PTT'DEN SEVGİLİLER GÜNÜ KAMPANYASI

Yaşam 09.02.2017 - 15:57, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3677+ kez okundu.
 

PTT'DEN SEVGİLİLER GÜNÜ KAMPANYASI

14 Şubat Sevgililer Günü nedeniyle Ordu PTT Başmüdürlüğü, tüm yurt genelinde olduğu gibi kampanya başlattı.

PTT Başmüdürü Şinasi Duman, bu özel gün münasebetiyle PTT tarafından özel olarak bastırılan on çeşit birbirinden güzel tebrik kartlarının ücretsiz olarak tüm işyerlerinde müşterilere dağıtılmaya başlandığını belirtti. Tebrikleşmenin önemine dikkat çeken Şinasi Duman, “Burada önemli olan, gittikçe azalan yazma alışkanlığımızın yeniden kazandırılması, duygu ve düşüncelerin yazıya dökülme yeteneğinin zinde tutulması, üretilen güzel sözcük ve cümlelerin kalıcı hale getirilmesi, sevenlerin, sevgililerin, aşıkların, birbirlerine değer veren insanların bu tür kampanyalarla teşvik edilmesi hedeflenmektedir” dedi. PTT’den Sevgililer Günü’ne Özel % 10 İndirim PTT’den Sevgililer Günü’ne özel %10 indirim uygulanacağını belirten Şinasi Duman, “Tüm müstesna gün olan Yılbaşı ve Dini bayramlarımız, Anneler günü, Babalar günü v.s. olduğu gibi müşteriler tarafından 5 iş günü öncesinde postaya verilecek olan kargo ve kuryelere %10 indirim uygulayacağız” diye konuştu. Şinasi Duman, gerçek ve tüzel kişiliklerin kendi pullarını da bastırabileceğini, böylece gönderileri üzerine kendi pullarını da tatbik edebileceğini, diğer konsinye ürün satışları Pul ve Pulculuk filateli hizmetlerinden de yararlanabileceklerini, bu hizmetler için tüm müşterilerini PTT işyerlerine davet ettiklerini de sözlerine ekledi. 
14 Şubat Sevgililer Günü nedeniyle Ordu PTT Başmüdürlüğü, tüm yurt genelinde olduğu gibi kampanya başlattı.

PTT Başmüdürü Şinasi Duman, bu özel gün münasebetiyle PTT tarafından özel olarak bastırılan on çeşit birbirinden güzel tebrik kartlarının ücretsiz olarak tüm işyerlerinde müşterilere dağıtılmaya başlandığını belirtti.

Tebrikleşmenin önemine dikkat çeken Şinasi Duman, “Burada önemli olan, gittikçe azalan yazma alışkanlığımızın yeniden kazandırılması, duygu ve düşüncelerin yazıya dökülme yeteneğinin zinde tutulması, üretilen güzel sözcük ve cümlelerin kalıcı hale getirilmesi, sevenlerin, sevgililerin, aşıkların, birbirlerine değer veren insanların bu tür kampanyalarla teşvik edilmesi hedeflenmektedir” dedi.

PTT’den Sevgililer Günü’ne Özel % 10 İndirim

PTT’den Sevgililer Günü’ne özel %10 indirim uygulanacağını belirten Şinasi Duman, “Tüm müstesna gün olan Yılbaşı ve Dini bayramlarımız, Anneler günü, Babalar günü v.s. olduğu gibi müşteriler tarafından 5 iş günü öncesinde postaya verilecek olan kargo ve kuryelere %10 indirim uygulayacağız” diye konuştu.

Şinasi Duman, gerçek ve tüzel kişiliklerin kendi pullarını da bastırabileceğini, böylece gönderileri üzerine kendi pullarını da tatbik edebileceğini, diğer konsinye ürün satışları Pul ve Pulculuk filateli hizmetlerinden de yararlanabileceklerini, bu hizmetler için tüm müşterilerini PTT işyerlerine davet ettiklerini de sözlerine ekledi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.