geçirildiğinde hem çok önemli bir ihtiyacı karşılayacak hem de camimizin güzelliğine güzellik katacak” diye konuştu.  
Altınordu ilçesindeki Ulu Camii Meydan Düzenlemesi ve Kapalı Otopark Projesi için ilk kazmayı vuran Büyükşehir Belediyesi, sürdürdüğü çalışmalarda önemli bir mesafe aldı.

Altınordu ilçesindeki Ulu Camii Meydan Düzenlemesi ve Kapalı Otopark Projesi için ilk kazmayı vuran Büyükşehir Belediyesi, sürdürdüğü çalışmalarda önemli bir mesafe aldı. Proje alanında incelemelerde bulunan Başkan Enver Yılmaz, “Çalışmaları aralıksız devam eden projemiz, ilimizin en büyük ve en donanımlı camisinin güzelliğine güzellik katacak” dedi.

ZEMİN ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Toplam 6 bin 277 m2 alan üzerine inşa edilmekte olan projenin tamamlanmasıyla birlikte cami çevresinde dağınık görünüme neden olan otopark eksikliğini giderecek bu güzel eserin ihtişamını gösterecek bir çalışma ortaya koyulacağını söyleyen Başkan Yılmaz, zemin çalışmalarının devam ettiği projeyi yerinde inceledi.

80 ARAÇLIK OTOPARK OLACAK

Başkan Enver Yılmaz, 300 gün içerisinde çalışmaları tamamlanacak projeyi hayata geçireceklerini söyleyerek, “Ulu Camii Ordu'muzun en büyük camilerinden biri. Bir süre önce meydan ve yeraltı otoparkı için çalışma başlattığımız cami çevresi; çocuk oyun alanları, kuru havuz, yeşil alanlar, dinlenme alanları ve kamelyalardan oluşacak. 3 bin m2lik kapalı otopark alanında da 80 araçlık otopark bulunacak. Projemiz hayata geçirildiğinde hem çok önemli bir ihtiyacı karşılayacak hem de camimizin güzelliğine güzellik katacak” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.